Hlavní obsah

3 krásné svatební účesy, které zvládne vykouzlit i vaše kamarádka!

Foto: Martin Římánek

Inspirujte se radami špičkových kadeřníků!Foto: Martin Římánek

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z nejdůležitějších dnů vašeho života je ten svatební a každá nevěsta chce být nejkrásnější! My vám přinášíme 3 úžasné svatební účesy, s nimiž to nebude problém!

Článek

Během svatebního dne je všechna pozornost soustředěná jen a jen na vás, všichni mají oči pro nevěstu a pohled na ni vyvolává všem přítomným úsměv na tváři.

Základem jsou samozřejmě slušivé šaty, dále perfektní make-up a překrásné vlasy jako dokonalá tečka. My vám přinášíme 3 krásné svatební účesy, které nejsou nijak složité a zvládnete je doma – když ne samy, tak určitě pomůže šikovná kamarádka či svědkyně!

Ať už chcete mít vlasy na své svatbě rozpuštěné, v drdolu nebo v ležérním romantickém zaplétaném účesu, v našem videu najdete podrobný návod od profesionálních kadeřníků!

Nudí už vás vlasy jednoduše rozpuštěné nebo sepnuté v culíku? Skvělé tipy na 3 letní účesy najdete v článku Tři letní účesy krok za krokem. Tyhle zvládne každá! Pokud jste ještě ve fázi shánění ideálních šatů, mrkněte do článku 10 úžasných svatebních šatů. V různých stylech!

Kadeřníci: Barbora Lapáčková, Jakub Marek, Daniela Sládková (pražský kadeřnický salon DéOR Hair Design). Modelky: Kristýna K., Kristýna F. a Eva S. (Scout Ya). Vizáž: Linda Chudomelová (SURFACE, profesionální škola vizážistů) . Děkujeme obchodu Claire´s Palladium za zapůjčení vlasových ozdob.

Reklama

Načítám