Hlavní obsah

Blanka v akci: Troufla si na street dance!

Foto: Lukáš Nikel

Máte rádi pohyb a hudbu? Zkuste s námi street dance!Foto: Lukáš Nikel

Reklama

Kašlete pro tentokrát na to, kolik kalorií případným cvičením spálíte. Pojďte se pohybem zkrátka bavit! O tom to je totiž především. Abyste se uvolnili i naučili něco nového, zveme vás na lekci – street dance!

Článek

„Street dance je o radosti z hudby,“ říká Martina Kvasnicová, která je tanečnicí i lektorkou BDS Academy. Oslovila jsem ji proto, že jsem pro vás chtěla najít něco jiného než klasické cvičení. Objevit pohyb, při němž nebudete svázáni pravidly, přesným držením těla nebo danou hmotností činek. Takový, co vás díky skvělé muzice vtáhne a nepustí...

Rozbalte to, a budete sexy!

A tak jsem čekala holku naštvanou na svět, která s cigárem v puse a ve vytahaném oblečení vysází na place jednu otočku na hlavě za druhou – omlouvám se, ale taková byla moje představa street tanečnice...

Na naše natáčení ale přišla blonďatá sympaťačka, která mi to odpoledne za zvuku hip hopu úžasně zvedla náladu. „Neřeš, jak u toho vypadáš, ale tancuj!" povzbuzovala mě, když mě učila první kroky. Tak, abyste se je vy nebáli zkusit také. Chcete vědět, jak to dopadlo? Podívejte se na naše video. Doufám, že i vás to chytí!

Tip redakce: Pokud přece jen máte raději cvičení bez otoček či choreografie, zkuste se inspirovat třeba naší lekcí bodypump. Nebo jestli nemáte čas a raději byste něco na doma, pokusíme se vám pomoci videem 10 cviků do obýváku.

Tak co, kdy si zajdete na street dance vy?

Reklama

Související témata:

Načítám