Hlavní obsah

Sexy kurz: Jak si to nejlépe udělat

Foto: Thinkstock

Uspokojit své touhy není nic špatnéhoFoto: Thinkstock

Reklama

Užít si o samotě? Proč ne?! Je to normální, skvělé a účelné. Doplňuje se (či se dočasně nahrazuje) párový sex, tak proč se této varianty zříkat? Jenže jak na to, aby byl zážitek co možná nejbouřlivější? Vezměte si na pomoc tenisák, ruční sprchu, svoje kalhotky nebo penis s přísavkou!

Článek

Taková samoobsluha (onanie, masturbace, autoerotika, ipsace) není nic, za co by se člověk měl stydět. (Navíc dívá-li se protějšek na to, co provádíte se svým tělem, udělá si mnohem lepší představu o vašem uspokojení.)

Každý ví, jak to má rád

Jak se svépomocí přivést k orgasmu, většina ví již od dob puberty – tehdy na to člověk tak nějak přijde a oblíbí si vlastní styl, který výrazněji nemění. Obecně se dá říct, že nejlepší způsob onanie je ten, který dotyčnému vyhovuje.

Některé techniky se však dají označit jako sázka na jistotu a slibují větší šanci na orgasmus, neboť přímo (anebo nepřímo) stimulují klitoris. Které to jsou? Zapomeňte na vibrátory, vystačíte si s tím, co běžně máte doma!

Začínáme

Pro ženy je důležité nenechat se rozptylovat okolím, proto zatáhněte závěsy, je-li to třeba, přivřete okno, vypněte domovní zvonek a uvelebte se do pohodlné pozice. Navlhčenými prsty přejíždějte po vnitřní straně stehen a následně i po klitorisu, který si zaslouží stažení kapuce, aby byl více dostupný pro doteky (prostě ho nechte vykouknout ven). Pak si vyberte jednu z následujících aktivit:

  • Válení: Klitoris uchopte mezi palec a ukazováček a povalujte si ho mezi prsty. Použijte lubrikant! Zesilujte stisk, tlak a rychlost tak, jak vám to bude příjemné.
  • Kroužení: Vyberte si dva libovolné prsty a stiskněte mezi ně vrchol klitorisu. Začněte jimi opisovat pomyslné kruhy.
  • Kombinování: Jednu ruku nechte pracovat na poštěváčku, druhou masírujte poševní vchod či zajděte dál a vsuňte dovnitř prostředníček, ukazováček – popřípadě i s prsteníčkem…

Super pomocník – voda

Nejen vaše prsty dokážou při autoerotice zázraky. Stačí se položit do vany plné teploučké vody a nasměrovat poštěváček pod proud vody, jestli to umístění vodovodního kohoutku a tvar koupací nádoby dovolí. Některé ženy mají radši, když si kleknou, jednou rukou roztáhnou stydké pysky a za pomoci té druhé nasměrují na klitoris kapky vody tryskající ze sprchové hlavice. Určitě vyzkoušejte i střídání teplot. Stačí vlažná voda, hned zase teplá… Rozšíří vám to obzory!

Pokud máte chuť zavést si něco i dovnitř své svatyně, pozor na podtlak, který může vzniknout. Jakýkoliv předmět tam může uvíznout, ani nebudete vědět jak! (V takových situacích již mnohokrát pomohlo obyčejné brčko, které při vsunutí do ženského klína „vypustilo“ vzduch natolik, že šel předmět doličný snadno vytáhnout.)

I spodní prádlo se hodí!

Zaříznuté kalhotky mezi půlkami nejsou příjemnou záležitostí. Uděláte-li ale něco takového úmyslně – vepředu, je to něco jiného! Umístěte tento kousek prádla na svá intimní místa a posunujte jimi dopředu a dozadu, čili třete svůj pahorek slasti až k zbláznění. Třít se koneckonců můžete i o nohu stolu. Stačí si k ní sednout obkročmo a začít s trénováním svírání stehen k sobě a od sebe, čímž dosáhnete lepšího prokrvení pohlavních orgánů. Aby to lépe po nábytku klouzalo, nechte si na sobě kalhotky…

Foto: ThinkstockSvé tělo znáte nejlépe

Tenisový míček pro sexy hru

Skvělou pomůckou je i obyčejný tenisový míček. Nevěříte? V poloze na břiše si pod sebe dejte tenisák a přitiskněte na něj svoje přirození. Nohy překřižte v kotnících a stehna přimkněte k sobě. Pomalu se pohybujte pánví dopředu, dozadu, hned zase do stran – zajistíte tření míčku o klitoris. A hned máte novou metodu!

Penis s přísavkou? Pomůcka k nezaplacení!

I když jsme v začátku článku zavrhli pomůcky ve stylu vibrátorů a umělých penisů, pro vnitřní stimulaci bodu G to tak docela neplatí, neboť prsty se tohle místo hledá hůř. Proto si obstarejte nevibrační dildo, které se díky přísavce může umístit na stěnu, vanu, dveře, na židli, ukotvit na zem… Je to velmi variabilní kousek, jenž se nasměruje přímo tam, kam budete potřebovat. (Zakoupíte například na sexshop.cz za 399 korun.)

Pokud toužíte i po vrnění, máte štěstí. Konečně na český trh pronikly i vibrátory s přísavkami! Stojí cca 650 korun, což není příliš. Investice se určitě vrátí! Nebudete totiž potřebovat ruce. A tip na rozkoš? Mnoho žen má rádo, když jsou ukájené zezadu. A aby ne. Změněný úhel může být vítaným potěšením! Postup: Vibrátor přitiskněte ke hladké ploše (třeba na stěnu), otočte se k němu zády, zasuňte a užijte si!

A jaký máte postoj k autoerotice vy? Vidíte v tom špatnost, nebo prostředek k lepšímu poznávání vlastního těla? Napište nám to do diskuse!

Reklama

Související témata:

Načítám