Hlavní obsah

Pokoukání pro ženy aneb Pánové, do trenek!

Foto: isifa

Sexy tělo je také důvodem, proč Jason Momoa dostává role až bájných hrdinůFoto: isifa

Reklama

Pokud vás nezahřál ani pořádný hrnek čaje, pojďte si s námi rozproudit krev do galerie obnažených hrudníků, širokých ramen a vypracovaných břišních svalů. Stačí si jen vybrat. Takže pánové, do trenek!

Článek

Našli jsme pro vás fotky mužů, které byste třeba také rády viděly jen do půl těla. Venku v nejbližší době moc obnažených hrudníků nepotkáte, tak pokud se vám ten nejhezčí právě neproducíruje doma, tady je malá ochutnávka.

Okouzluje i bez hůlky

Až se bude natáčet nový Mrazík, měla by produkce oslovit Daniela Radcliffa. Klidně by si mohl střihnout Ivánka. Ovšem s Ježibabou by bylo v tu chvíli zle – má totiž „svaly i čáry“. Kdysi jsme nemohly spustit oči z jeho kouzelné hůlky, teď k okouzlení stačí, aby sundal tričko – což evidentně ví, takže svůj hrudník (a nejen ten) vystavuje třeba v divadle.

Foto: isifa

Od chvíle, kdy opustil Bradavice, okouzluje Harry Potter i svými svalyFoto: isifa

Udělal z fotbalu i holčičí sport

David Beckham by mohl být důvodem, proč se i ženy začaly dívat na fotbalové zápasy v televizi. Zatím je spíš důvodem k tomu, abychom přemýšlely, zda je možné mít i ve slipech vycpávku. Jelikož David chystá už několikátou vlastní kolekci spodního prádla, uvidíme ho jen ve spodkách častěji. Pokud už nemůžete dospat, ukraťte si chvíli studiem jeho tetování, svalů – anebo čehokoli, co vás na něm zaujme.

Foto: isifa

Slavný fotbalista ukazuje rád nejen hrudníkFoto: isifa

Posedlý sexem

Možná jste se divily agentce Scullyové, že po svém parťákovi víc „nešla“. David Duchovny, alias Mulder, je totiž v každém dílu seriálu Akta X doslova k nakousnutí. I když pohled na jeho aktuální fotku už není až taková hitparáda, stejně by bylo fajn si s ním minimálně popovídat – třeba o jeho posedlosti sexem, ze které se dobrovolně léčil.

Foto: isifa

David Duchovny jde do let, kdy místo na svaly bude ženy lákat na úsměvyFoto: isifa

Svalnatý Attila

Jestli chcete vidět Gerarda Butlera ještě obnaženějšího, než je na této fotce, koukněte na film Attila. V mnoha scénách budete mít sakra problém dívat se mu do jeho zářivě modrých očí. Vyrýsované pružné tělo asi není důvodem, proč patří mezi nejobsazovanější herce, ale rozhodně je důvodem, proč se ocitl právě v dnešní desítce.

Foto: isifa

Nedejte se zmást zanedbanou tváří, tělo má Gerard stále velmi udržovanéFoto: isifa

Zatraceně věrný

Channing Tatum se zařadil mezi nejkrásnější muže planety. Na téhle fotce vypadá jako rozpustilý kluk, který blbne s foťákem na maturitním večírku, ale říká se o něm, že v hlavě to má srovnané. Jeho tělo obdivovat můžete, ale srdce už má zadané – prověřovala to nejedna herecká kolegyně. Všechny skončily stejně – konstatováním, že to je sexy chlap, ale bohužel zatraceně věrný.

Foto: isifa

Také si kladete otázku, čím omámil Channing Tatum tolik fanynek?Foto: isifa

Vypracovaný chlapec

Pro Iana Somerhaldera jste mohly ztratit hlavu při sledování seriálu Ztraceni. Je na něm znát, že jeho kariéře herce předcházela dlouhá kariéra modela. Na tomhle snímku jsme vám sice upřeli jeho hluboký pohled, ale zas se můžete pokochat každičkým svalem na jeho hrudi, i když je pravda, že bude potravou spíše pro oči žen, které mají rády drobnější, chlapecky vyhlížející typy.

Foto: isifa

Ian Somerhalder umí své tělo prodatFoto: isifa

Barbar z Havaje

Jestli takhle vypadá víc mužů z ostrova Havaj, tak se vůbec nedivíme, že jsou letadla z Ameriky neustále plná žen. Ne nadarmo se o Jasonovi Momoa mluví jako o nástupci slavného Arnolda Terminátora. Nabízíme fotku z filmu Barbar Conan, na které si můžete vychutnat dokonalý „pekáč buchet“ na jeho břiše. Znát ho můžete i ze seriálu Hvězdná brána: Atlantida, když měl ještě dredy.

Foto: isifa

Svaly, kam se podíváš – to je Jason MomoaFoto: isifa

Milovník vajec

Kellan Lutz je dalším idolem, kterého v poslední době zviditelnila upíří sága. I jako Emmett Cullen ukazuje rád své svaly a sází hlavně na sílu. Pro své svalstvo udělá zřejmě naprosto všechno – nedávno se svěřil s tím, že nejen maká v posilovně, ale neváhá sníst ani šestnáct vajec denně. Je to tedy ideální partie pro ženy, které v kuchyni teprve začínají – stačí nacvičit například míchaná vajíčka 9x jinak.

Foto: isifa

Kellan Lutz vystavil své tělo i v posledním díle ságy o upírechFoto: isifa

Krásný dřevorubec

Vzhledem k zálibě Ryana Reynoldse v motorkách, hlavně značky Harley Davidson, by se slušelo mít ho na fotce jako motorkáře. Ovšem je pěkné vidět, že umí vzít do ruky i praktické náčiní. Možná si figuru vypracoval štípáním dřeva. Nevíme jak vy, ale nám by se líbilo, kdyby tuhle bohulibou disciplínu pěstoval třeba na našem dvorečku. Odměnou za romantický večer před rozpáleným krbem.

Foto: isifa

Která z nás by nebrala Ryana Reynoldse – nejen kvůli naštípání dřevaFoto: isifa

Krasavec od Mattela

Zac Efron se velmi mladým dívkám vloudil do snů jako Troy v Muzikálu ze střední. Fanynky si ho mohly koupit dokonce i jako figurku od Mattela. Od té doby uplynulo dost vody a aktuální podoba by stála výrobce o poznání víc materiálu. Zac vyrostl, zmužněl a podle této fotky se od kategorie „hezounek“ postupně propracovává k té pro nás zajímavější: „muž s chlupatým hrudníkem“.

Foto: isifa

Zac Efron zmužněl natolik, aby se stal idolem i dospělých ženFoto: isifa

Zaujal vás někdo – nebo naopak zklamal? Jistě nám o tom napište.

Reklama

Související témata:

Načítám