Hlavní obsah

Nábytek pro domácí mazlíčky. Zn.: Je stejný jako pro vás!

Foto: thinkstock

Gauč pro domácí mazlíčky, nebo lidi? Rozdíly ve vzhledu mizí, obojí vypadá stejně krásněFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Deka, domeček, boudička – také jste svému domácímu mazlíčkovi koupili spoustu pelíšků, a on si zase lehl do vašeho křesla? Kupte mu tedy stejné! Nábytek pro zvířata vypadá jako ten pro lidi. Přesvědčte se sami!

Článek

Designové křeslo, postel z masivního dřeva, nebo dokonce zahradní lehátko! Ano, to všechno můžete dopřát svým čtyřnohým přátelům, aby se jim u vás doma líbilo. Nevěříte? Koukněte se na našich sedm tipů!

Kulaté křeslo pro každého

Když v roce 1959 navrhl Verner Panton zaoblené čalouněné křeslo pojmenované C1, určitě myslel především na pohodlí lidí. Ale měkké polstrování a kulatý tvar jsou lákavé i pro psy a kočky. Není proto divu, že se dočkali své vlastní varianty. Skořápka je v tomto případě vyrobena z akrylátu, aby se dala snadno mýt a otírat, vnitřek z měkkého plyše, který lze prát v pračce. A rozdílná je i cena. Zatímco lidská verze přijde na 35 839 korun, psí křeslo se prodává za 2290 korun.

Foto: Vitra , zoohit

Foto: Vitra , zoohit

Válet v kuličkách se může každý

Atypické pytle plné kuliček, které nabídnou skvělý odpočinek a relaxaci, mohou stejně posloužit i vašim čtyřnohým přátelům. Pytle pro lidi a psy se totiž prodávají ve stejném designu, barvách a stejný je i materiál – pevný nylon, který se snadno omyje vlhkým hadříkem, takže nevadí, když si páníček se psem své místo prohodí. Zatímco za klasický polštář o velikosti 140 x 180 centimetrů dáte 5190 korun, ten psí je k mání ve dvou rozměrech – pro větší a menší psy – a stojí 2190 nebo 2990 korun.

Foto: fatboy

Foto: fatboy

Když si potrpíte na kvalitu

Ničí vám domácí mazlíčci koženou pohovku? Zřejmě si přejí vlastní! Dopřejte jim tedy ručně šitý gauč, který má potah z mikrovlákna s teflonovou vrstvou, nanesenou v tenkém filmu, který zabraňuje pronikání špíny a nežádoucích pachů hluboko pod povrch. Vyrábí se ve čtyřech velikostech – S až L – a stojí od 3990 do 5990 korun. Pohovka lidská, navíc rozkládací, se prodává za 12 990 Kč.

Foto: cozy concept , royal eshop

Foto: cozy concept , royal eshop

Pes do postele smí

Je to velké dilema: podlehnout a pustit zvíře do postele, nebo ne? Náš čtvrtý tip radí, pustit! Výrobci ložnic totiž do své nabídky, tedy aspoň někteří, zařadili i postele pro domácí miláčky. Samotné lůžko přijde na 4500 až 7320 korun podle materiálu a velikosti, k němu je třeba ještě matrace, která se prodává od 699 korun výše. Uvažujete při těchto cenách, zda psa či kočku nenecháte raději spát u sebe pod peřinou? Možná se to vyplatí. Za dvoulůžko od stejné firmy dáte od 13 990 korun výše, opět záleží na použitém materiálu.

Foto: jelinek

Foto: jelinek

Foto: jelinek

Foto: jelinek

Čalouněné postele frčí v každé říši

Postele s vysokým čalouněným čelem jsou čím dál oblíbenější, protože se o ně snadno opřete při sledování televize nebo čtení. Lůžko Tetro Plus z textilní kůže s chromovými nohami vás přijde na 14 990 korun. Otázkou však je, k čemu potřebují čalouněné čelo psí slečny? Stejně totiž vypadá i polstrovaná Big Girl Bed Puppy Angel za 4100 korun.

Foto: kika

Foto: kika

Foto: haf italia

Foto: haf italia

Opalovačka pro celou rodinu

Umělý ratan je hitem posledních několika let, stejně jako venkovní zaoblené pohovky se stříškou, která vás ochrání před sluncem, je-li ho příliš. Za ležení o velikosti 220 x 140 centimetrů dáte včetně polstrů 22 950 korun. A pokud vám zbude dalších 7899 korun, můžete stejný luxus dopřát na zahradě i čtyřnohým miláčkům. Také jejich košík má shrnovatelnou sluneční clonu, součástí je i pohodlné polstrování ze smetanového polyesteru se snímatelným potahem.

Foto: mk dekor

Foto: mk dekor

Foto: mk dekor

Foto: mk dekor

Siesta pro dva

Pohupování ze strany do strany prý uklidňuje, což ocení snad každý člověk. Pohodu nejen o víkendu nabídne houpací lehátko z La Siesta za 2706 korun, k němuž, pokud nemáte na zahradě stromy, ještě dokupujete konstrukci za 4616 korun a více. Kočičí varianta s kovovým rámem a s plyšovým potahem je k mání za 589 korun.

Foto: modesta, hachiko

Foto: modesta, hachiko

A jak moc rozmazlujete vaše miláčky vy? Koupíte jim také vlastní gauč či houpačku? Napište to ostatním v diskusi pod článkem.

Reklama

Načítám