Hlavní obsah

Boubelky jsou sexy!

Foto: shutterstock.com

Kamarádka je plná elánu a optimismuFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Měli bychom si vážit lidí, kteří umějí rozdávat kolem sebe pozitivní energii, radí čtenářka Nikola, která nám napsala o své kamarádce, která prý vůbec nepatří k dokonalým lidem, a přesto si jí váží. I když je boubelka, je milá a sexy. A vy ostatní můžete už teď psát na nové téma: Mám nejzlobivější dítě! a vyhrát 500 korun.

Článek

Jak už jsem zjistila, obdiv si nemusí získat jen tak často zmiňované dokonalé ženy. Řeší se, co je in a co ne. V různých časopisech, internetových diskusích, seriálech, reklamách se stále hlavně ženy dohadují, jestli jsou lepší blond či hnědé vlasy, modré či hnědé oči, vychrtlá nebo oplácaná postava... Všude se vyskytují rady, jak být dokonalá, ale polovina z nich není vůbec pravdivá.

Moje kamarádka nesplňuje, co se týče přísných pravidel dokonalosti, mnoho z nich, i tak má můj velký obdiv. Vždyť o hodně lepší než nejíst týdny kvůli postavě a pak mít křečovitý výraz je mít příjemný úsměv a pořád skvělou  náladu. Kamarádka mi je toho důkazem. Nepamatuji si ji jinak než s úsměvem od ucha k uchu. Je stále dobře naladěná, milá a sympatická, dokáže si ze všeho udělat legraci, dokonce i ze sebe, a to si zaslouží obdiv.

Všechny problémy řeší s chladnou hlavou, zbytečně nepanikaří, vše má dopředu rozmyšlené. Vždy, když potřebuji pomoc nebo radu, ráda se obracím na ni a ona mě s otevřenou náručí vždy přijme. S nikým nemá problémy, díky svým vlastnostem je hodně oblíbená. I když má oplácanou postavu, vůbec se za ni nestydí, naopak je na ni hrdá a vždy dokáže ukázat spíše své přednosti než nedostatky. Ví, co si na sebe obléct, aby to „špíčky“ zamaskovalo. Nebojí se experimentovat, ráda chodí barevně oblékaná a sleduje nejnovější trendy.

Proto ji obdivuji. Netrápí se nad tím, co si o ní myslí ostatní. Žije si prostě svůj život. Je to úžasná žena, je pro mne mnohem větším vzorem než nějaká celebrita. Každý, kdo zná někoho takového, má hned větší chuť do života..:)

Tím bych se zase chtěla vrátit k dokonalosti... Asi jí nikdo úplně nedosáhne. Buď není člověk obdarován skvělou postavou, nebo smyslem pro humor, sympatií a pohodou. Většinou toho máme každá jen tak z půlky a o tu druhou musíme bojovat samy.

Od pondělí startuje nové téma Mám nejzlobivější dítě na světě! Máte doma raubíře, který nejde nijak zkrotit? Ulevte si a vypovídejte se z toho na info@prozeny.cz. Máme pro vás malou útěchu 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám