Hlavní obsah

Jak na vestu? Zkuste naše stylingy!

Foto: Mona Martinů

Čtenářka Jana si vyzkoušela, jak jí sluší vestičkyFoto: Mona Martinů

Reklama

Rozevlátá tunika, letitá košile nebo oblíbené šaty. Žádný z těchto kousků byste nedala z ruky, ale nosíte je tak často, že se pomalu stávají vaší uniformou?! Vdechnout oblíbeným vrškům nový módní život je přitom tak snadné. Stačí, když si pořídíte jednu stylovou vestičku!

Článek

„Vestičkovou“ modelkou se tentokrát stala sympatická čtenářka Jana. Ta si tak kromě role modelky vyzkoušela také tři povedené stylingy, které pro vás připravila stylistka Míša Svobodová. Berte je jako inspiraci, jak s vestami naložit. Držte se vašeho vlastního stylu, dáváte přednost…

Na foto zleva: Mango , 3 Suisses, Promod

Na foto zleva: Topshop, New Yorker, F

… romantické verzi?

Styl, ve kterém se asi nejčastěji uplatňují vestičky, je hippie. Není divu, s květinovými motivy a denimem si úžasně rozumí. Tohoto faktu přitom můžete využít i v případě, že jsou pro vás slova „flower power“ cizím pojmem. Zkombinujte vestu s příjemnou květovanou tunikou a pokud holdujete zahrádkaření, přidejte klidně i stejně potištěnou tašku. Přemíry květin se nebojí ani návrhářské duo Dolce, jejichž modely pro jaro/léto doslova rozkvetly, ale pozor, všechno má své meze. Do více než dvou kytičkovaných kousků bychom asi nešli.

Tip: Jste silnější než naše čtenářka Jana? Volte tuniku, která bude o chlup delší, a odhoďte pásek.

Na foto: vesta (Promod, 899 Kč), tunika (Promod, 899 Kč), pásek (United Colors of Benetton, 1299 Kč), kalhoty (United Colors of Benetton, 1799 Kč), boty (H, 399 Kč), taška (Promod, 799 Kč), náušnice (Promod, 249 Kč)

Foto: Dolce&GabbanaRozkvetlé modely od Dolce&Gabbana… ležérní verzi?

Nosíte vestu jen přes klasickou, jednobarevnou košili? Zkuste to jinak a klidně ji přehoďte přes tu kostkovanou. A že je v prodloužené délce? Tím lépe! Pokud jste „šlank“ jako naše slečna, přidejte pásek, který dodá košili a postavě tvar. V modelu à la country girl můžete vyrazit na procházku nebo na celodenní nákupy, v těchto botách se vám totiž bude chodit jako v bačkůrkách!

Na foto: košile s páskem (Orsay, 379 Kč), vesta (Promod, 899 Kč), džíny (Levi's, 2790 Kč), boty (H, 499 Kč), sponky (H, 69 Kč), náramek (H, 99 Kč)

… „šatičkové" verzi?

Vesta úžasně doplní kterékoli šaty! Pokud si ji vezmete k elegantnějším šatům a přidáte balerínky, vytvoříte skvělý model na denní nošení. Nám se líbily kostkované šaty H, ke kterým se naše vestička skvěle hodila. Dobře by na nich vypadala i džínová. Stylistka Míša k modelu přidala úzké ohrnuté kalhoty, které tady suplují oblíbené legíny. Je ale jen na vás, jestli uděláte to samé, nebo si vezmete jen šaty s vestou.

Na foto: vesta (Promod, 899 Kč), kalhoty (United Colors of Benetton, 1799 Kč), boty (H, 399 Kč), šaty (H, 899 Kč), náramky (H, 99 Kč a New Yorker, 79 Kč)

Pokud se nám podařilo vás inspirovat nebo alespoň podnítit k odvážnějším kombinacím, účel splněn! Chcete si i vy vyzkoušet roli modelky? Pište na jana@prozeny.cz! Přiložte vaše aktuální fotky a telefonní číslo! Těšíme se na vás!

Reklama

Načítám