Hlavní obsah

Velký horoskop 2013: Láska, zdraví a peníze

Foto: thinkstock

Astroložka ví, co vás čeká v následujícím roce. Jste zvědavi?Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trápí vás současný vztah, chybějí peníze a zdraví už také zlobí? Zjistěte, jestli se příští rok budete mít lépe. Astroložka prozradila, co čeká všech 12 znamení – v lásce, financích i zdraví!

Článek

Oslavy na Silvestra budou určitě bujaré a velkolepé. Virtuální dveře do roku 2013 vám totiž otevře temperamentní a zábavu milující Luna ve Lvu. Lunou ve Lvu se ale nenechte zmást a nepodlehněte dojmu, že následných 365 dní bude jeden nekončící mejdan.

Naopak atmosféra bude tajemná až mystická. Ve východních zemích oslaví příchod nového roku 10. 2. 2013, a vlády se ujme černý vodní had.

Bývá obvyklé, že hada zahlédnete až na poslední chvíli. Tak se snažte každý krok plánovat dopředu, jinak vás občas něco nepříjemně překvapí, zaskočí, a na vyřešení situace budete mít strašně málo času, prostoru. Nicméně je spousta hadů, kteří se celý život nerozloučí s chrastítkem z dětství, takže i přes výše napsané vás dopředu obvykle nějaká situace upozorní, že byste měly být ve střehu, a když se dostanete do nějaké šlamastyky, snažte se obratně manévrovat!

Nepodceňujte informace, snažte se chovat a jednat tak, abyste okolo sebe nevyvolaly nepřátelskou atmosféru. Snažte se vyhýbat konfliktům, protože had je mstivý, zákeřný a velmi rychlý soupeř!

V osobní rovině nesnáší polovičatost, což se projeví ve vztazích. Obstojí pouze silné vztahy s hlubokými kořeny. Doslova rozpustí frivolní a nezodpovědná partnerství. Takže nelze vyloučit, že bude daleko víc rozchodů, rozvodů, v podnikatelské sféře budou ukončeny neplodné a neziskové spolupráce.

Rok 2013 bude jiný než předchozí období, ale když se vaším krédem stanou opatrnost a rozvážnost, odměnou vám bude nová kůže v podobě úspěšné kariéry, nalezení materiální jistoty a v neposlední řadě proniknete do lidské psychiky.

Berani (21. 3.–20. 4.)

Svými odvážnými skutky budete v tomto roce udivovat okolí. Nebude vám chybět kreativita, ale ani drzost. Snadno se budete seznamovat s novými lidmi. Podaří se vám i harmonizovat vztahy s příbuznými. Nejste-li spokojené se současným bydlením, příležitost udělat změnu dostanete po 26. 6. V druhé polovině roku pro vás bude nejdůležitější spokojenost v rodině, takže nelze vyloučit stěhování do většího, prostornějšího bytu či nemovitosti. Jediným problémem, a vlastně i rizikem, bude vaše nerespektování autorit. Proto se nedá vyloučit, že se v průběhu roku několikrát dostanete do křížku s nadřízenými, úřady, státními orgány.

Peníze: V žádném případě si v tomto roce nepůjčujte peníze! Problémy se splácením by vás mohly připravit i o rodinný majetek! Možná ale zjistíte, že dluhy má díky neuváženým investicím váš partner, a to pořádně může zatočit s rodinným rozpočtem. V případě řešení dědictví čekejte průtahy. Nejlepší výdělky na vás čekají v dubnu a v květnu.

Zdraví: Nepodceňujte v tomto roce pravidelné prohlídky u svého gynekologa a zubaře! V letních měsících buďte velmi opatrné, kontrolujte pečlivě potraviny. Problémy by vám mohlo způsobit nekvalitní jídlo, pití, alergickou reakci může vyvolat i závadná voda při koupání. Poslední čtyři měsíce raději volte dietnější jídelníček, citlivá budete mít játra.

