Hlavní obsah

3D povlečení – boom v českých ložnicích

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Přemýšlíte, že byste si pořídili nové povlečení, aby vaše ložnice trochu ožila? Dnes se dozvíte, jaké trendy se těší velkému úspěchu a co vybrat, aby byla vaše postel in!

Článek

Pojem 3D zná už dnes téměř každý. Chodíme na 3D filmy, používáme 3D tiskárny a s dalšími trojrozměrnými motivy se také můžete setkat v podobě 3D povlečení. Svou popularitu si tento druh ložního prádla zasloužil díky živoucím motivům, které opticky vystupují do prostoru, čímž výrazně ovlivňují celý vzhled ložnice. Jaké to jsou? Vše se dozvíte v následujících řádcích.

Kouzelné vzory pro děti i dospělé

Pokud si potrpíte na originálně zařízený byt, povlečení 3D si nejspíš oblíbíte. Tento druh lůžkovin vám nabídne nespočet rozmanitých vzorů v podobě přírody, zvířat, velkoměst i hvězdné oblohy. Fantazii se meze nekladou, na své si přijde opravdu každý.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení AmarilisFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Jaký zvolit materiál?

Kdo je zastánce bavlny, kterou lze používat v průběhu celého roku, přijde si na své. Velkou část 3D lůžkovin zaujímá právě bavlněné povlečení. Není to však materiál jediný. V zimním období lze hojně využívat umělých materiálů, které mají vynikající izolační vlastnosti a během spánku dostatečně zahřejí.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Povlečení Amarilis 2Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Odlišná výroba

3D povlečení se od tradičního neliší pouze designem, velké rozdíly najdete také v jeho výrobě. Trojrozměrné designy se totiž tisknou zcela bez šablon. Používá se pouze předem vybraná virtuální předloha, podle které se barvy stříkají na látku a dají tak vzniknout nádherným prostorovým vzorům.

Reklama

Načítám