Hlavní obsah

10 chyb, které ženy dělají při orálním sexu

Foto: Profimedia

Orální sex muži milují, ale děláte ho správně? Poradíme vám!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Důvěrné polibky v rozkroku? Muži je milují, akorát mnozí z nich se bojí přiznat, že leckdy to není tak docela ono… Kterých 10 věcí ženy nezvládají? Jestli se vás jejich seznam netýká, gratulujte si!

Článek

Lidé provozují orální sex již po tisíce let. Například staří Egypťané si na něm velmi zakládali. Tamní prostitutky u sebe nosily tyčinky na rty, což byl signál, že umění felace ovládají.

Dokonce se tvrdí, že Kleopatra tímto způsobem manipulovala muži ve svém okolí. Údajně se jí přezdívalo „zívající ryba“, neboť během jediné noci ústy obšťastnila stovku římských vojáků. O jejím umu se jistojistě vyprávěly legendy, a možná právě proto, že Kleopatra nezapomínala na detaily!

Jaké malé, ale důležité věci se při poskytování orálního sexu muži nesmí přehlédnout? Na co ženy velmi často zapomínají? Seznam deseti prohřešků sestavila americká sexuoložka Světlana Ivanova, která výčet dámských chyb zveřejnila na svém blogu.

1. Žádná show

Není na vás vidět? Schválně mu zakrýváte výhled? Chyba! „Vizuální stimulace je stejně důležitá jako sexuální akt sám o sobě. Chce to trochu dobrodružství. Nechte ho, aby viděl výrazy obličeje i všechny pohyby,“ prvotně radí sexuoložka.

2. Klopení očí

Kdo se nedívá, stydí se. Podle sexuoložky jsou oči okna do duše. „Při felaci je nutné udržovat oční kontakt. Tímto způsobem se skvěle komunikuje, neboť když vidíte partnerovy reakce, můžete podle nich upravovat svůj výkon,“ dál vyjmenovává odbornice. Tak co, už se „vezete“ a zjišťujete, že patříte k většině neznalých?

3. Tělesná strnulost

Multitasking, tedy schopnost provádět několik aktivit současně, se hodí vždycky. Akorát při sexu, když by ženy měly právě tuto výhodu využívat, tak moc nechtějí. Podle zmíněné sexuoložky jsou dívky často zaměřeny na rozkoš muže tak, že zapomínají na pohyb svého těla, zejména boků. Pak celý výkon působí trochu strnule. No tak, trochu života do toho!

Foto: Profimedia

Nalákat a pak se zvukově projevovat, to je to, co chlapi zbožňujíFoto: Profimedia

4. Ticho

„Sténání vytváří příjemné vibrace, které samotnou ženu nutí laskat penis lépe. A koneckonců, je to i důležitá zpráva o tom, že ji to baví,“ hodnotí Světlana Ivanova neobratný postup všech milenek, které si myslí, že „ticho léčí“. Jako jo, ale v jiných situacích.

5. Sucho

Muži si často stěžují, že ústa jejich partnerek jsou suchá. Přitom použití vlastních slin se vyloženě nabízí. A hlavně: žádné strachy o estetiku a nepořádek. V těchto chvílích není vhodné starat se, jak u toho vypadáte!

6. Žádná ruční podpora

Jistě, penis v pozoru a jedna ústa. To stačí, akorát když k tomu přidáte ruce a důkladněji jimi stahujete předkožku, pro muže je svět veselejší…

7. Opomenutí špičky ledovce

Ten otvor na špičce penisu je neuvěřitelně citlivý. Zažil už, že se váš jazyk dostal dovnitř? Pokud ne, patříte k těm ženám, které ho ignorují. Ještě dnes večer to napravte…

Foto: Profimedia

Své polibky nesměřujte jen do „jednoho" místa. Laskejte celé těloFoto: Profimedia

8. Jedno a totéž

Stejné tempo, tlak, styl? Nuda. Aspoň občas experimentujte, změňte počet opakování, horlivost – prostě něco…

9. Nedotčená varlata

„Je toho tolik, co žena může dělat s mužskými varlaty. Polibek, sání, masáže a tak dále. Tohle všechno milence pošle k erotickému nebi,“ říká sexuoložka s tím, že vertikální čára uprostřed šourku si zaslouží vaši zvýšenou pozornost. (Mapu pro její objevení nepotřebujete.) Jestli nevíte, jak na to, podívejte se sem!

10. Nezájem o zbytek těla

Když už do toho jdete, tak soustřeďte veškeré svoje energie na to, co děláte. Užívejte si to a nekontrolujte hodinky. Mimochodem, orální sex není jen o otevírání úst. Doprovodné procesy jako hlazení či erotické škrábání pánové postrádají. „Ale vždycky platí zásada, že aspoň špatný orál než žádný,“ usmívá se čtenář Libor. Ale s tím špatným se moc daleko nedojde… Nebo snad máte jiný názor?

Tak co, ztotožňujete se s nějakou z těchto deseti chyb?

Reklama

Načítám