Láska: Svobodným stoupne sebevědomí, takže se nedá vyloučit osudová láska. Ideální dny pro seznamování a navázání vztahu na vás čekají od 27. 6. do 22. 7. Romantické a sexem nabité období prožijí zadané od poloviny srpna až do 7. 10. V uvedených dnech sice díky bouřlivým emocím, se kterými si nebudete vědět rady, můžete občas podlehnout žárlivosti, ale na straně druhé i sexuální posedlosti.

Býci (21. 4.–21. 5.)

Zapomenout budete muset v roce 2013 na lenost. Oprášit šedou kůru mozkovou a občas i cestovat vás přiměje nějaký kurz, školení, dálkové studium. Pořádně si budete muset ale dávat pozor na lidi, kteří se pokusí manipulativně, a hlavně jakoby za oponou, tedy tajně, zasahovat do vašeho soukromí, ovlivňovat nenápadně vaše myšlení. Od konce června až do konce roku budou mít hlavní slovo ve vašem životě příbuzní. To svým způsobem bude prospěšné, ale na straně druhé občas i úmorné a finančně nákladné. Když totiž zrovna nebude společně něco podnikat, navzájem si budete telefonovat

Peníze: V první polovině roku budou mít vaše výdělky vzestupnou tendenci. Chybou bude, když podlehnete pocitu, že to tak bude navždy a co vyděláte, utratíte. Optimismu nepodlehněte, uložte si něco na horší časy. Mít finanční rezervu se vám bude hodit již na konci léta a počátkem podzimu. Nelze vyloučit náhlý kolaps vašeho auta nebo neodkladné úpravy bytu.

Zdraví: Snažte se čelit přejídání, a hlavně neponocujte! Když tímto způsobem budete své tělo doslova mučit, v posledních čtyřech měsících se začnete potýkat s velkou únavou, migrénami, a když podceníte prvotní náznak zdravotních problémů, vykoledujete si chronické onemocnění, například svalové křeče! Prospěje vám pravidelné cvičení jógy a dvakrát do měsíce návštěva kyslíkových lázní.

Láska: Máte před sebou v oblasti vztahů jeden z nejdůležitějších roků ve svém životě. K manželství potažmo partnerství budete přistupovat velmi kriticky a přísně, ale spravedlivě. Když do vašeho vztahu nezabloudí nevěra, partnerství se utuží, a to i v sexuální oblasti. Nezadané mají nejlepší období na seznámení od 22. 7. do poloviny srpna.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Až do června se můžete spoléhat na štěstí. Na co sáhnete, to pod vašimi dotyky rozkvete! Ostatní znamení vám budou koukat pouze na záda, získáte ohromný náskok. Navíc vás Saturn přinutí organizovat si čas, zodpovědněji začnete přistupovat k denním povinnostem i své práci. Když si dopředu zjistíte všechny informace a vsadíte na realitu, nikoli na iluze, v srpnu se vám podaří udělat v kariéře skok dopředu, možná i za cenu změny zaměstnání a profesního směřování. Velkou roli v tomto roce sehrají ve vašem životě přátelé. Díky jejich progresivnímu myšlení se začnete na svou budoucnost dívat jinýma očima a nebudete se bát ani riskovat. Na jejich rady se ale nespoléhejte na přelomu května a června, druhým kritickým obdobím bude přelom října a listopadu.

Peníze: V druhé polovině roku nad vaším sektorem peněz bude bdít sám Jupiter, což vám přinese zvýšení příjmů, svým způsobem blahobyt. Spoléhejte se ale pouze na peníze, které samy vyděláte. Vše co se týká peněz z cizích zdrojů, tedy půjčky, výnosy investic či pronájmů, ale i pojištění, sociální dávky a příjmy vašeho partnera, budou nejisté a občas vás to bude stát hodně sebeovládání, aby vám neruply nervy.

Zdraví: Velkým nebezpečím jsou pro vás v tomto roce alkohol, příliš kořeněná jídla. Zejména na přelomu léta a podzimu si samy nařiďte dietu. Po celý rok pečujte o své plodicí orgány, protože budete daleko náchylnější k zánětům.

