Hlavní obsah

Manžel je skrblík a tyran!

Foto: Thinkstock

Pro peníze tyranizuje celou rodinuFoto: Thinkstock

Reklama

Někdy šetřivost partnera hraničí se zdravým rozumem. Své o tom ví čtenářka Gábina, která se nám rozhodla svěřit. Máte doma také takové peklo jako ona? Pojďte si ulevit na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

Můj příběh je hrozný, ale bohužel skutečný. Můj manžel je skrblík a tyran v jedné osobě. Nesmíme si s dcerou natočit ani 10 cm vody do vany, mýt hlavu si smíme pouze 1x týdně, a pokud to jde, tak tento interval musíme co nejvíce prodloužit. Vyhrožuje nám, že pokud se budeme sprchovat déle než 5 minut, tak nám vypne vodu v celém domě.

Vypíná každý den kotel na ohřev vody, vypíná mi i elektřinu, abych náhodou neprala v pračce, když přijde čtvrtletní vyúčtování za vodu 1400 Kč pro 3člennou rodinu, tak vyhrožuje, že se nebudeme mýt. Na nákupy se mnou zásadně nejezdí, kupuje mi pouze mouku, olej a mléko, které z velké části spotřebuje sám, jinak většinu jídla hradím ze svého. Jeho plat činí 17 000 Kč a z něho platí pouze 5300 Kč inkaso. Já beru 9000 měsíčně a hradím z toho veškerá pojištění a půjčky, na živobytí mi moc nezbývá.

Léky, na které jsou doplatky, neuznává a raději recept nevyzvedne v lékárně a nechá ho propadnout. Milá redakce, to je jen zlomek, na co jsem si vzpomněla, je toho ještě mnohem více...

Je to hrůza, ale jsem si jistá, že v tom nejsem sama.

Máte doma šetřílka? Jak se projevuje jeho spořivé chování? Uznáváte oddělené kasy nebo jednu společnou? Pište na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám