Hlavní obsah

Tajný milenec do vany? Voděodolný vibrátor!

Foto: Thinkstock

Voděodolné pomůcky vám mohou zpříjemnit nejen koupelFoto: Thinkstock

Reklama

Milování ve sprše nebo vaně je prima! Voňavé bublinky, teploučko a rozkoš! Ale pozor, přizvěte si na pomoc jen ty nejpovolanější, kteří se umí ve vodě chovat! Vybírejte pečlivě, neboť ne každý vibrující milenec se k erotické koupeli hodí.

Článek

Není vibrátor jako vibrátor, to se ví. Například ten, který imituje lidskou kůži, do vany nebo pod sprchu (viz Sex ve sprše: A tohle jste už zkoušeli?) prostě vzít nemůžete. Tam to chce něco speciálního – vodotěsného nebo voděodolného. Proč? Tento typ milostných šidítek je většinou poháněný bateriemi (není to pravidlem), přičemž elektronika je zabezpečená tak, aby se voda nedostala dovnitř přístroje. Vždy je dobré se při nákupu informovat, zda je vybraný kousek vodotěsný (lze ho vzít s sebou do vířivky nebo vany) či voděodolný (neuškodí mu tekoucí voda ve sprše). Z čeho momentálně vybírat?

Staré dobré křivky potěší

Kromě We-Vibu Salsa a Tango (více o nich najdete zde), které jsou pro hrátky mezi kapkami vody jako stvořené, je dobrým společníkem třeba masivní vodotěsný vibrátor vyrobený z ultraměkkého silikonu – s příznačným názvem H2O Viking. Výstupky v jeho dolní části dráždí klitoris, takže si tělo užije na více frontách. Vibrátor je kvůli svému tvaru určený spíš pro klasiky. Orientační cena je 650 korun, koupit se dá zcela diskrétně například na www.sexshop.cz.

Světelná show ve vaně

Ten, kdo by chtěl zkusit něco nového a neotřelého, se určitě vrhne na nákup plovoucího svítícího vibrátoru Luminescenceza 590 korun, který vytváří romantické světelné efekty! Vypadá jako vajíčko a jeho tajemství se skrývá nejen ve středně silných vibracích, ale i několika barvičkách, jež si posvítí na každou bublinku v horké lázni. Chvíli červeně, pak zase růžově. Nebo máte radši zelenou? Tak ta je hned před fialovou! Intervaly pěti vteřin, kdy se vibrátor jemně rozzáří, pro navození hýčkací atmosféry bohatě stačí!

Lelo Elise – mazel do sprchy

Svůdný vibrátor skandinávského původu je precizně vypracovaný do nejmenších detailů (taky si za něj připlatíte, neboť cena se pohybuje na hranici dvou a půl tisíce). Stoprocentní lékařský silikon je u těchto dražších hraček snad už pravidlem, takže nepřekvapí. To se ale nedá říct o křivkách Lelo Elise. Jsou něžné, ladné, ale přitom jenom maskují dvě vibrující centra, která samostatně opečovávají klitoris i bod G. Vibrátor se dobíjí, takže odpadá nákup baterií. (Na jedno „tankování“ ze zásuvky si užijete až 90 minut rozkoše.) Pět vibračních programů, zámek tlačítek a podsvícený ovládací panel vás nenechá na pochybách, že vás tenhle parťák nezklame!

V přesnosti je síla

Máte centrum slasti v jednom jediném místečku – ani o milimetr vedle? Pak se vám jakožto erotická buzola bude hodit Aquatek G-spot za 290 korun. Je to malý, špičatý a zahnutý vibrátor, se kterým najdete ten správný směr! Navíc se dá využít pro vás oba. Stoupněte si do sprchy, zaveďte ho dovnitř tak, aby zahnutá špička nezpůsobila nepohodlí, a vybídněte partnera, aby do vás proniknul. Nemusí mít strach, vejde se. Aquatek má takové rozměry, že k sobě pustí každého samce! Je prostě společenský…

Ať už si vyberete nebo ne, myslete na to, že při milování ve vodě může dojít k vymývání poševního sekretu, čímž se milování stává bolestivé. Je proto vhodné používat lubrikanty na bázi silikonu, které ale zase nejsou kompatibilní s některými silikonovými pomůckami. Jestli doteď máte zmatek v tom, jaká mazadla lze kombinovat s jakými hračkami a příležitostmi, nahlédněte do našeho průvodce mazivy.

A s kým se chodíte koupat vy?

Reklama

Související témata:

Načítám