Láska: Když to začne ve vašem vztahu skřípat, okamžitě odjeďte na dovolenou. Jakmile budete s intimním protějškem trávit 24 hodin denně, zapomenete na nevěru i hádky, okamžitě vyhlásíte příměří! Romantiky si užijete do sytosti od druhé poloviny srpna až do 19. září, pohodový bude i říjen. Naopak v prosinci se vaše partnerství může otřásat v základech.

Raci (22. 6.–22. 7.)

Neusněte v tomto roce na vavřínech. Díky dalšímu studiu a kurzům se z vás totiž může stát vyhlášený specialista v určitém oboru! Nic se ale nebude odvíjet rychle. Tak si uvědomte, že se z nikoho nestane mistr v oboru za jednu noc, a buďte trpělivé! Neptun si pluje ve vašem sektoru vzdělávání a ciziny pomalými tempy, občas se i zastaví a medituje, tak se chovejte jako on. Ke konci roku vás může pořádně vytočit nespolehlivost nadřízených nebo někoho z kolegů do té míry, že se rozhodnete udělat ze dne na den náhlou změnu, a všechny načerpané vědomosti z předchozích měsíců se vám budou hodit při hledání jiného profesního uplatnění!

Peníze: Pokud vám někdo dluží peníze, a je jedno, zda se jedná o instituci nebo konkrétní osobu, v tomto roce se k vám peníze vrátí, dluh vám bude splacen do poslední koruny. V prosinci si občas zariskujte, nelze totiž vyloučit finanční výhru!

Zdraví: Když v prvních měsících podceníte nachlazení a vsadíte na samoléčbu, léto vám pokazí stále se vracející záněty, a na to pozor, protože následně byste mohly mít problémy se srdcem! Potrápit vás může i zrak, tak si hned v lednu kupte rozjasňovací brýle, ušetříte si tím i stresy při noční jízdě autem. Velmi často totiž budete mít pocit, že vše vidíte rozmazaně.

Láska: Hormony se vám budou bouřit vlastně celý rok. Zadané oproti jiným rokům budou daleko častěji vyhledávat blízkost své drahé polovičky, a není vyloučeno početí potomka. Nezadané se možná své náklonnosti k jednomu muži zaleknou, tak se nesnažte urychlit běh událostí, protože následně by se vaší vášně mohl zaleknout potencionální partner!

Lvi (23. 7.–22. 8.)

Okolo své rodiny v tomto roce vytvoříte symbolický kruh, a za jeho hranice pustíte pouze optimisticky naladěné lidi. Dokážete se totiž vcítit do pocitů svých blízkých, a jakmile se někdo pokusí narušit vaše nebo jejich soukromí, hned zjednáte pořádek. Stejně bravurně se snažte popasovat i s drby, kterými si jeden zamindrákovaný človíček bude kompenzovat pocity méněcennosti. Někomu totiž začne vadit, že dokážete zúročit své vůdčí ambice, a tak na vás začne útočit, aby vyvolal konflikt. Jenže to by vás mohlo přivést i do křížku s paragrafy. Po své cti si nenechte šlapat, ale nenechte se vyprovokovat, protože vaší nejúčinnější zbraní budou úsměv a přehlížení závistivých lidí.

Peníze: Ačkoli se vaše příjmy zvýší, co vyděláte, utratíte. Možná budete muset investovat do zdraví seniorů anebo se zvýší náklady na studium vašich potomků. Tyto výdaje ale budete brát jako samozřejmost. Když v létě nepodlehnete tlaku přátel a nepodpoříte je půjčkou nebo ručením na hypotéku, neproděláte!

Zdraví: Pracovat až do roztrhání těla vám bude připadat naprosto normální, a tak vůbec nemusíte zaznamenat, že se z vás stává workoholik. Až naprosté vyčerpání vás přinutí zastavit, ale to už můžete mít rozhozený celý organizmus. Takže si hned na začátku roku předplaťte krytý bazén, saunu. Pravidelná relaxace vás ochrání od nervového i fyzického vyčerpání.

