Hlavní obsah

6 outfitů, které muži nesnášejí

Foto: Ugg

Válenky jsou sice pohodlné, ale mužům se nelíbíFoto: Ugg

Reklama

Řídíte se módními trendy a právě jste si na sebe oblékla luxusní kousek v domnění, že s tímhle budete královnou ulic a svého milého okouzlíte? Možná se pletete! Muži totiž mají jasno v tom, co se jim na ženách líbí. A jejich názor se s tím vaším mnohdy vůbec neshoduje! Objevte šest nejhorších outfitů, které ženy s oblibou nosí a muži je nenávidí!

Článek

Jsou ženy, které se oblékají podle toho, co jim sluší. Pak existuje další skupina, která si koupí všechno, co vidí v módních časopisech. Obvykle jen proto, že to nosí slavní lidé, bez ohledu na to, jak se při tom budou líbit okolí. Hlavně že je to pohodlné a nosí to Victoria Beckham!

Pokud ale chcete oslnit muže, nestačí jen kopírovat známé osobnosti. Abyste nešláply vedle, pokusíme se vám to usnadnit. Z nedávného průzkumu pro webové stránky MSN vyplynulo 6 nejhorších outfitů nebo doplňků, které jsou sice trendy a u žen sklízí velké úspěchy, ale muže vyloženě odpuzují. Vzhledem k anketě, kterou jsme provedli, jsme museli uznat, že na tom něco bude. Které oblečení a doplňky se staly absolutními propadáky?

Než odtajníme hodnocení, měly byste znát názor českých mužů a žen. Shoduje se s tím zahraničním? Vyrazili jsme se proto zeptat do pražských ulic, co muže dostává a co je naopak odpuzuje. Anketu z místa činu můžete vidět zde:

Nejodpudivější trendy outfity a doplňky:

1. Harémové kalhoty

Nejhůře dopadly takzvané harémové kalhoty. Známe je dobře z přehlídkových mol, zabydlely se i na módních večírcích a jejich hlavní propagátorkou je například zpěvačka Gwen Stefani. Vyznačují se výrazně sníženou sedovou linií a pokud končí až u kotníků, stěží je rozeznáte od široké maxisukně. Podle jejich nositelek jsou však neuvěřitelně pohodlné a miliony žen na celém světě je zbožňují. Poprvé jste je mohly vidět asi před třemi lety na přehlídce Yves Saint Laurenta. Muži už tohle nadšení bohužel nesdílejí!  „Ženy v nich vypadají, jako by měly pleny,“ smál se jeden z mladíků, kterého jsme potkali. Na kameru nám to ovšem říci nechtěl. Nicméně není pochyb o tom, že harémové kalhoty skutečně sluší jen malému procentu žen a většina mužů je považuje za asexuální, protože nemohou sledovat ladné křivky ženských boků, nevidí zatínající se stehna – ve výhledu jim brání nic neříkající záhyby látky.

2. Neforemné kombinézy

Další tragédií jsou podle průzkumu volné kombinézy. Občas se jim trochu posměšně říká dupačky a z celebrit si je oblíbily třeba modelka Kate Moss nebo hvězda reality show Kim Kardashian. Kromě toho, že jsou nepraktické, jelikož s nimi ženy na toaletách musejí zápasit jako o život, jsou i neforemné. Podle mužů dělají beztvarou postavu a je úplně vedlejší, že se v nich ženy cítí pohodlně. Prý jde akorát o matení protivníka. V nejlepším případě budete vypadat jako batole, v nejhorším případě jako sedmdesátiletá babička. Tudy tedy cesta k srdci muže nepovede!

