Hlavní obsah

„Náš chlap": Chci štíhlou ženu!

Foto: Thinkstock

Jen štíhlé ženy mají u mě šanciFoto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do inzerátu na netu jsem natvrdo napsal, že hledám štíhlou ženu. Odpovědí hromada. Všechny chtějí lásku a porozumění. To já taky. Ale předtím míru, váhu a foto. A ženy píší: „Jsem tak akorát.“ „Mám souměrnou postavu.“ „Jsem ženská, jak má být.“ Jedna dokonce napsala: „Tělesno je okrajová věc, když si budeme rozumět!“ Tak tohle může napsat fakt jenom ženská!

Článek

Přes to vlak nejede!

Kromě gayů neznám muže, které by tělesno ženy zajímalo okrajově. Vy takového znáte? To muž může své tělesno přebít intelektem, výpisem z katastru nemovitostí, darováním vhodného šperku či jinými kouzly. Chudákovi ženě nezbývá než se muži prostě líbit. Nepomohou žádné úskoky ani kuchařské fígle, všelikákorespondenčně zrozená souznění jsou celkem k ničemu, když to pak „necinkne“. Muži se z ženy musí zatočit hlava, musí si několikrát nasucho polknout a pak pozorovat, jak v něm startuje ten nepochopitelný soubor chemických reakcí, který jej dočista poblbne, zcela rozhází a vyvede z normálu. Tomuto stavu rozumní lidé říkají zamilovanost a nerozumní láska. A vlak přes to nejede.

Proč nejsou všechny ženy stejné?

Zcela uznávám, že se výše popsaným způsobem člověk připravuje o nejlepší partnerky, a vůbec nechápu, proč nám to stvořitel neusnadnil a nezařídil, aby všechny ženy vypadaly úplně stejně. Proč jsou muži mateni a vybírají si ženy podle jejich obličejů, zadečků, nohou, prsou a vlasů, aby pak zjistili, že si s nimi nemají co říct, že to nefunguje, že s nimi nemohou vydržet...

A to prosím nejsem typově vyhraněn! Myslel jsem si, že jsem na blondýnky, a pak jsem žil dlouhá léta s Asiatkou. Myslel jsem si, že jsem na sportovní holky, a pak mi soužití s profesionální sportovkyní přišlo jako život s polochlapem. A to ten polochlap byl celkem exkluzivní kočka s dlouhýma nohama a ryze ženskými „trojkami". Však co je platné, že má žena fyzičku, se kterou by vyběhla třikrát po sobě na Mount Everest bez kyslíku, když se vstupem do ložnice nabere temperament nafukovací Anduly, kterou ovšem nelze ani vypustit…

Foto: Thinkstock

Neslibujte lásku - pošlete raději fotoFoto: Thinkstock

Chci toho tak moc?

Když mi někdo řekne, jak má podle mého gusta vypadat žena, pokrčím rameny. Jaká má mít prsa? Velká, či malá? Nevím. Má to být spíše prcek, nebo dlouhonožka? Nevím. Blondýnka, brunetka, černá, zrzavá? Netuším! Musí být bezdětná? Proč, mám děti rád! Má jí být třicet, nebo čtyřicet? Na tom mi nezáleží! Musí se mi zkrátka líbit. A líbí se mi jen štíhlé ženy. Uznávám, je to má úchylka, ale zase jsem prost úchylek jiných!

Přece toho nechci zase tak moc, když bez dalších extra speciálních požadavků hledám prostě štíhlou ženu! V ideálním případě s přidanou hodnotou inteligence a něhy. A třeba i smyslu pro humor. A píší mi ženy inteligentní, možná i něžné, některým dokonce nechybí ani ten smysl pro humor. Ale fotku, míru a váhu z nich nedostanu! A když ano a není to ono, když jim odpovím, že moc děkuju, ale že jsem jenom na štíhlá tintítka, ještě mi vynadají do frajerů a vybíravců a popřejí mi za trest nějakou hysterickou vyzáblinu!

Proč čtete tak nepozorně naše inzeráty? Také máte pocit, že nás nachytáte na duševní soulad? Napište mi o tom na info@prozeny.cz! A mohou psát i štíhlé!

Související témata:

Načítám