Hlavní obsah

Celebrity a jejich historky s duchy: Koho pronásledovali?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strašidelný svátek Halloween je tu a ke dni 31. října neodmyslitelně patří nejrůznější příšerky a nadpřirozené bytosti. Výjimkou nejsou ani duchové. Jak to s nimi mají celebrity? Tyto tvrdí nejenom, že na ně věří, ale že se s nimi dokonce setkaly.

Článek

Někdo na duchy věří, někdo nikoli. Mezi celebritami jsou zástupci obou skupin, ale my se dnes zaměříme na tu první. Přečtěte si, které slavné osobnosti nepochybují o existenci duchů a mají s nimi osobní zkušenost. Jakou?

Lady Gaga (35)

Americká zpěvačka se netají svým zájmem o paranormální jevy ani tím, že věří na duchy. Dokonce ji prý mezi lety 2009 a 2011 duch jménem Ryan pronásledoval a prováděl jí různé zlomyslnosti. Zpěvačka se nakonec uchýlila k tomu, že si na pomoc povolala experty na paranormální jevy, a ti ji otravného Ryana zbavili.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka povolala na pomoc krotitele duchů a nehmotný Ryan jí dal konečně pokojFoto: Profimedia.cz

Drew Barrymore (46)

Svou vlastní duchařskou historku má i tato americká herečka. Podělila se o ni v rozhovoru s moderátorkou Ellen DeGeneres (63). Uvedla, že šlo o ducha jejího otce, který zemřel v roce 2004. Po smrti vzala jeho popel na rozprášení do jihokalifornského Národního parku Joshua Tree, ale ještě před tím přespala v nedalekém motelu. Ráno ji vzbudil divný pocit a slyšela cvaknutí kliky, po kterém se dveře samy otevřely. Herečka prý vyskočila z postele a řekla: Tati? Nikdo jí sice neodpověděl, ale kdo ví, říká si Drew dodnes.

Foto: Profimedia.cz

V místnosti cítila přítomnost svého mrtvého otceFoto: Profimedia.cz

Mahulena Bočanová (54)

Česká herečka na duchy věří, protože s nimi prý má osobní zkušenosti. Nerada o nich ale mluví, protože nechce před ostatními vypadat jako blázen nebo že ze sebe chce dělat zajímavou. Nicméně prozradila, že první setkání s nadpřirozenými bytostmi v ní vyvolalo hrůzu, ale druhá zkušenost tak děsivá nebyla. Viděla svou mrtvou maminku, která se přišla podívat do kolébky své vnučky, protože už se nedočkala jejího narození.

Foto: Profimedia.cz

Herečce se zjevila maminka, když se „vrátila“, aby se podívala na svou vnučkuFoto: Profimedia.cz

Helena Bonham Carter (55)

Přípravu na roli princezny Margaret (✝71) vzala anglická herečka velmi vážně, dokonce si prý s Margaretiným duchem před natáčením povídala. Pravidelně totiž dochází k jasnovidce, která ji propojuje s dušemi zemřelých. Princeznu Margaret tedy při této příležitosti požádala o svolení zahrát si ji v seriálu Koruna (2016–2022). Svolení prý herečka ke své úlevě dostala a Margaret přidala ještě radu, aby zapracovala na jejím ztvárnění kouření.

Foto: Profimedia.cz

Přípravu na roli prý herečka konzultovala s mrtvou MargaretFoto: Profimedia.cz

Claudia Schiffer (51)

Německá supermodelka s duchy dokonce sdílela jednu domácnost. Do svého sídla v Anglii si prý pozvala médium, které jí prozradilo, že v jejím domě žije hned několik duchů. Modelka ale nemá důvod k obavám. Všichni duchové jsou údajně milí a neškodní. Společné soužití se projevuje jen tím, že rodina občas slyší podivné skřípání a další zvuky nebo že se sama od sebe pustí hudba.

Foto: Profimedia.cz

Duchové v modelčině domě jsou naštěstí mírumilovníFoto: Profimedia.cz

Selena Gomez (29)

Tím, že věří na duchy, se netají ani tato americká zpěvačka. Svěřila se v pořadu The Tonight Show moderátorovi Jimmymu Fallonovi (47). V show řekla, že má dokonce v mobilním telefonu speciální aplikaci, která přítomnost duchů hlásí, a na nadpřirozené jevy v jejím okolí už ji několikrát upozornila.

Foto: Profimedia.cz

Aktivitu duchů si zpěvačka měří telefonemFoto: Profimedia.cz

Keanu Reeves (57)

Děsivý zážitek z dětství má kanadský herec, který se letos objeví ve snímku Matrix 4. Když mu bylo šest nebo sedm let, viděl, jak se po bytě v New Yorku prochází bunda bez těla. Nejprve tomu nechtěl věřit, ale když se podíval na chůvu, která ho zrovna hlídala, a viděl její vyděšený obličej, bylo mu jasné, že tady něco nehraje.

Foto: Profimedia.cz

Herec potkal ducha v dětství, měl prý bunduFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám