Hlavní obsah

Blanka v akci: Alpinning vám nedovolí ztloustnout

Foto: Lukáš Nikel

Při alpinningu rozhodně v zimě nezmrzneteFoto: Lukáš Nikel

Reklama

Nechcete se smířit s tím, že byste přes zimu měli zase ztloustnout? Anebo dost možná, že přemýšlíte, jak zkrátka za nadcházejících dlouhých večerů nezlenivět? Máme pro vás nápad! Nejenom, že vám zvedne náladu a kondici, ale dokonce i spálí případné faldíky!

Článek

Šlapu na běžeckém pásu v rytmu songů Boney M. Neběžím, jdu. Kolem mě jsou všude tapety hor a také spousta dalších nadšenců pohybu. „Vítejte na lekci alpinningu,“ vítá na nás instruktorka Alena Masáková. Jsem tu asi jediná nová, ale nevadí mi to. Cítím příjemnou atmosféru.

Hodina chůze?

Jsem zvědavá, jak zvládnu šedesát minut lekce. Ta představuje chůzi do kopce, která má simulovat túru do hor. Bude mě to celou hodinu vůbec bavit? Nebudu se nudit? Ať je zima nebo horko, raději se pohybuju venku, jako třeba při běhu se zpěvačkou Debbi. Anebo se snažím bavit posilováním ve dvou, třeba takhle (zkusíte to také s partnerem?). Ale svižně jít na pásu celou hodinu? V tuhle chvíli mám za sebou deset minut a… Ale to už se dozvíte v našem videu, kde jsem pro vás alpinning vyzkoušela.

{stream-video}

A mé resumé? Nezůstávejte po večerech doma, chůze na pásu zpestřená hudbou a prvky z aerobiku i posilováním vás dokonale zbaví všech chmur. Doporučuji vyzkoušet na vlastní kůži! Co říkáte?

Reklama

Načítám