Hlavní obsah

Rychlovka na ploché bříško: Zkuste tyhle cviky!

Foto: Greta Blumajerová

Pojďte si s Lucií zpevnit bříško. Natočili jsme pro vás cviky na videoFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Aby vám bříško v těchto dnech nenakynulo jako vánočka, zařídili jsme vám soukromou cvičební lekci. S Lucií vás tahle rychlovka na zpevnění středu těla bude bavit!

Článek

Mít pevné břišní svaly není dobré jen pro krásu, ale také proto, aby vás například nebolela záda. A právě na břiše je uložený tuk nejnebezpečnejší pro vaše zdraví! Nenechte tedy svůj obvod pasu překročit rizikových 80 centimetrů. Jako účinnou zbraň vám nabízíme krátkou sestavu pár cviků, které si pro vás připravila instruktorka a fitness trenérka Lucie Adamcová. Podívejte se zde:

„Důležité je hlídat si přesné provedení a cviky nedělat rychle, naopak plynule,“ říká Lucie. Každý z nich si zacvičte osmkrát ve třech sériích s tím, že si mezi každou krátce vydechnete. Tyhle cviky coby nouzovku můžete provádět i kdykoli jindy v časovém presu, kdy nestíháte chodit pravidelně cvičit na lekce či do posilovny.

Ale teď už dost řečí, jdete na to, viďte? A kdybyste chtěli ještě další partie nenechat v klidu, zkuste Xpress: To je zpevněné tělo za 15 minut!nebo Cviky, které vás zbaví bolestí zad.

Reklama

Načítám