Hlavní obsah

Stůl: Nábytek jako stvořený pro neřesti!

Foto: thinkstock

Stůl nemusí sloužit jen ke konzumaci jídla. Zkuste ho využít i jinak!Foto: thinkstock

Reklama

Spontánní akce většinou bývají ty nejlepší, ať už se jedná o neplánovaný večírek nebo milování. Co se týče druhého jmenovaného, svědkem takové náhlé intimní „nárazovky“ může být i kus nábytku, na kterém obyčejně hodujete. Že jste to na stole ještě nikdy nedělali? A co vám brání?

Článek

Pokud je pro vás nemyslitelné lehnout si na tak tvrdý povrch, položte pod sebe něco měkkého: deku či gymnastickou podložku, kterou s sebou nosíte na hodiny jógy. Až si uděláte pohodlí, nic nebrání skvělým sexuálním zážitkům.

(Ne)výhody sexu ve výšinách

Díky tomu, že muž stojí nohama na zemi, ale přitom má váš klín na úrovni toho svého (a to bez jakékoli fyzické námahy), patří polohy na stole k těm, které se vyznačují hlubšími průniky. K tomu si přičtěte pohupování stolu do milostného rytmu. Co vám vyjde? Že to prostě musíte zkusit!

Jedinou nevýhodou tohoto typu sexu je špatný poměr: menší vzrůst milence kontra vysoký stůl. Pak je třeba jít koupit jiný do nejbližšího obchodu s nábytkem, nebo zvolit nějaký bytelný konferenční. Však vy si určitě poradíte. Až dojde na věc, co pak?

1. Zahřívací kolo

Orální sex je jako stvořený pro začátek. Když se usadíte na stole, zatímco on si k němu přisune podnožku nebo židličku, aby ho nebolela krční páteř, až bude provádět jazykový aerobik, neprohloupíte. Bude k vám mít skvělý přístup. A vy zase zážitek.

2. Rozjezd v klasickém stylu

Tato pro ženu fyzicky nenáročná poloha je vhodná pro úvodní milostný ceremoniál. Zkusíte si aspoň, jestli je sex na stole pohodlný. Sedněte si na okraj stolu, svěste nohy dolů, a položte se na záda. Muž se postaví mezi vaše nohy, načež ho jimi obejmete. Jeho volné ruce i ústa se mohou realizovat na nastavených pahorcích, kopulační pohyby dovnitř a ven zajistí tření jeho klína o váš klitoris, takže i ten si přijde na své. Nadšeni budou i příznivci análního sexu. A to všechno jenom výměnou za to, že si jen lehnete na záda…

3. Genitální masáž

Vleže na zádech můžete zůstat i nadále, ovšem posuňte se na okraj stolu tak, aby vám hlava visela dolů. Nahrnutí krve do hlavy způsobí rychlejší a intenzivnější rozkoš. (Poloha je ale fajn i bez toho.) Nohy vyšvihněte na ramena partnera a nechte ho, aby se vyřádil. K dispozici má nejen pohodlný vstup do vašeho klína, ale i celkový pohled na něj – z první řady. Když sevřete nohy k sobě, zúžíte tím prostor pro pronikání, což se mu může zamlouvat. Však za tu hloubkovou masáž bodu G si to zaslouží.

Při této pozici můžete využít i skvělou pomůcku, která se jmenuje Super Sex Sling neboli postroj pro pohodlnější sex (orientační cena 1500 korun). Sex Sling se zavěsí na krk a upevní nad kotníky. Až zvednete nohy, ucítíte oporu. Je to ideální pomocník pro orální, anální i běžný sex. Muž nemá zaměstnané ruce a vy máte nohy co nejvýše, takže penis může podniknout opravdu hloubkovou misi.

4. Plnou parou vzad

Další pozicí, která se bez stolu neobejde, je ta, kdy se otočíte k partnerovi zády, nohy skrčíte pod sebe a vyšpulíte zadeček. Iniciativu opět převezme on, akorát vy ho u toho neuvidíte, pouze ucítíte. Ovšem svoji radost můžete dát najevo hlasitějším projevem, jako to dělají pornohvězdy. Ostatně, není to jediná věc, která se dá od nich odkoukat, více zde.

5. Živočišný propletenec

Alternativou takzvané psí polohy, kterou milují hlavně muži, neboť v nich probouzí zvířecí instinkt, je živočišný propletenec. Jedná se o polohu pro dobrodružné páry, které chtějí vyzkoušet něco nového. Jak na ni? Tentokrát si na okraj stolu sedne muž, nohy spustí na zem. Vy si obkročmo a zády k němu přisednete na jeho penis, opíráte se o jeho kolena. V případě obav o stabilitu je řešením přisunout stůl blíž ke zdi nebo se spolehnout na bezpečnostní přísavky, které seženete v každém dobrém sexshopu. (Cena od 280–350 korun.)

Využijete je při jakémkoli divočejším milování v koupelně, vaně, na již zmíněném stole. Navlhčené se totiž dají upevnit na hladkou plochu typu podlaha, skříň, sprchový kout, kachličky… Kromě opory těla jsou vhodné i pro uchycení provazů a šátků, čili spoutat ho v minutě není problém. Zkuste to taky. Stejně jako méně tradiční sex na stole. Nebo snad chcete před svou smrtí stihnout jiné sexuální praktiky (zkoukněte je ve článku Sex: Těchto 50 věcí musíte stihnout před smrtí)?

A co vy? Už jste „pokřtili“ svůj stůl?

Reklama

Související témata:

Načítám