Hlavní obsah

10 druhů vyvrcholení: Který prožívá váš milenec?

Foto: Thinkstock

Jaký orgasmus prožívá váš partner?Foto: Thinkstock

Reklama

Že vás jeho vyvrcholení už nemůže ničím překvapit? Omyl! Co hlášky typu: „Omlouvám se, ale už budu", či „Ten se mi povedl"!? Věřte, že podle toho, co u uspokojení brblá, takový má zážitek i náturu. Zjistěte, koho vlastně máte v posteli, a zda váš partner prožívá božský, sportovní nebo například zvířecí vrchol!

Článek

Mužský a ženský orgasmus se porovnávat samozřejmě nedá. Ženy ho prožívají vaginálně nebo klitoridálně, v tom nejlepším případě oba typy vyvrcholení kombinují. Muži takové štěstí nemají, jelikož nevlastní klitoris ani vaginu, ovšem to neznamená, že by si orgasmus neužívali. Zkrátka každé pohlaví má to svoje.

To, co je však v tomto směru tak trochu spojuje, je vyjadřování míry sexuální spokojenosti a momentální nálady barvitými citoslovci a výroky. Podle toho, jaké zvuky daný orgasmus doprovázejí, se dá odhadnout jeho intenzita, úmysl i stav uspokojení. Tak schválně, jaký orgasmus má váš partner?

1. Božský

Tváří se zasněně, zaklání hlavu a dívá se do stropu, někdy zvedá oči v sloup – jakoby se hlásil k Nejvyššímu. Když spustí svůj gejzír slasti, blaženě zvolá: Ach (můj) Bože…

Co s takovým milencem?Nechte si ho, jedná se o sexuálního gurmána!

2. Negativní

Ženy mají většinou problém orgasmu dosáhnout. Že je to špatné? A co mají říkat muži, kteří bojují s předčasnou ejakulací? Snaží se, snaží, ovšem tělu neporučí… Milenci, který svoji vášeň nezvládl, pak z úst vyklouzne prosté „ne“!

Co s takovým milencem? Káráním si nepomůžete. Uklidněte ho, že to není jeho vina, aby se propříště nepřestal snažit.

3. Pozitivní

Už! Konečně je to tady! Jak vyjádříte záplavu štěstí a blažený pocit? Souhlasným „ano, ano“! Jestli jste tohle už někdy od milence slyšela, buďte si jistá, že jeho orgasmus měl sílu jako Niagarské vodopády.

Co s takovým milencem? Jestli je jeho elán a nadšení nakažlivé, vezměte ho s sebou do práce, až budete šéfa žádat o zvýšení platu.

4. Sportovní

Fotbalové či hokejové góly nejsou oproti skórování do vaší vlhké brány ničím! Sportovec tělem i duší, který je rád, že zasadil „bingo“, jak říkají sami hráči, nevykřikne „gól“, ale „jooo“!

Co s takovým milencem? S vervou se s ním pusťte do dalšího „sportovního“ utkání. Jeho dětská hravost nezná hranic.

Foto: Thinkstock

Podle orgasmu poznáte mužskou povahuFoto: Thinkstock

5. Zvířecí

Jako samec v říji… Podobnost s milencem vyjadřujícím svoji nadřazenost a sílu není náhodná. A jelikož zvířata nemluví, ale on ano (někdy ke své škodě, však my ženy víme), napodobí chování zvířat aspoň zuřivým „uááá“! A pustí svoje sperma do světa… Ehm, do samice.

Co s takovým milencem? Své milostné poslání bere vážně. Berte vážně i vy jeho, nebo se rozzuří jako tygr.

6. Provinilý

Orgasmus si někdy, mrška malá, přichází v nevhodnou chvíli. Stačí jen, abyste udělala nějaké gesto, pohyb nebo zvuk, díky kterému milenci vyskočí tep na maximum a už se neovládne. Výsledek? „Ups“! Jeho psí oči vás nenechají na pochybách, že lituje svého unáhleného činu… I když… Někdy to takhle udělá schválně!

Co s takovým milencem?Pokud vám svůj předčasný orgasmus vynahradí jinak, nedělejte z toho vědu. Jestli ale dělá mrtvého brouka a k ničemu se nemá, dejte si na něj pozor – nehraje fair play. Líný milenec rovná se holé neštěstí!

7. Úlevový

Tlačí to a tlačí – někdy se říká, že skoro až na mozek… Tlak spermatu na jeho mozkovnu zakaluje mysl natolik, že není schopen racionálního uvažování. Proto když konečně dojde k uvolnění spermo-stavidla a dostaví se úlevový okamžik, slastně na pár vteřin zatne všechny svaly v těle, aby je pak mohl o chvíli později povolit za doprovodu citoslovce „jééé“! Zkrátka: Má to za sebou…

Co s takovým milencem? Dopřejte mu po výkonu minutu ticha, bude pak vláčný a tvárný jako modurit.

8. Účelný

Soulož za účelem zplození potomka vypadá asi takhle: V plodné dny se udělá šup sem, šup tam. Partner svůj řízený a naordinovaný orgasmus okomentuje: „A je to.“ (Zda doopravdy, to se teprve uvidí.)

Co s takovým milencem? V dnešní době, když se těžce shání dobrý genetický materiál? Opravdu je nutné na toto odpovídat? Držet a nepouštět ani na vzduch! Zvlášť když jste si ho vybrala dobrovolně a jeho snažení je i vaše snažení.

9. Sebestředný

Milenec narcistního typu, který je zahleděný pouze sám do sebe, bude svoji honbu za velkým óčkem podporovat slovy: „Jsi, borec, Karle. Jdi do toho, jdi!“ Vteřinu za vrcholem se dokonce i pochválí jako Pažout souložící se Simonou Stašovou v Románu pro ženy: „Ten se mi povedl!“

Co s takovým milencem? Dejte mu na internet inzerát, že darujete za odvoz…

10. Tichý

Už se vám někdy stalo, že měl orgasmus, ale vy jste to vůbec nepoznala? To proto, že ze sebe nevydal ani hlásku! Přišel, viděl, zvítězil. Tak hlavně jestli to samé udělá s vámi a bude se vám na oplátku věnovat minimálně s takovým nasazením, s jakým dosáhl cíle on. Nejspíš ještě nepřišel na to, že zakřičet si u sexu, je docela fajn (a že jsou i různé kategorie výkřiků se dozvíte zde: Sex, vzdechy a sprosťárny? Ano!). Na druhé straně se vám takový nemluva bude hodit například při milování v přeplněném kempu pod stanem, kde je každý erotický zvuk potrestán nežádoucím zájmem okolí. Inspiraci najdete ve článku Sex ve stanu? Zkuste tyhle polohy!.

Co s takovým milencem? Berte si ho s sebou do kabelky všude, kam se vrtnete. Ani ten nejtišší vibrátor na trhu nebude tak nenápadný!

A jaký orgasmus má váš partner?

Reklama

Související témata:

Načítám