Hlavní obsah

Xpress: To je zpevněné tělo za 15 minut!

Foto: Greta Blumajerová

Lucie vám předvede, jak zpevnit celé tělo za čtvrt hodinyFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Že není možné posílit celé tělo za čtvrt hodiny? Máme důkaz, že to jde! Pod vedením profesionálky si to sami můžete vyzkoušet. Tady a teď! Tak, co vy na to?

Článek

Určitě to znáte také: chuť cvičit by byla, ale čas? Ten chybí… Ale nemusíte hned utíkat do posilovny, abyste své svaly dostali zase do rovnováhy. Našli jsme pro vás jiné řešení! „I patnáct minut posilování pro celé tělo je užitečné,“ říká trenérka a lektorka těchto express lekcí Lucie Adamcová z Holmes Place. A připravila si pro vás důkaz: koukněte se na něj zde:

„Cvičení je zaměřené na kompletní zapojení celého těla,“ uvádí trenérka Lucie a dodává, že všech uvedených 9 cviků byste měli opakovat pokaždé osmkrát ve třech sériích. „Plán je sestaven tak, aby se zapojily především velké svalové partie, s minimálním odpočinkem mezi jednotlivými cviky,“ doplňuje instruktorka. Můžete také střídat dynamickou část se statickou, a tím zvýšit spalování. Každopádně se pečlivě zaměřte na správné provedení cviku – abyste si neničili klouby, svaly či šlachy a dočkali se očekávaného účinku, tedy zpevnění.

Tip redakce:Pokud se chcete zaměřit na tvarování některé partie, zkusit můžete i naše cviky na zadek pomocí kickboxu nebo 5 cviků pro pevná prsa. Kompletní posilovací plán na 30 dní najdete v článku Světový hit: Cvičení, které vám změní tělo.

Co na to říkáte? Teď, když je venku nevlídno, nevyzkoušíte je?

Make-up: Petra Strnadová (MA-DA Makeup Network), produkce: Kateřina Pechová. Za umožnění natáčení děkujeme Holmes Place Premium Anděl v Praze 5.

Reklama

Načítám