Láska: Občas vám v tomto roce na adresu intimního protějšku ujede ostřejší slovíčko. Situaci víc nedramatizujte, a okamžitě se omluvte. Když budete vůči partnerovi nespravedlivé, svou chybu nepřiznáte, vás vztah nemine krize! Ale ta vám vlastně prospěje. Partnera si začnete víc vážit, vašim krédem se stane tolerance.

Panny (23. 8.–22. 9.)

Ačkoli děláte chyby jenom výjimečně, počátkem roku narazíte na nedořešený problém z minulosti. To vám ale svým způsobem prospěje. Uvědomíte si, že i vy můžete občas šlápnout vedle, a tak si v následných měsících každou akci či důležitý krok promyslíte do detailu. Vaše pečlivost se stane odrazovým můstkem v postupu v kariéře. Vy totiž budete mít vždy jasný plán, dokážete rychle reagovat, ostatní budou pouze řečnit. Dokonce v létě místo dovolené začnete pracovně cestovat, což vám poradí někdo z přátel. Do svých aktivit mnohé z vás zapojíte i někoho z rodiny, a je možné, že spolu v posledních dvou měsících roku založíte firmu.

Peníze: Určitě znáte přísloví, že peníze dělají další peníze. Tak zapomeňte na spořivost, a kupte si spolehlivý a moderní dopravní prostředek, nové auto. Tato investice vám totiž vydělá další peníze!

Zdraví: Nehádejte se hlavně v první polovině roku s kolegy. Přivodilo by vám to nechuť k jídlu, špatné spaní. V letních měsících se občas projděte bosé v trávě. Kontakt se zemí vás dobije pozitivní energií. V chladných měsících budete náchylné k zánětům krku, průdušek, tak vám prospěje pravidelně kloktat propolisovou tinkturu.

Láska: Nezadané dostanou skvělou příležitost navázat vztah. Jeho budoucnost je ale nejistá. Když totiž odezní první vlna zamilovanosti, budete se muset kontrolovat, abyste se nevrátily do zaběhlých kolejí a partnera nezačaly drtit pedantstvím, žabomyší kritikou. Období líbánek by vystřídaly hádky, a když se včas nevzpamatujete, konec roku budete trávit samy.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Na svůj život se počátkem roku budete díky skvělé intuici dívat očima druhých, což může být velmi matoucí. Do svého života si totiž začnete projektovat cizí problémy, místo abyste řešily svoje vlastní. Občas díky tomu pocítíte úzkost, pronásledovat vás začne pocit, že nic, co děláte, nedává smysl. Z tohoto omylu se proberete na jaře. Vyjedete ze zajetých, nikam nevedoucích kolejí a začnete se chovat sebevědoměji. Od června všechnu energii věnujete své kariéře, a profesní úspěchy na sebe nedají dlouho čekat. V druhé polovině roku zažijete ohromný profesní boom, v kariérovém žebříčku začnete stoupat nahoru, a když přijde prosinec, v duchu si budete říkat, že si vlastně nemáte na co stěžovat, že jste prožily skvělých dvanáct měsíců. Vedle sebe totiž budete mít svou lásku a obklopené budete pozitivně naladěnými lidmi.

Peníze: Se svými příjmy nebudete spokojené. Trápit vás bude subjektivní pocit, že nemáte dostatek financí, ale na straně druhé to bude mít pozitivní dopad. Přestanete zbytečně utrácet, a naspoříte si docela slušnou sumičku. Díky se tomu se vás ani nedotkne povšechná finanční krize, ani jeden měsíc se nedostanete do minusu.

Zdraví: Pocitům únavy se nevyhnete, ale bylo by chybou povzbuzovat tělo kávou, doplňky alternativní medicíny. Následovala by nespavost, což byste začaly řešit sedativy, což by ale vaše normální fungování ještě zhoršilo. Pro vás bude důležitý kontakt s vodou, plavání a relaxační masáže chodidel.

