Hlavní obsah

I Češky jezdí za sexem. Víme kam!

Foto: Thinkstock

Tunisko je pro ženy velmi atraktivníFoto: Thinkstock

Reklama

O sexuální turistice českých mužů byla řeč nedávno. A co ženy? Tak třeba: Přiletíte do Tuniska s manželem a dětmi a sledujete, jak se ženy z vašeho zájezdu dobře baví s místními hochy. Na pláži, v barech, ale i … na pokojích. Trochu vám to vrtá hlavou. Nebo tam nepřiletíte s manželem a zjistíte, jak je to jednoduché. A pak zbývá jen třetí možnost – že už to dobře znáte!

Článek

Před necelým měsícem jsem se zabýval v článku Češky nám nestačí!mužskými cestami za sexem. Od řady čtenářek jsem to schytal. Že muže lákám a ponoukám k neřestem a že snad možná mám i cestovku, která jim chce brát muže z rodinných hnízd a vozit je do Thajska k sexuálním hrátkám. Jenže oni jezdí i beze mne. A ženy také jezdí beze mne. Bez nás, českých mužů! A tak se vraťme se do toho slunného Tuniska...

Mehdi chtěl manželku i dceru…

Setkali jsme se před řadou let na diskotéce v jednom hotelu poblíž Tabarky. Mehdimu se líbila má manželka i dcera. Nebyl otravný, a když jsem mu vysvětlil, že jsou obě „pod zákonem“ (každá pod jiným), dokonce na ně přestal pomrkávat. Byl to mladý pohledný Tunisan. Ukončil službu v armádě a měl dívku, se kterou nespal. To až po svatbě. Přiznal se, že má rád Češky a že jich za léto pozná hodně. Když jsem se zeptal, kolik tak asi, rozchechtal se na celé kolo a objednal dvojitou whisky. Muslim! A pak mi vyprávěl své zážitky, a taky o tom, že se jeho bratr oženil do Francie a že se má moc dobře.

Ženské výlety za sexem? Nic nového pod sluncem!

O sexuální turistice žen se najednou mluví a píše, jako by nic takového dříve neexistovalo. Jako by za sexem jezdili jen muži. Ale už před 150 lety si jezdily dámy z celé Evropy užívat do Říma! „Hříšné“ ženské destinace se začaly množit s příchodem sexuální revoluce v 60. letech minulého století. Američanky objevily Karibik a Latinskou Ameriku. A Evropanky se začaly za krátkodobými láskami stále častěji vydávat na jih starého kontinentu. Vždyť i leckterá dnešní česká babička by mohla barvitě vyprávět o zájezdech do Jugoslávie! Problém je v tom, že ženy o svých cestách za sexem moc nevyprávějí. Ani ty, které se pouštějí ještě dál – do Afriky.

Foto: Thinkstock

Ženy tady čeká hlavně starost o domácnostFoto: Thinkstock

Hezké a mladé nemusí jezdit daleko!

Romantické milostné zážitky mohou mladou a hezkou ženu potkat všude. Má-li u toho být šum moře a zpěv cikád, pak již náš dobrý starý kontinent nabízí armády italských, španělských, francouzských, řeckých či chorvatských pohledných „plážových inženýrů“. Třeba taková Ibiza či Mallorca nabízí dostatek dobrodružství pro mladé holky, které se chtějí bavit a nezávazně si „užít“. V jižní Evropě jdou tradičně „na odbyt“ především české blondýnky, obecně pak ženy mladších ročníků a souměrných postav.

Nejdřív mešita, potom postel!

Za sexem ale jezdí i ženy po padesátce, a také ty, které nejsou ani krásné, ani štíhlé. Ani ty se nemusí obávat, že utratí peníze za letenku zbytečně. Pouze musí zaletět trochu dál – do Afriky. Nejbližší, nejlevnější a nejoblíbenější africkou destinací je právě Tunisko. „Asi 5 % českých žen směřuje do Tuniska za účelem sexu, což znamená přibližně 3000 Češek ročně,“ tvrdí Tomio Okamura z Asociace českých cestovních kanceláří a agentur. A dodává: „Některé si svoji cestu zopakují i několikrát do roka!“ Muslimská víra povoluje místním ženám pohlavní styk až po uzavření manželství. Turistický přísun žen z Evropy tedy Tunisané, Egypťané i další severoafričtí muslimové vítají jako možnost, aby si před svatbou něco užili.

Foto: Thinkstock

Blondýny se v Africe nosí na rukouFoto: Thinkstock

Afričané mají k aktivitě pádné důvody

Fotografie anglických (a nejen anglických) padesátnic vodících se za ruce po pláži s tmavými mladými hochy již léta plní stránky západoevropských magazínů. Tyto ženy, mezi kterými se objevuje stále více Češek, míří ještě blíže k rovníku, nejčastěji do Keni. A to i přesto, že téměř 7% místní populace je nakažených virem HIV.  Zde se Evropankám dostane obdivu a pozornosti (i sexu) vždy. Proč?

(Ale i jiné nemoci jsou nebezpečné, doporučujeme si přečíst našeho Průvodce pohlavními chorobami ZDE.)

Muži ze sociálně slabých poměrů si zkrátka přilepší, a to i přesto, že jim ženy zpravidla za sex neplatí – spíše je zvou na opulentní večeře a kupují jim dárky. Ale to není všechno. Každý takový muž má šanci, že se některá žena zamiluje a dostane jej do bohaté Evropy. Přečtěte si knihu Ivy Pekárkové Sloni v soumraku – příběh o mladém Senegalci, kterého si anglická padesátnice vezme do Londýna a vdá se za něho! Je v ní řečeno vše!

Proč to ženy dělají?

Chtěl jsem se zeptat na názor nějakého odborníka, který by mi asi řekl něco v tom smyslu, že to není jen otázka fyzického sexu, ale i ženského sebevědomí. A pak mne napadlo zeptat se někoho, o kom vím, že občas odlétá… „Tady po mně jdou muži, kteří potřebují uvařit a vyprat. O sexu už jenom povídají,“ řekla mi natvrdo má rozvedená vrstevnice. „A když si něco upletu doma, ještě třeba s mladším chlapem, dostanu se akorát do řečí. Děti mám velký, ale nejsem ještě žádná bába. Tam se cítím jako ženská a půl roku z toho žiju. Tak ať si každej trhne nohou!“

Závěru netřeba. Nebo si ho udělejte samy v diskusi! Najdou se další upřímné?

Reklama

Související témata:

Načítám