Hlavní obsah

Při sexu si nesundává ponožky!?

Foto: shutterstock.com

Jste připravená na úžasné milování...Foto: shutterstock.com

Reklama

Láska, vzrušující milování a spalující vášeň... Propletené ruce, zrychlený dech a... jeho ponožky na nohou! Proč si je nesundal?! Obrovské faux pas v ložnici při sexu: Jaký má důvod nechat si je na sobě?

Článek

Má opálené, svalnaté tělo, ze kterého máte chuť strhat úplně všechno. (A když ho nemá, dokážete si ho představit.) Když sama nepřiložíte ruku k dílu, něco si sundá sám. On však nejraději postupuje od toho nejdůležitějšího – rozepne si kalhoty. Pro něj to stačí. Co ale pro vás? Ne! Vy chcete cítit jeho kůži na té svojí a popřípadě se dobrovolně nechat poškrábat jeho ochlupením na hrudi. Toužíte mít ho nahého. Najednou tedy před vámi stojí jako rozvášněný hřebec, oděn do roucha Adamova. Ale v ponožkách! Do poslední chvíle doufáte, že máchne rukou a ve dvou rychlých pohybech své znemožnění odstraní. Jenže čím víc se k vám přibližuje, tím je věc jasnější: Jde na věc s nimi! Ježíšmarjá, mám mu to na rovinu říct? Nebo je snad stáhnout sama?

Muž – lovec. Neřeší zbytečnosti!

Je to taky řešení. Když to párkrát uděláte, svitne mu, že vám to vadí, a třeba se na to při příštím mazlení zaměří. Ale o to tady teď vůbec nejde. Otázka zní, proč to vlastně dělá? Muž nikdy nebyl stavěný na to, aby potřeboval tisíce omáček okolo – mazlení dvě hodiny, masáže, pomalé svlékání. On je pánem situace. Teď má příležitost zasouložit si, teď si tedy sundá kalhoty – nic víc ho nezajímá. Proč by odkládal další věci, když je to zdržování a zbytečnost? Vždyť rychlovky jsou prastarým předurčením pánského pokolení. Pryč se sladkými řečmi, dlouhou předehrou a svlékáním ponožek! Nic z toho totiž není podstatné (Dalo by se říct, jak pro koho, že?)

Foto: wdr.de

Muži si s elegancí v posteli hlavu nelámouFoto: wdr.de

Sex? Jen potřeba!

Tím se dostáváme k otázce, co tedy sex pro muže znamená, když se neohlíží nalevo ani napravo, ale prioritně zkoumá nejsnadnější cestu k zásunu. Ať už je to cokoliv, hodně pánů tuto činnost nemá spojenou s city. Samozřejmě že rozdíl mezi počátkem vztahu, kdy se všechno zdá nádherné a život má zase smysl („Hurá, budu mít sexu, kolik budu chtít,“ naivně si maluje poblouzněný „novopřítel“), a dlouhodobým partnerským vztahem, kdy je přemlouvání k sexu aspoň jednou měsíčně nepsanou povinností, je znatelný. Ovšem čím delší vztah, tím je realita jasnější: Chci mít orgasmus, pokud možno ihned, a pak mi dej pokoj. A je tu zase problém. Zatímco partnerka touží po objetí, aby si nepřipadala jako použitá válenda, její milenec a partner, kterého zpočátku tak obdivovala, usne buď hned, nebo až za chvíli. Což se může odvinout i od toho, na jakou jde druhý den směnu…

Zkrátka jsou to muži. Starého psa novým kouskům nenaučíš. Nicméně ponožky u sexu, když tedy pomineme jejich estetickou stránku, působí divně. Člověk se na ně kolikrát musí i upřeně dívat s pocitem, že ho prostě štvou. Takže se nedá nic jiného dělat než se ozvat: „Sundej tu hrůzu, drahý!“ Nebo to párkrát udělat za něj. Jak již bylo řečeno: Jsou to prostě muži….

Vadí vám, když si partner při sexu nesundá ponožky, nebo to prostě (už) neřešíte? A jak mu sdělíte to, že je vhodnější nosit tuto součást oblečení spíše na tenis než do postele? Napište nám o tom na info@prozeny.cz. Třeba právě vy máte doma výjimku!

Reklama

Související témata:

Načítám