Láska: Může to být nevěra, která vám otevře oči, a vy si uvědomíte, že doma máte nejlepšího chlapa pod sluncem, anebo opačně, že žijete s neschopným mužským. Mnohé z vás prostě nemine vážná partnerská krize. Kdo bude tím vyvoleným, se rozhodne vy samy, svobodně, nikým zvenčí se nenecháte ovlivnit. Jedno je jisté, konec roku slavit samy nebudete, což se týká i nezadaných.

Štíři (24. 10.–22. 11.)

Váš tvůrčí potenciál bude v pohotovosti! Díky tomu dojde v první polovině roku k významnému posunu ve vaší kariéře. Budete mít totiž schopnost předvídat, a když začnete poslouchat svou intuici, začne se vám dařit ve všech oblastech vašeho života. Pro rodinu i přátele se stanete jakýmsi radarem, rádcem, na kterého se začnou obracet v případě krize, a vaše rady budou naprosto přesné, účinné. Na podzim si vyřídíte účty s lidmi, kteří vám v minulosti nějakým způsobem ublížili. Nebude to vaše pomsta, ale v duchu si řeknete, že dluhy se mají splácet, a zaútočíte. Současně se vrhnete na nějaké studium nebo se přihlásíte do kurzu, což bude velké překvapení pro rodinu, protože se mimo jiného zdokonalíte i ve vaření.

Peníze: Neměly byste sahat na úspory. Když se rozhodnete pro nějaké investice, nesnažte se zlehčovat náklady, zkreslovat budoucí výnosy, protože když si vezmete úvěr, velmi brzo nastane zásek, a problémy se splácením by mohly mít i právní dohru!

Zdraví: Když budete v pohodě, vaše tělesná schránka bude fungovat jako dokonale sestrojené hodinky. Jakmile vás ale něco emočně rozhodí, okamžitě se to projeví zvýšeným krevním tlakem, nespavostí, nechutenstvím. Zejména na jaře si zvyšujte imunitu, protože z banálního nachlazení vás náhle skolí horečka, doprovodným jevem mohou být nepříjemné opary. V létě neexperimentujte s jídlem! Alergická reakce by se mohla projevit podrážděním pokožky, ale i problémy s dýcháním.

Láska: Máte-li s partnerem společného koníčka, prožijete svým způsobem idylický rok. V opačném případě ve vašem vztahu bude probíhat studená válka, protože partner se svých zálib nebude chtít vzdát, a když ani jeden neustoupíte, odcizení může skončit i rozchodem, rozvodem.

Střelci (23. 11.–21. 12.)

Žádný problém pro vás v tomto roce nebude tak velký, abyste ho nebyly schopné vyřešit. Myšlenky, vize a plány se vám bude dařit realizovat ve svém životě lehce, snadno, bez větší námahy. Vůbec se nedá vyloučit, že se stanete členkou nějakého ekologického hnutí, protože zdraví rodiny a její prosperita pro vás bude vlastně to nejdůležitější, zejména v druhé polovině roku. Nestanou se z vás rebelky, pouze nebudete mlčet, když se ve vaší blízkosti bude odehrávat něco, co by mohlo poškodit zdraví vaše nebo vašich nejbližších. To se týká i potravin. Začnete navštěvovat dokonce i různé semináře, účastníte se možná i setkání aktivistů, abyste se o problematice životního prostředí dozvěděly co nejvíc.

Peníze: Pamatujte si, že v tomto roce bude platit jeden extrém. Vše, co se bude na první pohled zdát perspektivní a ziskové, ale informátoři se budou snažit vyvléknout z popisu podrobností, se nakonec ukáže jako ztrátové. Do žádných pofidérních podniků nevstupujte, bez smlouvy či zálohy nedělejte žádnou činnost, jinak proděláte!

