Hlavní obsah

Pletená móda: Nechte se hýčkat!

Foto: Mia Mirrelli

Podzim se blíží a s ním i čas pro pletenou móduFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Také máte dodnes trauma z ručně vyráběného svetříku od babičky, který jste jako malé chtě nechtě musely nosit? Dejte ještě pleteninám šanci. V podzimních dnech totiž skvěle zahřejí, a jak uvidíte, můžou vypadat i opravdu stylově! Na vlastní kůži je pro vás oblékla čtenářka Andrea.

Článek

Na pletené kousky můžeme pět ódy, ale pravdou je, že umějí být i poměrně zákeřné. Dejte si pozor hlavně na silné materiály a hrubé vzory, které dokážou mistrně přidat několik kilo. Pokud máte tedy horní polovinu těla silnější, dejte od nich ruce pryč a volte raději svetříky hladké. Teď už se ale pojďte podívat na několik kousků, které pro vás vybrala stylistka Veronika.

Šaty, ve kterých vám zima nebude

Pokud si libujete v nošení šatů, rozhodně si na podzim pořiďte některé z těch pletených. Nosit je můžete s punčochami, legínami nebo užšími kalhotami. Stylistka Veronika vybrala modré šaty, pod které oblékla tričko s dlouhým rukávem. Místo doplňků potom použila zářivou oranžovo-fialovou šálu, do které je doslova radost se zachumlat.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: triko (Vero Moda, 349 Kč), šaty (F&F, 490 Kč), punčochy (Vero Moda, 399 Kč), šála (Vero Moda, 499 Kč), boty (CCC, 2090 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Barevná šála je skvělým doplňkemFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

V kozačkách bez podpatků můžete celý den brouzdat městemFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Pletené mini šaty čtenářce slušelyFoto: Mia Mirrelli

Zaostřeno na šálu

Nebuďte „troškařky“ a omotejte si kolem krku pořádně velkou šálu! Veronika při svém výběru sáhla po hořcicovém odstínu, který je jedním z módních barev podzimu. Sympatickou Andreu potom oblékla do volnějšího topu, rozpínacího svetru a legín. Pokud nejste tak štíhlá jako naše slečna, klidně je vyměňte za klasické kalhoty.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: svetr (F&F, 540 Kč), legíny (Vero Moda, 399 Kč), top (Vero Moda, 749 Kč), náramek (stylistky vlastní), boty (CCC, 749 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Dlouhá šála vás ochrání před zimouFoto: Mia Mirrelli

Kombinace modré a zelené

Hledáte zajímavý kontrast k vašemu oblíbenému zelenému svetříku? Zkuste třeba tmavě modré kalhoty ve zkrácené délce, které vyzkoušela naše modelka. Na ruku „vyfasovala“ i barevné náramky a na nohy šněrovací boty s perforováním, které také patří mezi trendy letošního podzimu.

Foto: Mia Mirrelli

Kombinace modré a zelené vypadá skvěleFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: svetr (Mango, 499 Kč), kalhoty (Topshop, 1265 Kč), kabelka (Mixer, 1800 Kč), tílko (Vero Moda, 299 Kč), boty (Topshop, 2160 Kč), náramky – oranžové (Mango, 299 Kč/set, modrý – stylistky vlastní)Foto: Mia Mirrelli

Originální vesta

Baví vás pletené vesty? Tenhle kousek by vám neměl ujít. Vesta s přezkami a velkým kulatým límcem totiž vypadá skvěle. S čím ji nosit? Chybu neuděláte s béžovými kalhotami a jednoduchým trikem s dlouhým rukávem. Styling unese i výraznou kabelku, červené balerínky a v neposlední řadě roztomilého kulicha.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: triko (Only, 699 Kč), kalhoty (Only, 949 Kč), kabelka (Topshop, 1330 Kč), čepice (Vero Moda, info o ceně v obchodě), vesta (Only, 1099 Kč), boty (stylistky vlastní)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Chybět nesmí ani stylová kabelkaFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

No nevypadá Andrea stejně krásně, jako profesionální modelky?Foto: Mia Mirrelli

Který model byste si rády vzaly na sebe? Budeme se těšit na vaše názory.

Styling: Veronika Králová

Vizáž: Dominika Bártová (SURFACE profesionální škola líčení)

Reklama

Související témata:

Načítám