Hlavní obsah

Pánské kabely? Víme, co v nich nosí

Foto: Thinkstock

Co nosí muži ve svých taškách?Foto: Thinkstock

Reklama

Směje se vám váš partner, kolik zbytečností (a ne, lesk na rty zbytečnost není!) taháte v kabelce? Přišel čas odvety! Rozhodly jsme se totiž nakouknout do mužských kabel, nebo chcete-li tašek! Jste zvědavé, co v nich ukrývají? Pojďte do nich nahlédnout společně s námi!

Článek

Tak nejprve abychom si udělaly jasno – pánové by svou „tašku“ NIKDY nenazvali kabelkou ani kabelou, i když by tak zněl její oficiální název. Kabelka je něco, co nosíme my, ženy.

Jsou to „kapsáři“!

Chlap s kabelou je pro ně vyvoněný metrosexuál a je jedno, že je tato věc skrz naskrz praktická. Raději budou za drsňáky s kapsami narvanými k prasknutí. O tom víte své i vy, čtenářky, a na Facebooku, kde jsme „pokusné králíky“ sháněly, jste nám daly za pravdu. „Chlapi nosí tašky? To se k nám na Moravu nedostalo. Tady mají napráskané všechno v kapsách, nejlépe u kalhot,“ napsala jedna z vás. Taštičku zavrhuje i manžel čtenářky Jany. „Taštičku odmítá, zato kapsy má narvané cigaretami, vajgly, hřebíky, tužkami, skobami, metry a to všechno je obalené v pilinách,“ říká Jana a dodává: „Je to brouk pytlík, nejhorší je ty jeho kalhoty prát, to trvá, než se vyklidí ten obsah, a leckdy tam stejně ještě něco zůstane.“

Foto: Mona Martinů

Manžel naší kolegyně nosí samé praktické nezbytnostiFoto: Mona Martinů

Někteří pánové místo kapes používají také příruční tašky (manžel čtenářky Moniky jí důvěrně říká „špektaška“) nebo, když už mají více věcí, batohy. Ten jsme nakonec vysypaly i „našemu“ Michalovi. A nenechal se zahanbit! Mezi jeho věcmi jsme mimo jiné našli i špunty do uší a masážní olej.

Foto: Mona Martinů

Náš Michal nosí u sebe i kosmetikuFoto: Mona Martinů

Vložky jsou ultra praktické!

Abychom ale pánům nekřivdily, na rozdíl od nás, které se neobejdeme bez kosmetiky, kapesníčků, diářů, žvýkaček, ubrousků na ruce a dalších nezbytností (co přesně s sebou nosíme, se dočtete ve článku Odhaleno: Prohledali jsme kabelky!), jsou tak opravdu praktičtí. Možná až moc. Náš druhý „figurant“ nám totiž ukázal výbavu, za kterou by se nestyděl ani akční hrdina Chuck Norris. Kromě kysličníku, několika nožů, léků všeho druhu, magnézia na rozdělávání ohně a vodky (která je samozřejmě určena pouze k dezinfekci úst) z ní totiž vytáhl i dámské vložky. Ty přitom nemá na to, aby je rozdával ženám v nouzi. Dobře se s nimi prý vysávají rozlité tekutiny! Rozlije se vám v autě Coca-Cola? „Alwayska“ si s ní hravě poradí!

Na foto: Beltissimo, Baťa, Catgang

Na foto: vlevo a uprostřed Topman, vpravo Beltissimo

Na rány jsou prý zase nejlepší dámské tampony! Přitisknou se k ráně a celé se to obváže. Kuriózní je také důvod, proč s sebou nosí zástupce mužského pokolení prezervativy. V těch se totiž údajně skvěle přenáší voda! A vejde se do nich rovnou pár litrů. Kdybyste to zkoušela sama, nezapomeňte dát celou „nádržku“ ještě do ponožky.

Také svému partnerovi pořád předhazujete, že by si měl pořídit nějakou tu tašku a přestat nosit věci po kapsách? Pak si uvědomte prostý fakt, se kterým vyrukovala čtenářka Kristýna: „Pořád lepší kapsy než igelitky!“

Reklama

Související témata:

Načítám