Zdraví: To je jediná oblast, kde nebudete mít úplně jasno. Častou ospalost totiž okamžitě přičtete přepracovanosti, ale to by se vám mohlo vymstít, protože v tomto roce nemoc může působit skrytě, takže i časté virózy řešte s lékařem. Pokud jste se narodily v noci, trápit vás mohou noční můry, studený pot. Ani toto nepodceňujte, a doktorovi se svěřte. Pracujete-li často s počítačem, mžitky a bolest hlavy vás upozorní, že je nejvyšší čas zajít do oční ordinace.

Láska: Obrat nastane v životě nezadaných a bude to připodobitelné k románům z červené knihovny. Láska vás díky Uranu v sektoru mileneckých vztahů může zasáhnout náhle, stejně nečekaně můžete i otěhotnět, což se týká i zadaných! Dokonce nelze vyloučit, že se vzdáte své svobody a příchod roku 2014 budete slavit jako vdané ženy!

Kozorozi (22.12.–20. 1.)

Hned zkraje roku se nenechte ukolébat sladkými úsměvy, protože vedle vás začne růst konkurence, a vy budete muset pořádně zabojovat, abyste nepřišly o své postavení. Na pasivitu zapomeňte až do léta, protože když něco prošvihnete, náprava už nebude možná. I když to přímo odporuje vaší povaze, v dalších měsících často přehodíte problémy na lidi okolo sebe, a potom se budete divit, že nemáte svůj život pod kontrolou. Zpočátku vám bude vyhovovat, že přátelé nebo příbuzní za vás řeší nepříjemnosti života, ale postupně vám přerostou přes hlavu. Když se začnou vměšovat i do vašeho soukromí, nastane velký třesk. Přerušíte s nimi styky ze dne na den. Naštěstí jste ale chytré a svým způsobem mazané znamení, takže díky vrozené moudrosti si to v žádném případě nerozhodíte s lidmi, které potřebujete ve své kariéře.

Peníze: Vaše finanční situace bude natolik stabilní, že se rozhodnete investovat. Vše bude mít spojitost s půdou, takže si například koupíte zahradu, chatu. Zaměříte se prostě na věci trvalé hodnoty. V létě není vyloučeno, že se rozhodnete koupit auto nebo začnete zvelebovat nemovitost. Spoléhat se ale budete pouze na peníze, které skutečně máte, takže v žádném případě si v tomto roce dluhy nenaděláte.

Zdraví: V žádném případě se na jaře nesnažte hubnout, natož držet půst, hladovět. Oslabily byste si imunitu, a virózy by vás trápily až do počátku léta! Snažte se pravidelně inhalovat, aby vaše dýchací cesty byly průchodné, obranyschopnost posilujte česnekem, ve zvýšené míře jezte naklíčené obiloviny. Během letní dovolené budete mít tolik energie, že skoncujete s nějakým zlozvykem, a čas, který díky tomu získáte, věnujte pravidelnému cvičení tchaj-či.

Láska: Nezadaným se vyplatí vyčkávat do druhé poloviny roku. Za podpory Jupitera v Raku totiž dostanete příležitost založit rodinu! Zadané v tomto roce budou daleko častěji než v jiných letech vyrážet do společnosti, ale se svou drahou polovičkou za zády. Prostě máte před sebou vcelku idylický rok, ve kterém mileneckým vztahům odzvoní, protože partnerství zpečetíte závazným slibem.

Vodnáři (21. 1.–20. 2.)

Počátek roku bude mírně chaotický, nebudete totiž vědět, kam směřovat aktivity. Rozjezd tedy bude pomalý, ale následně pojedete v zaměstnání na plný plyn až do prosince. Intuice vám totiž napoví, že máte jedinečnou šanci udělat ve své kariéře skok nahoru a stabilizovat si společenské postavení. Je jasné, že se to neobejde bez občasné srážky s kolegy. První nastane v květnu, ale přidají se vám k tomu i problémy na domácí půdě, takže nudit se určitě nebudete. Druhé, méně příjemné období, na vás čeká během podzimu. Pokud podnikáte, zbavíte se okolo sebe všech arogantních a nespolehlivých lidí. Vaše ambice totiž budou mít neustále vzestupnou tendenci, a vám bude jasné, že takoví lidé by vás pouze brzdili.