3. Odstrašující gladiátorky

Třetí „antisexy" věcí, kterou ženy poslední dobou s oblibou nosí, jsou takzvané gladiátorské sandály. Řada žen je považuje za velmi pohodlné a mylně se domnívají, že pásky působí sexy. Muži to ale vidí jinak! Pásky jsou podle nich nepraktické, nedají se dobře sundat, dělají na nohách nevzhledné červené šrámy a navíc nohy celkově opticky zkracují. Zkuste raději klasické lodičky na podpatku. Jak je nosit, abyste byly neodolatelné, vám poradíme zde.

4. Pánský look

Spousta žen miluje pánský styl – kalhoty, halenku a třeba i malou kravatku. Je to ale opravdu to, co na nás muži chtějí vidět? Ne! Muži sice milují, když se po něžných hrátkách převléknete do jejich košile a jen tak ležérně bez dalšího oblečení se v ní procházíte po bytě, ale to je asi tak všechno. Přejí si vidět ženskou krásu, jak ji bůh stvořil, nohy, ruce a dekolt! To poslední, co by na nás chtěli vidět, jsou knoflíky a kravaty. (Jednou z mála výjimek je Demi Moore oblečená do pánského obleku ve filmu Striptýz, tuhle scénu muži zbožňují.) Pokud si nemůžete pomoct, zkuste to alespoň zkombinovat s něčím opravdu ženským, třeba se váš protějšek nechá „opít rohlíkem". Návod, jak na to, najdete třeba zde.

5. Válenky – ugg boty

Jsou to boty vyrobené z ovčí kůže. Ideální obuv původně do chladného počasí, ale nosí se už prakticky kamkoli, ať je léto nebo zima. Pocházejí z Austrálie, kde se prapůvodně používaly jako teplé pantofle. Rychlostí blesku ovládly světová mola. Ženy po nich prahnou, protože jsou pohodlné. Muži ovšem pláčou. Žádné dráždivé klapání podpatku, žádné odhalené kotníky, prý jen nelibá vůně, když se zujete. Tohle mužskému oku ani čichu rozhodně nesvědčí. Opak si ovšem myslí celebrity jako Pamela Anderson nebo Jennifer Aniston.

6. Obrovské brýle

Velké brýle jsou již několik let „in“ bez ohledu na to, jestli jejich majitelce sluší nebo ne. I když „muší brýle“ skvěle plní svou ochrannou funkci, muži si myslí, že ženy, které je nosí, za nimi něco skrývají. Může to být cokoli – lež, tvář, problém... Rádi se dívají svým něžným protějškům zpříma do očí, což jim podobné brýle znemožňují. Možná je to ale návod, jak dělat nedostupnou. Nejznámější „tajnůstkářkou" je v tomto ohledu jednoznačně Paris Hilton.

Trefa do černého podle českých mužů!

Stejně jako odpudivé oblečení, které nemá podle mužů ani špetku sex-appealu, existuje i zaručený recept na to, jak být sexy. Jaké jsou jeho ingredience? Udělala jsem malý průzkum i mezi svými mužskými přáteli a vyšli z něj jasní favorité. Nejvíc sexy je na ženách spodní prádlo, to je jisté. Pokud se ale bavíme o chození po ulici, pak jednoznačně vedou upnuté outfity (pokud na ně máte postavu), džíny, vysoké kozačky (a nemusí být vždy na podpatku), sukýnky všeho druhu a výstřih (překvapivě bez ohledu na velikost jeho obsahu, spíš je zajímá tvar a vzhled poprsí). Submisivnější typy mužů mají v oblibě i kožené kalhoty.

Nejdůležitější ovšem podle dotazovaných mužů je, jestli své oblečení umíte nosit a jak se v něm samy cítíte. Je to prý strašně vidět. A jak poznamenala i jedna z dotazovaných dívek: Nejhorší je nevkus! Tak si na to, milé dámy, vzpomeňte, až zase budete váhavě hloubat nad šatní skříní.

A které oblečení je podle vás na ženách nejvíce sexy? Co muže naopak odradí? Své názory pište do diskuse pod článkem.

Reklama

Související témata:

Načítám