Hlavní obsah

Miluši trápila velká a těžká ňadra: Správná podprsenka je zvedla o 8 centimetrů!

Foto: Greta Blumajerová

Správně padnoucí podprsenka není žádná věda. Stačí si jen vzít k srdci rady odbornice Heleny KonarovskéFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Velké a těžké poprsí potřebuje správnou podporu a pohodlí. Ale co když vám podprsenka nepadne tak, jak by měla? Čtenářka Miluška se nám s tímto problémem přihlásila, a změna byla neuvěřitelná.

Článek

Krásný a elegantně vypadající dekolt je asi snem každé z žen. A když se nám ozvala paní Miluše (50), stačilo se pouze podívat na fotografii, kterou nám poslala, a měli jsme ve výběru jasno. Naši čtenářku trápila objemná ňadra, která z podprsenky přetékala v podpaží, v celém spodním obvodu a kvůli jejich velké tíze je měla doslova na břiše.

„Podprsenka se mi ale nosí pohodlně, nikde mě nic netlačí,” tvrdila poněkud nepřesvědčivě Heleně Konarovské – odbornici na ženské poprsí. Ovšem, když jí bylo nastaveno nemilosrdné zrcadlo reality, musela nahlas přiznat, že takhle by to už dál nešlo.

Zase ta ramínka...

„Hned na první pohled je jasné, že jsou u podprsenky ramínka úplně povolená. Kdybyste se svlékla, prsa budou na úplně stejném místě, jako je máte, když jste do ní oblečená,” hodnotí špatnou volbu čtenářčina prádla Helena Konarovská, stejně jako tomu bylo i u drobné čtenářky Zlatky z minulého dílu. Místo do pravého úhlu, který je podle odbornice správný, má Miluše ňadra položená na břiše. Proto je vždy důležité hned při zkoušení podprsenku na ramínkách stáhnout.

Podívejte se na video, v němž čtenářce Helena Konarovská ukazuje, kde udělala chybu ve výběru své původní podprsenky.

Foto: Greta Blumajerová

Původní podprsenka neseděla, prsa v ní byla povislá a prsa v horní části přetékalaFoto: Greta Blumajerová

O osm čísel výš!

Jak Helena Konarovská řekne, tak se obvykle vyplatí udělat. A tak se šlo ihned do kabinky a první, velmi elegantní, podprsenka Miluši proměnila k nepoznání. Ačkoli měla podprsenka velikost 95 F, prsa už rozhodně neležela na pupíku. A další fakt všem doslova vzal dech. „Zde podle otlačenin od kostic můžete vidět, odkud se prsa zvedla,” ukazuje nám odbornice.

A opravdu, po přeměření byla ňadra o osm centimentrů výš. Podprsenka Primadonna Deauville Miluši padla jako ulitá. Je k dostání v odstínu zvaném Winter Grey, stojí 2480 Kč a koupíte ji ve velikostech F až J.

Foto: Greta Blumajerová

Obrovská proměna! Prsa se s novou podprsenkou zvedla o osm centimetrůFoto: Greta Blumajerová

Velká prsa a výztuž? Proč ne!

„I ženy, které mají plnější tvary, touží po plném dekoltu, který bude sexy. V takovém případě je i výztuž možná, ale je lepší takovou podprsenku nosit pouze na událost, kde budete chtít na dekolt upozornit, na celodenní nošení takové prádlo není pro vaše prsa pohodlné,” doporučila Helena Konarovská.

A Miluše měla opravdovou radost. Podprsenka Pleasure State Piper Phoenixv odstínu Flame Scarlet jí vytvořila opravdu svůdný dekolt. Prádlo je k dostání ještě v odstínu zvaném Dawn Black a stojí 2130 Kč.

Jen malý vzkaz od majitelky obchodu Le Chaton. Pokud máte pár kil navíc, před nákupem podprsenky s výztuží je ideální zhubnout alespoň dvě tři kila. „Prsa budou lépe v prádle sedět,” vysvětlila Helena Konarovská.

Foto: Greta Blumajerová

I velká ňadra si mohou dovolit výztužFoto: Greta Blumajerová

Stahovací program umí divy

A protože všechny chceme vypadat v šatech sexy, i Miluše touží po prádle, které by jí tělo pěkně stáhlo a pozvedlo poprsí. „Většina žen by ráda nosila korzety, ale v případě korpulentních tvarů není korzet dobrá volba. Kdybyste si v něm sedla, kostice by se vám zapíchla do břicha,” vysvětlila Miluši Helena Konarovská. Proto je v takovém případě ideální sáhnout po stahovacím programu, který končí těsně pod prsy a tím jim ještě dodá podporu.

Čtenářka si zkusila černou Stahovací spodničku značky Simone Perele Top Model ve velikosti 5 a byla ohromně překvapená, jak zeštíhlela. Tato spodnička je k dostání ve velikostech 1 až 5, stojí 3360 Kč a seženete ji ještě v odstínu nude. Jen nezapomeňte, stahovací program musíte oblékat vždy spodem, nikdy ne horem.

Foto: Greta Blumajerová

Stahovací program je ideální pod šaty nebo upnuté halenkyFoto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Díky dobře zvolenému stahovacímu programu si můžete dovolit i hluboký výstřih na zádech. Krajka může zůstat přiznanáFoto: Greta Blumajerová

Další tipy ve větších velikostech

Nestačila vám ukázka prádla, které Miluška sama vyzkoušela? Vybrali jsme vám modely podprsenek, které udrží větší dekolt, a jsou hlavně dostupné třeba i ve velikosti F. Vyberete si?

Foto: Archiv firmy

I sportovní podprsenka bez kostic může být pohodlnou variantou pro volný čas, Panache Sport, 1360 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Bílá krajka působí nevinně a přitom sexy. Zkuste ji také, Felina Passion, 1819 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Gepardí vzor je velmi aktuální i na spodním prádle, Panache Cleo, 1260 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Tmavě modrá barva bývá skvělá v kombinaci se světlou pletí, Felina Moments, 1890 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Hladká podprsenka je ideální pod upnuté topy nebo šaty, Implicite, 1210 KčFoto: Archiv firmy

Jak se vám proměna hrudníku čtenářky Miluše líbí? Šly byste také do toho? Napište nám na natalie.debnarova@prozeny.cz, pošlete svoji fotografii, telefon a popište problém, se kterým byste v oblasti spodního prádla potřebovaly poradit. A my vám zařídíme rady přímo od Heleny Konarovské.

Reklama

Načítám