Peníze: Finance jsou jedinou oblastí, kde dlouhodoběji nemáte jistotu, jak bude zítra, stejné to bude i v letošním roce. Můžete vydělat přímo astronomické částky, které se ale rozplynou jako pára nad hrncem kvůli nepromyšleným nákupům. Škodit samy sobě můžete i nepozorností. Podfukáři by vás mohli sedřít z kůže, tak než něco podepíšete, dokument si pořádně přečtěte!

Zdraví: V první polovině roku si občas jděte zaběhat, pobyt na čerstvém vzduchu vám vždy vrátí do žil energii. Komplikace mohou nastat v září. Ženské problémy nepodceňujte, a jděte k lékaři. Dokonce nelze vyloučit, že se v podzimních měsících stanete obětí epidemie, která se začne šířit přímo na vašem pracovišti. Nepodlehněte pocitu, že když chutná všem, váš žaludek to taky snese. Vyhýbejte se hlavně majolce, vaječným potravinám, uzeninám.

Láska: Když začnete mít v první polovině roku pocit, že ve vašem vztahu chybí vášeň, emocionální náboj, bez rozpaků navrhnete rozchod. Dopadnout to může zajímavě, protože nelze vyloučit, že následně navážete dva milenecké vztahy, a vybrat si toho pravého bude problém. S rozhodnutím ale moc neotálejte, protože nelze vyloučit početí potomka.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Prvním lednem si vplujete do roku, ve kterém se skutečně budete cítit jako ryba ve vodě. Za všech okolností budete pánem situace vy. Probudí se naplno váš tvůrčí potenciál, a když k tomu přidáte svou vrozenou fantazii, profesní úspěchy na sebe nenechají dlouho čekat. Své nápady totiž dokážete realizovat a v tom vám žádné znamení nedokáže konkurovat! Trošku to ale přesto bude skřípat. Spoustu věcí budete provádět tajně, možná občas i intrikovat. Abyste se dopátraly informací, budete jako detektiv pátrat i tam, kam byste neměly strkat ani nos. Tak se nedivte, když se k vám okolí začne chovat mírně odměřeně. Pro ně budete záhadné, nepochopitelné a neuchopitelné ženštiny, ale má to jednu výhodu. Nikdo si na vás nedovolí ani zvýšit hlas!

Peníze: Máte-li dluhy, snažte se je splatit v první polovině roku. V žádném případě neriskujte, nenechte se zlákat na výdělek, který nebude úplně čistý. Ruka zákona by vás přes ruku pleskla nečekaně, zamotaly byste se do bludiště paragrafů, ze kterého vás vyvede jen velmi zkušený právník.

Zdraví: Jakmile vám začne zvonit či šumět v uších, nepřemýšlejte, kdo na vás asi myslí, ale razantně zvyšte příjem tekutin. Tím vám dají najevo svou nespokojenost ledviny! V takovém případě si dopřejte i psychickou relaxaci, udělejte si něčím radost, protože to může poukazovat na potlačovaný stres, nedostatek pohybu venku, trávení až příliš velkého času mezi čtyřmi stěnami. Vám bude stačit kratší rozhovor na ulici, a okamžitě se dostanete do formy!

Láska: Ideální období pro seznámení budou mít nezadané od 26 .2. do 22. 3. Další příležitost vám Venuše vytvoří v červnu. Zadané budou svou pozornost zejména v první polovině roku rozptylovat mnoha směry, což může mít za následek menší odcizení. Od července se ale ke své drahé polovičce přimknete, a do konce roku mu budete věnovat tolik pozornosti, že si občas odskočí za kamarády. Trošku mu svou péčí polezete na nervy, ale na straně druhé se bude rád vracet do vámi pečlivě uklizeného bytu a láskyplné náruče.

Reklama

Související témata:

Načítám