Hlavní obsah

Vaše bříško i zadeček volají SOS? Tyhle cviky zaberou!

Foto: Greta Blumajerová

Bára vám pomůže zpevnit břísko i pozadí. Zkuste si s ní zacvičit!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte návod, jak se dostat do formy a za krátkou dobu? Zkuste naše cviky pro ploché bříško a pevný zadek. Ve společnosti sympatické instruktorky Báry vás to bude bavit o to víc. Nevěříte? Nezbývá vám než to otestovat!

Článek

Před jakýmkoli posilování je vždycky důležité se krátce zahřát, aby vaše svaly byly připraveny na zátěž. Pak už se jen protáhnete, a můžete posilovat. „U každého cviku je pochopitelně také důležité i správně dýchat,“ uvádí trenérka Barbora Nekolová. Dobré provedení a technika je totiž základ toho, aby daný cvik působil na partie, na které má. Jinak si můžete přetížit klouby či zapojovat nezdravě jiné svaly. Platí tedy jednoduché pravidlo: výdech je při zátěži (provedení), nádech naopak.

Jakmile tohle zvládnete, nemůžete nikdy chybovat. A společně s Bárou tak procvičte nejdříve hýždě, poté břicho. Všechny cviky můžete dělat bez ohledu na místo – zkrátka kdekoli. Nepotřebujete nic než chuť a snahu. Takže: Tři, dva, jedna – startujeme!

Podívejte se na naše video zde:

Jak se vám cvičilo? Určitě dobře! Věřte, že brzy uvidíte i výsledky. Co říkáte?

Vizáž: Kateřina Ceralová (MA-DA make-up network)

Reklama

Načítám