Hlavní obsah

Téma týdne: Hloupá blondýna, co neumí tankovat

Foto: shutterstock.com

Hlavně nezapomeňte, co máte natankovatFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téma týdne: Muži vs. ženy - kdo řídí lépe? Čtenářka Jana sama sebe považuje za dobrou řidičku, jezdí hodně a jezdí ráda. Jenže v životě jsou prostě dny, kdy i malé sáhnutí vedle může způsobit pořádné potíže!

Článek

Jednoho dne jsem musela jet na služební cestu. Jako vždy jsem si vzala firemní auto a vyrazila. I navigaci jsem po prostudování návodu zvládla. Jednání dopadlo dobře, a tak jsem byla se sebou spokojená. Ještě jsem si po příjezdu zpět řekla, že musím na kartu natankovat, aby mne druhý den kolega neproklel.

Zajíždím na pumpu a hlavně řeším platební kartu. Tankuji naftu jako vždy. Platím a opět zase spokojená sama se sebou se rozjíždím. Po chvíli auto začalo cukat a pak už nejelo vůbec. Celá šílená jsem vystoupila a přemýšlím. Nakonec jsem volala kolegu a ten mi řekl, že je to benzíňák. Byla jsem zase za hloupou blondýnku! Kolega zavolal odtahovku ze servisu, kde vypustili nádrž. Musela jsem znovu natankovat a vše zaplatit ze své kapsy.

Celá sranda mě stála 2500 Kč. Tak takhle dopadla moje služební cesta. Dnes, když přijedu tankovat k benzince, již se směji předem. Myslím si, že toto se mi snad už do konce života nemůže stát. Říká se, že žena za volantem je pohroma, že to je stejné, jako kdyby auto nemělo řidiče... Říkají to většinou muži.

Stalo se vám něco podobného? Jste vášnivá motoristka, nebo vám auta nic neříkají? Zažila jste dopravní situaci, kterou chlap nezvládl a vy jste z ní vyšla jako vítěz? Jaké jsou ty „ženské za volantem"? Napište nám své příběhy a postřehy na info@prozeny.cz! Tři z vás opět odměníme částkou 500 korun!

Reklama

Související témata:

Načítám