Hlavní obsah

5 zaručených ženských zbraní

Foto: L´Oréal

Sytě červená rtěnka je smyslná a dráždiváFoto: L´Oréal

Reklama

Podmanivý pohled, sebevědomé vystupování, žádostivost i smyslnost. To jsou ženské zbraně, které na muže zabírají. Ne každá žena je ale umí správně použít. A tak vám přinášíme osvědčené triky, které vám k celkovému sex-appealu pomohou.

Článek

Trik číslo 1: Oslňující dekolt

Máte větší boky, nohy do X nebo širší ramena? Upoutejte pozornost jinam. Doporučujeme odhalit dekolt. Pokud jste majitelkou velkého poprsí, máte vyhráno. Stačí decentní výstřih do V, který navíc celkově protáhne linii vaší postavy. Pozor ale na příliš velký výstřih, abyste vaše vnady uhlídala a nepůsobila příliš lacině.

Pokud vás příroda vpředu moc neobdařila, nic si z toho nedělejte. Vám bude naopak slušet kulatý i hranatý výstřih nebo si můžete dovolit korzety, do kterých zvolte push-up podprsenku. No a jestli máte pouhé „lentilky pod kobercem“, zvolte velký výstřih na zádech. Korzety, zavazování za krk a lodičkové výstřihy jsou naopak zapovězeny ženám s širokými rameny. Ideální pro vás budou topy nebo halenky s rukávy, které z vás udělají elegantní dámu. Abyste však mohla poutat pozornost výstřihem, je nutné se o svůj dekolt také starat. Jak na to se dozvíte v pěti krocích v článku: 5 zabijáků svůdného dekoltu.

Foto: Ann Christine

Svůdný dekolt přitáhne zaručeně pohledy všech mužůFoto: Ann Christine

Foto: Ann Christine

Rafinovaným detailem jsou odhalená zádaFoto: Ann Christine

Trik číslo 2: Nahá záda

Jednoduchý trik, jak zaujmout třeba na večírku. A nejlepší volbou jsou společenské černé šaty, pokud možno přiléhavé i v kombinaci s krajkou. Odhalená záda působí neskutečně sexy a zvláště, když na nich muži nevidí podprsenku. Proto je ideální, když jsou šaty zepředu vyztužené a vy tak nemusíte řešit otázku pevných prsou. Pokud jste však ten typ, který by bez podprsenky nevyšel ani se psem, či potřebujete jen dotvarovat dekolt, nezoufejte. I pro vás máme řešení. Dnes už si můžete do šatů nebo triček „bez zad“ pořídit takzvanou neviditelnou podprsenku (inspirujte se v článku Novinka: Pevná prsa za 10 sekund!), která se vyrábí z jemného lékařského silikonu a její cena začíná zhruba na třech stovkách. Jak rafinované!

Foto: Halens.cz

Přestože v nich trpí nohy, jsou největší ženskou zbraníFoto: Halens.cz

Trik číslo 3: Sebevědomé podpatky

Opticky prodlouží postavu, zeštíhlí kotník, malým postavám přidají na výšce, vždy podtrhnou ženskost a sebevědomí. Tyhle všechny zázraky zvládnou vysoké podpatky, které nyní ovládly prodejny s obuví. A že je z čeho vybírat. Nemluvíme tu však o nějakých třech, pěti centimetrech, ale o pořádných deseticentimetrových podpatcích. A přestože nás z nich bolí nohy, neumíme na nich mnohdy pořádně chodit ani v nich řídit, jsou žádané. Důvod? Jsou totiž naší největší ženskou zbraní. Pro milovnice krásných bot a vysokých podpatků tu máme tip! Pokud si nevíte rady, jak se v nich pohybovat ladně a s grácií, podívejte se na naši reportáž Naučíme vás chodit na podpatcích.

Trik číslo 4: Odhalený krk

Svůdná šíje vynikne hlavně se správným účesem. Pokud jste odvážná, sexy jsou krátké klučičí rozcuchy a mikáda. A zvláště ta střižená do podkovy. Vpředu delší vlasy a vzadu odhalená šíje. Skvělý kompromis, když máte jemné vlasy nebo je nechcete mít příliš dlouhé. Je totiž známo, že mužům se více líbí dlouhé vlasy. Pak se je však nebojte vyčesat nahoru a ukázat tenkou linku nahé šíje. Večer proto vyrazte do společnosti nebo na rande s ležérním drdolem, který vám krk opticky protáhne, a účes můžete dozdobit ještě módní čelenkou –inspirovat se můžete třeba v našem článku Doplňky, bez kterých se neobejdete. Uvidíte, že muži po vás budou šílet, aniž by věděli proč.

Foto: Halens.cz

Na večer zvolte ležérní drdoly a jednoduchý elegantní stylFoto: Halens.cz

Foto: Helena Rubinstein

Červená rtěnka je symbolem vášněFoto: Helena Rubinstein

Trik číslo 5: Rudé rty

Sytě červená barva je považována za dráždivou, vzrušující a plnou energie. A co teprve v podobě rudé rtěnky na vašich rtech! Uvidíte, že budou působit smyslně a zároveň elegantně. Hitem letošního podzimu jsou rudé rty s provokativním leskem. Při výběru rtěnky se však zaměřte nejen na správný odstín, ale také na její složení. Proto nyní volte klasické hydratační rtěnky, které zároveň ochrání rty před vysušením a vlivem nepříznivého zimního počasí. Pokud si vyberete rudou rtěnku, přizpůsobte tomu i celkové líčení. Zapomeňte na klasické černé linky a na oči použijte pouze světlé stíny s jemným třpytem a k tomu přidejte už jen řasenku.

Tipy pro dokonalé rty:

  • před nanesením rtěnky použijte balzám, který rty zvláční a ochrání, a na závěr rtěnku zvýrazněte bezbarvým leskem
  • rty ohraničte konturovací tužkou, která by však neměla být tmavší, než je odstín rtěnky
  • nevzdávejte se červené je proto, že se vám první odstín nezdá, zkuste jich několik
  • výraznější brunetky a dámy s plnějšími rty si mohou dovolit tmavší odstín, naopak majitelkám užších rtů doporučujeme zvolit světlejší

Tip redakce: Rudá rtěnka přeci jen vyžaduje nutnou dávku odvahy. Pokud se v ní tedy skutečně po vyzkoušení několika odstínů nebudete cítit dobře a žádná z kamarádek vám ji nepochválí, nelámejte to přes koleno. Smyslné rty můžete podpořit jen bezbarvým leskem, který vám také dodá patřičný šmrnc.

A které ženské zbraně používáte nejčastěji vy? Poodkryjte je v diskusi pod článkem.

Reklama

Načítám