Hlavní obsah

Zkoukněte jarní outfity v trendy pastelových barvách!

Foto: Marie Bartošová

Do „pastelek" jsme oblékli čtenářku IvanuFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že by se návrháři přesytili loňskými zářivými barvami? Při pohledu na jarní kolekce to tak rozhodně vypadá. Trendům totiž vévodí jemné pastelové tóny. Pokud vás baví svěží, dívčí look, padnou vám dnešní stylingy do noty. Pozor, následující odstíny zvyšují chuť na sladké!

Článek

Pastelové barvy, které patří mezi top hity sezony, mají oproti sytějším barvám jednu nespornou výhodu – jejich kombinování je více než snadné. Nejlépe si rozumí s nevinnou bílou, která ještě podtrhává jejich sladkou image, ale v pohodě si vystačí samy se sebou. „Pastelky“ se totiž dají mixovat mezi sebou. Broskvová s ledově modrou, světle zelená s lososovou nebo mátová s mandarinkovou. Jak si s nimi pohrajete, je jen na vás. Inspirovat se můžete modely, do kterých jsme oblékli naši čtenářku Ivanu.

Romantická krajka

Jemně meruňková krajkovaná sukně vypadá něžně sama o sobě, a co teprve, když se spojí s trikem ve svěžím mint odstínu! Dvojici můžete ještě doladit vanilkovou kabelkou a podpatky v lososovém odstínu. Všechny barvy si ještě můžete pro jistotu „zopáknout“ na náhrdelníku. Přestože se na tomto outfitu střídá spousta barev, celek působí díky jemnosti barev příjemně.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sukně (H&M, 399 Kč), triko (KappAhl, 299 Kč), náhrdelník (Zara, 399 Kč), kabelka (Mango, info o ceně v obchodě), boty (New Yorker, 489 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Na foto: náhrdelník (Zara, 399 Kč), kabelka (Mango, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Blankytné skinny

Harmonicky vypadá i spojení modrých skinny kalhot s mátovým sáčkem. Outfit stylistky doplnily velkou barevnou taškou, růžovými balerínkami a světle růžovým náhrdelníkem. Pastelové barvy nejvíce svědčí tmavovláskám, ale vyhýbat se jim nemusíte ani v případě, že jste bledulky. Pozor byste si měly dát nicméně na to, abyste v nich nevypadaly příliš nevýrazně, světlé barvy ano, ale neměly byste v nich být oblečené od hlavy až k patě.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Zara, 899 Kč), top (Zara, 399 Kč), sáčko (Bershka, 799 Kč), balerínky (Zara, 599 Kč), náhrdelník (H&M, info o ceně v obchodě), kabelka (New Yorker, 419 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Na foto: náhrdelník (H&M, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Na foto: balerínky (Zara, 599 Kč), kabelka (New Yorker, 419 Kč)Foto: Marie Bartošová

Kraťásková varianta

Světle růžové kraťasy vypadají v kombinaci se zeleným tílkem a světlejším svetříkem ležérněji, ideálním doplňkem jsou proto rovné páskové sandálky. Přidat můžete i set drobných náramků. Na brouzdání městem ideální.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: svetr (Bershka, 399 Kč), tílko (Topshop, 200 Kč), kraťasy (Topshop, 1065 Kč), boty (Zara, 899 Kč), kabelka (New Yorker, 379 Kč), náramky (New Yorker, 129 Kč)Foto: Marie Bartošová

Fialová a žlutá? Zásah!

U předposledního modelu si stylistky pohrály se světle žlutou a fialovou, i tahle dvojka funguje skvěle, takže až budete přemýšlet, do kterých barev se obléknout, určitě jim dejte šanci. Úzké džíny ve zkrácené délce se vyplatí doplnit podpatky, které opticky prodlouží nohy.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: džíny (Mango, 799 Kč), šála (Zara, 599 Kč), triko (Zara, 399 Kč), boty (Mango, 1399 Kč), prsten (New Yorker, 109 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Na foto: boty (Mango, 1399 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: Marie Bartošová

Na foto: prsten (New Yorker, 109 Kč)Foto: Marie Bartošová

Plisované šaty s barevnými akcenty

Velkým trendem jara budou také plisované sukně nebo šaty, které si Ivana v rámci posledního outfitu vyzkoušela. Vanilkové šaty působí téměř étericky a na křehké čtenářce vypadaly nádherně. Pokud do nich půjdete i vy, určitě k nim přidejte i barevné doplňky. Stylistky vsadily na zelené lodičky, mint pásek a růžovou kabelku.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Zara, 999 Kč), kabelka (Topshop, 830 Kč), pásek (Zara, 299 Kč), boty (Salamander, 3490 Kč)Foto: Marie Bartošová

Podlehnete trendu pastelových barev, nebo zůstanete u těch výraznějších? Napište nám!

Děkujeme nábytkářské firmě BoConcept za poskytnutí prostoru k focení!

Styling: Bára Micajová a Kristýna Zadáková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Vizáž: Janka Letková (BACKSTAGE, škola stylistů)

Reklama

Načítám