Hlavní obsah

10 ryze ženských trapasů aneb Kdy jste se styděly vy?

Foto: Profimedia

Nějaký ten trapas se občas nevyhne žádné ženěFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ne vždy vyjde vše, jak si představujete nebo máte v plánu. Odskočíte si, a vracíte se s toaletním papírem na podpatku. Trapasy se stávají a tohle je 10, které potkaly snad každou ženu.

Článek

Život se nedá naplánovat, občas vše zhatí „vyšší síly“. Trapas se nevyhne nikomu. Jsou ale věci, které se stávají jen ženám. Zavzpomínejte a přiznejte si, že alespoň některý z těchto deseti jste zažily na vlastní kůži.

1. Vykouknutá bradavka

Jste na koupališti a užíváte si pohledy mužů. Říkáte si, že ta dieta a dřina v posilovně se vyplatila. Že vám to nejspíš v těch nových plavkách dost sekne, jinak si ten zájem opačného pohlaví neumíte vysvětlit.

Až po delší době ale zjistíte, že za vším je spíš neposedný vršek od plavek a obnažené ňadro, které neplánovaně ukazujete světu.

2. Vykasaná či zařízlá sukně

Když je vedro nebo když dlouho sedíte, vaše sukně (obzvlášť pokud je z jemného materiálu) si začne žít vlastním životem. Když na to nezapomenete, nejspíš se vám podaří ji dostat tam, kam patří, aniž by si toho někdo všiml.

Ale pokud máte v tu chvíli hlavu plnou něčeho jiného, klidně projdete celou restaurací se sukní vykasanou tak, že vám je vidět celý zadek. Nebo ji máte zařízlou mezi půlkami.

3. Ach ty podpatky

Ženská noha v lodičkách na vysokém podpatku je sexy! Jehly vás opticky prodlouží, zeštíhlí, prostě budete vypadat nádherně. Ale chůze na jehlách nebývá snadná, obzvlášť na nerovném, nebo naopak příliš hladkém a lesklém povrchu.

A dámy, která z vás už to alespoň jednou neustála a někde sebou pořádně neřízla? Ano, spíš než sexy je to pak k smíchu.

Foto: Profimedia

Někdy je snad lepší lodičky zout a tančit bosa, než se uprostřed pódia rozsekat na jehláchFoto: Profimedia

4. Rtěnka na zubech

Máte svůdně nalíčené rty a na svůj protějšek se krásně usmíváte. Nemáte ani ponětí, že váš oblíbený odstín rudé nezdobí jen vaše rtíky, ale i vaše zuby. Vypadáte trochu jako z hororu, ale zjistíte to nejspíš až po dvou hodinách, když vyrazíte na toaletu. A pokud jste si daly k večeři i špenát, vsaďte boty, že i ten máte mezi zuby!

5. Vysypaná kabelka

Dámská kabelka je tak trochu jiný svět. Obsahuje spoustu věcí, které byste v ní čekaly, ale také věci, které by vás nenapadly. Nebo možná tušíte, že tam jsou, ale nehodí se to veřejně ukazovat.

Jenže když se vám vysype třeba na náměstí nebo uprostřed baru, nic neutajíte. Můžete už jen se sklopenýma očima sbírat tampony, kondomy, párky, co jste koupily domů na večeři, dětské pleny, co jste zapomněly vyndat po návratu z dětského hřiště, knížku „Jak ulovit sexy muže“, co vám dala z legrace kolegyně, a podobné „nezbytnosti“.

6. Roztržené punčocháče

Je to nepsaný zákon. Když vám na tom až tak nezáleží, nikdy vám silonky oko nepustí. Když vyrazíte na operu nebo na večírek, kde chcete být za hvězdu, rozervou se, jen co na vás mírně zafouká vítr.

A pozor, platí to i pro všechny náhradní punčocháče, které jste si zodpovědně přibalily do kabelky. Budete prostě celý večer s gigantickým okem na noze, dokonalost se nekoná.

7. Nepochopený signál

Povídáte si s fajn mužem, jste přesvědčené, že to mezi vámi jiskří, po chvíli si dodáte odvahy a začnete s ním flirtovat. Máte pocit, že se to vyvíjí dobře a že je jen otázkou času, kdy si řekne o vaše telefonní číslo, případně vás rovnou pozve na rande.

A najednou se zjeví cizí kráska, obejme ho, políbí se a on vám rozhodně neřekne „to je Soňa, moje sestra“. V tu chvíli máte pocit, že jste ze sebe dělaly naprosté idioty.

8. Pot

Potí se všichni, obzvlášť ve velkých vedrech – to pak ani nelze pokládat za trapas. Jenže ženy mají trochu nevýhodu, že se leckdy potí na trochu prekérních místech. Postavit se a mít pod prsy dva gigantické mokré fleky není nic moc. Co byste v tu chvíli daly za „normální“ koláče v podpaždí.

Foto: Profimedia

Nech si ten pupínek! Kolikrát vám tohle říkala maminka, ale vy si stejně občas nemůžete pomoctFoto: Profimedia

9. Pozor na pupínky

Nejspíš nikdo na světě nemá dokonalou pleť, čas od času se s nějakým tím beďarem musí vyrovnat každý. Je ale dost trapné, když si nevědomky nějaký ten pupínek „nípáte" (třeba z nervozity, když máte rande), až ho úplně rozmasakrujete a místo nenápadné tečky máte uprostřed čela krvavý kráter.

10. Poznámky k postavě

Je pravda, že ženy jsou na svou postavu někdy až příliš citlivé. Ale některé poznámky okolí opravdu v danou chvíli dokážou uvést do rozpaků i otrlejší dámy. Když se vás třeba na srazu se spolužáky, které jste pár let neviděly, někdo zeptá, kdy se to malé má narodit, není úplně příjemné říct, že máte doma půlroční mimino.

Stejně tak nevinné poznámky babiček a tetiček o tom, že jste krásná holka krev a mlíko, že jste se pěkně zakulatily a ta větší prsa vám fakt sluší, nejsou nic moc.

Tak co, jaký trapas se stal vám?

Reklama

Načítám