Hlavní obsah

Blanka v akci: Učila se tančit jako Rihanna!

Foto: isifa, archiv redakce

Blanka si vyzkoušela choreografii na píseň od Rihanny (koláž)Foto: isifa, archiv redakce

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sezona večírků a letních party je v plném proudu. Abyste i vy se mohly stát královnami parketu, máme pro vás návod, jak na to. Zvládla jsem pár tanečních kroků já, tak je stoprocentně zvládnete i vy. Vzhůru na lekci s lektorkou Angeé!

Článek

Myslela jsem si, že to bude jednoduché: vezmu si podpatky, zakroutím se v bocích jako Rihanna či Beyoncé, a hotovo. Velký omyl! Co ve skutečnosti vypadá jako obyčejný, přirozený pohyb třeba ramenem nebo v pase, je pěkná dřina. Právě proto, aby to snadně vypadalo. Podívejte se samy na naše video.

Lektorka Angeé Svobodová z Dance Academy Prague by Yemi se mnou má velkou trpělivost. Ale naučit se to chci: vždyť tenhle tanecinspirovaný hudebním světemje tak ženský a sexy! „Nevzdávej to, to zvládneš," povzbuzuje mne Angeé. Je vážně milá. A vůbec mi nevadí, že utekla jedna hodina, skoro i druhá a vypadá to i na třetí... Vždyť to působí tak pěkně, když to někdo umí. Stejně jako třeba street dance, který jsme pro vás také natočili. Máte-li ale chuť na něco klidnějšího, vsaďte na jógu v síti.

Jestli to ale nechcete vzdát, znovu si pusťte naše video či zajděte na lekce. Doufám, že díky nám pak budete vážně hvězdou večeraať na parketu nebo... v ložnici ;-). A kdyby nic, tak trochu uvolnit boky a pokusit se být sexy se hodí vždycky. Co vy na to?

Styling: Ivana Pražáková

Za zapůjčení oblečení a obuvi děkujeme firmám: New Yorker, Puma, Promod.

Velký dík za doprovod patří tanečnicím JAD Company!

Reklama

Načítám