Hlavní obsah

5 chyb, které vám brání být dokonalou milenkou

Foto: thinkstock

Není zas tak těžké být partnerovi skvělou milenkou. Jen se vyvarujte těchto chybFoto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Která žena by nechtěla být sexuální bohyní, jež zkušenými dotyky činí svého muže šťastným? Jenže řada žen se dopouští chyb, které jejich milostné umění kazí! Tohle jsou nejčastější z nich!

Článek

Nejde o to, jak moc jste ohebné, kolika krkolomných milostných poloh jste schopné a kolik nejrůznějších sexuálních praktik ovládáte. Jestli chcete být svému partnerovi skvělými milenkami, stačí, když se vyhnete následujícím pěti postelovým chybám.

1. Myslíte si, že chtějí sex pořád

Máte dojem, že muži stále myslí na sex a vlastně by se s vámi nejraději milovali pořád? Že je ohromíte tím, že po nich budete chtít sex stále? Že prostě stačí lusknout prsty a jsou v pozoru? Omyl dámy, tohle platí tak maximálně pro sedmnáctiletého mladíka, který si právě nabrnknul svoji první holku. Dospělí muži své soustředění a síly investují i do jiných oblastí života.

Co s tím:Pokud zrovna nemá náladu, nedělejte z toho tragédii. Milenka dobrá by nemělo znamenat milenka otravná. „Váš partner není jako vibrátor. Vážně ho nemůžete jen tak ,zapnout´ a očekávat od něj výkony,“ vysvětluje britská sexpertka Tracey Cox. Naopak je prý dobré mít pro tyto případy nějakého pomocníka ze sexshopu v šuplíku. A mimochodem, víte, že ta pravá také umí udělat skvělou večeři?

Foto: thinkstock

Ani muži nemají na sex pořád náladu. Nedělejte si z partnera vibrátorFoto: thinkstock

2. Myslíte si, že sex končí jeho orgasmem

Při každém milování se modlíte, abyste stihla vyvrcholit dřív než on, protože jeho orgasmem podle vás milostné dovádění končí? Váš sex se tak dost často mění v nesmyslný závod? Velká chyba, ovšem především vaše.

Co s tím:To, že jeho chlouba právě dosloužila, neznamená, že si nemůžete ještě trochu užít. Chce to jen nebát se vyslovit svá přání. „Co vám brání mu slastně říct ,hej zlato, ještě jsme neskončili´ a požádat ho, aby se vám ještě chvilku věnoval?“ ptá se Tracey Cox.

3. Myslíte, že jim jde jen o ukojení chtíče

Domníváte se, že při sexu jde pánům jen o fyzické potěšení, způsob, jak ukojit chtíč? Proto si říkáte, že když ho odmítnete, nic moc se nestane, že to prostě pro jednou vydrží? Zase špatně!  I pro muže je totiž sex „něco víc“.

Co s tím:Uvědomte si, že pro muže, kteří mají obecně problémy s vyjadřováním citů, je sex způsob, jak vám říct „miluji tě". Jeho rozladění z vašeho odmítnutí pak rozhodně neberte jako truc malého dítěte, které nedostalo lízátko. „Díky sexu se muži cítí přijatí, fyzicky a psychicky. Proto odmítnutí chápou tak, že odmítáteje samotné," vysvětluje Tracey Cox.

Foto: thinkstock

Pánům při milování nejde jen o fyzické potěšení! I pro ně je sex způsob, jak vyjádřit lásku k vámFoto: thinkstock

4. Nemáte odvahu mu při sexu poradit

Uspokojit muže není zas tak těžké. „Když muž chce sex, jeho penis ztvrdne, on s ním několikrát zahýbá v teplém a útulném místečku a dosáhne orgasmu. Jenže s ženami je to výrazně komplikovanější, i Einstein by měl pravděpodobně problém se v tom vyznat,“ říká Tracey Cox. Proto je velkou chybou, když z jakéhokoli důvodu partnerovi neukážete a neřeknete, kde a jak se vás má dotýkat.

Co s tím:Nestyďte se říct, co chcete, co se vám líbí a po čem toužíte. A nebojte se detailů, čím výstižněji mu své představy popíšete, tím lépe se mu budou vaše sny plnit. Z výsledku bude nadšen i on! Muži totiž milují, když jejich partnerka ví, co chce a umí si o to říct. Tak mu to dopřejte!

5. Neumíte hodit povinnosti za hlavu

Cídíte celý byt, vadí vám pohled na upatlaný stůl, neumyté nádobí a haldy nevyžehlených košil? Prostě do postele neskočíte dřív, než to všechno dáte do pořádku? Neděláte vůbec dobře! Na sex pak buď nemáte náladu, čas či síly. A to jen kvůli povinnostem, které rozhodně lze odložit!

Co s tím:Uvolněte se, zkuste se na dokonale uklizený byt vykašlat a místo špinavého prádla si představte svého muže. A zamyslete se, čím partnera víc potěšíte. Erotickým přepadením, nebo umytými okny?

Tak co? Také chybujete?

Reklama

Načítám