Hlavní obsah

Fenomenální dieta pro každého: Místo boxu trocha koksu!

Foto: Thinkstock

Sláva, konečně dieta bez dřiny, potu a omezeného jídelníčku!Foto: Thinkstock

Reklama

Zapomeňte na pot, dřinu a odříkání! Tahle nová dieta vám přinese energii, nápady a veselou náladu. A úspěchy jsou přitom zaručené: propadlé tváře a vysekané tělo téměř bez tuku!

Článek

Že už vás ty nekonečné rady, co jíst můžete a co ne, abyste byli štíhlí, nebaví? A že zvedání činek nebo běhání v parku také nepatří mezi vaše oblíbené činnosti? „Hollywoodské hvězdy si nemohou momentálně vynachválit dietu, při níž můžete jíst, co chcete, nemusíte cvičit, a přesto hubnete,“ uvádí specialista na výživu Ing. Marián Tlustý. Takže, o co jde?

V jednoduchosti je síla

O podrobnosti jsme požádali jednu z vás, čtenářku Evu, která ji sama vyzkoušela. „Pořád jsem nemohla najít způsob hubnutí, který by zafungoval i na mě,“ vypráví s tím, že vsadila opravdu na kdeco: pět porcí denně, permanentku na taebo, lehké večeře, spalovače tuku, ale i tukožroutskou polévku… „Nakonec místo boxu pomohl obyčejný koks,“ svěřuje se Eva.

Vzhledem ke kombinaci s drinky, tancováním do rána a následnou nevolností je jasné, proč je její postava po půl roce štíhlejší o 15 kilo. „Přitom mohu jíst opravdu vše, co mám ráda, a nemusím neustále hlídat každou kalorii,“ popisuje příjemnou změnu čtenářka.

Foto: Thinkstock

Box? Ani náhodou! Koks je lepší, účinnější a dokáže toho s tělem spoustyFoto: Thinkstock

Výsledky se dostavily rychle

Zpočátku si pochopitelně musela postupně zvykat. „Krizi jsem měla hlavně první měsíc, kdy jsem musela přesně vychytávat dávky. Tělu to pak sedlo, a najednou šla kila dolů,“ uvádí Eva. Stejně tak je nadšená i z pohybu: tanec na party, kde aplikuje dietu nejčastěji, je prý zábavný, spontánní, bez nutnosti dodržovat výši tepové frekvence. „Tančíte, dokud můžete,“ doplňuje Eva.

Co se Evě všechno povedlo?

  • zhubnout 15 kilo a přijít o 9 zubů, které ji díky dietě vypadaly
  • dosáhnout polovičního objemu vlasů
  • mít roztřepené a stále polámané nehty
  • pokožku má kvůli rychlému ubytku povislou, na pažích, břichu a zadku dokonce plandající
  • vzhledem k častému používání koksu nemá již nosní přepážku
  • přišla o čich a zhoršil se jí zrak, o dalších smyslech ani nemluvě
  • ve tváři má šedivou pleť, kruhy pod očima a jednou tolik více vrásek, než by ve svém věku mohla mít
  • je permanentně nervózní, klepou se jí ruce a trpí velkými výkyvy nálad, které ji dohánějí často k velmi černým myšlenkám
  • povedlo se jí proto sepsat závěť a mít připravený plán na odchod z tohoto světa
Foto: Thinkstock

Že vám důsledkem diety padají z hlavy přímo chuchvalce vlasů? To nevadí, hlavně, že jste hubená!Foto: Thinkstock

Zbytečně neutrácejte

Konečně tak někdo přišel na to, že hubnout se dá i jinak než pomocí odříkání a vhodně zvolených fyzických aktivit. „Potvrzuje se tedy fakt, že osobní trenéři a výživoví poradci jsou jen marketingový trik vydělávající na neštěstí ostatních,“ na rovinu říká majitel distribuční firmy Uhlí, koks a jiná pevná paliva Petr Prášek.

A víte, co ještě? Koksová dieta navíc vylepšuje sexuální apetit i prožitek. Není proto třeba váhat. Co říkáte?

Poznámka redakce: APRÍL

Reklama

Související témata:

Načítám