Hlavní obsah

5 důvodů, proč mít radost ze špatného milence

Foto: thinkstock

I sex se špatným milencem má své výhody. Víme jaké!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá mince má dvě strany, jak se říká. Co z toho vyplývá? Že i když je v posteli naprostý ňouma, i tak může být užitečný! Radujte se, pokud máte ve svém okolí milostného nekňubu, tohle získáte!

Článek

Má dáti – dal. Funguje to v účetnictví i při sexu. Jaký užitek můžete mít z milostného lenocha, egoisty, pana Kvapílka, Nerozuměla, Slintálka, Neználka i Přehlížela? Tihle pánové jsou vlastně přínosem! Zde je pět důvodů, proč z nich mít radost!

1. Prostor pro zlepšení

Když se děje něco špatného, vždycky se to může zlepšit, což platí i pro milence, který zatím neumí zahrát na vaši notu. Z celonárodního výzkumu, kterého se zúčastnilo 805 mužů a 800 žen ve věku 35–65 let, vyplynulo, že pro 90 % žen a 88 % českých mužů je v sexuálním i partnerském životě velmi důležitá hlavně psychická pohoda a otevřená komunikace. Když tedy něco nejde, primárně by se měla otevřít pusa – ne hned dveře od ložnice. Co pak? Manuál, jak napravit špatného milence krok za krokem, naleznete v tomto článku.

Karin (33): „Myslím, že každý si zaslouží druhou šanci.“

2. Společník k experimentům

Zdá se vám, že vám v posteli nerozumí? Berte to sportovně. Můžete se pustit do praktik, poloh, postupů nebo her, které nemáte odvahu na nikom jiném vyzkoušet. Takový milostný trénink se bude hodit v budoucnu!

Petra (35): „Před několika lety jsem měla za milence ženatého muže. Věděla jsem, že by ženu neopustil, a možná právě tohle ze mne sundalo ty konvence. Byli jsme na swingers party, zkusili výměnu partnerů i tvrdé praktiky, za které bych se normálně styděla. Byl to prostě jen parťák.“

Foto: thinkstock

Mladší milenci bývají nezkušení, užijte si to, že je všemu přiučíteFoto: thinkstock

3. Zábavná polepšovna

Kdo říká, že nemůžete vzít věci do svých rukou? Hra na učitelku a jejího žáka, který evidentně potřebuje pravidelné hodiny ve večerní škole, zpestří vaše všední dny. A kdo ví, třeba se žáček v milostných záležitostech pod vaším dohledem zlepší. Kdo to nevyzkouší, nezjistí… Ukažte mu, jak na to!

Justýna (32): „Byl o sedm let mladší, nic neuměl. Několik týdnů mého času a zkušeností ho připravilo pro tu další, která přijde po mně. Beru to jako skvělou zkušenost, bavila jsem se.“

4. Společník v samotě

Tak jo, možná to v té posteli není podle vašich představ, ale špatný milenec může mít i jiné kvality, než pusu přímo stvořenou pro skvělý orální sex nebo ohebné tělo, které je schopné užít si sex snad v každé poloze, která existuje. Pořád je to člověk s duší a city. Dá se s ním jít třeba do kina?

Leona (28): „Sex jako průměr nebo podprůměr? To se stává, ale aspoň víte, kam zavolat, když potřebujete doprovod. To se vždycky hodí.“

Foto: thinkstock

A jaké milostné hrátky baví vás?Foto: thinkstock

5. Pomoc se sebeodhalením

Proč je přínosné mít v posteli neschopného, egoistického, líného, uspěchaného a vůbec celkově nepoužitelného muže? Lépe rozeznáte kvalitu od kvantity.

Lucka (29): „Neuměl líbat, byl strašně rychlý a miloval anální sex. Nejdřív jsem myslela, že jsem se zbláznila, když s ním spím. Pak, někdy po šestém čísle, jsem si uvědomila, že žít bych s ním sice nikdy nemohla, ale za tu zkušenost můžu být ráda. Díky bohu za to, co mám doma teď!“

Čas na rozchod

Pořád tápete, zda ztrácet čas s tím nepravým? Říkáte si, že ho radši pošlete k šípku? Tady je návod. Zmiňte se, že to bylo fajn, ovšem dotyčný není pro vás. Neurážejte ho, nenapadejte, jen konstatujte. A připravte se na případné negativní emoce, které s největší pravděpodobností přijdou. Výjimky však potvrzují pravidlo. „Jen skutečný mistr v komunikaci umí udělat to, že vám ve finále daný muž bude vděčný za to, že jej opustíte,“ konstatuje Lenka Černá, kouč partnerských vztahů. Jenže tohle chce setsakramentsky pořádný trénink!

A co čerpáte z „milostných tragédů“ vy?

Reklama

Načítám