Hlavní obsah

Aréna mužů: Hospodské příhody, o kterých ženy neměly vědět!

Foto: thinkstock

Alkohol umí zázraky. Zejména ve špatném slova smyslu...Foto: thinkstock

Reklama

Hospodských historek má každý spoustu. Nejméně oblíbené bývají zpravidla u přítelkyní jejich aktérů z řad mužů. Jaké jsou zážitky, které chtěli ututlat, leč se to nepovedlo? Odpovědi v Aréně mužů!

Článek

Co si nepamatuju, to se nestalo? Na to možná spoléhají někteří pánové, když se v podroušeném stavu vracejí domů. (Přirozeně za světla jako slušní hoši!) Jenže co když stalo a někdo to nedej bože natočil, nafotil, nebo během celé akce vzniklo hned několik nevyvratitelých důkazů? Pak musejí před svými přítelkyněmi s pravdou ven.

A právě takové situace nás zajímaly v letos poslední Aréně mužů. Otázka zněla: Jaký je váš hospodský zážitek, který byste před partnerkou rádi utajili, leč se to nepovedlo? A tady jsou odpovědi!

Roman Kropáč (33 let), IT konzultant:„Vlastní kauza mne nenapadá, ale od přítelkyně jsem zaslechl příběh o pokalební očistné sprše mladého pána, která vinou kombinace většího než běžného množství alkoholu a špatně spínajícího kotle na teplou vodu skončila totálním opařením dolních partií a následným rušením exotické dovolené. Tohle bych taky rád ututlal, jenže když jde ,o všechno', není nad dobrou ošetřovatelku."

Ladislav Jenšík (27 let), osobní trenér a hráč amerického fotbalu:„Mám zážitek, kterého jsem byl svědkem: na pozápasových oslavách se jeden spoluhráč vyšperkoval análními korálemi kolem krku a rozhodl se ulovit si nějakou slečnu na večer. Neustále celý tým upozorňoval na to, jaký je úspěšný lovec, a korále zřejmě byly poznávací znamení, o jakou zábavu mu jde. Jiný spoluhráč – poznámka 2x větší váhy a výšky než on – se taky značně upravil během večera a dal se do úzkého kontaktu se slečnou stejné výšky. A teď střih: k ránu vidím líbající se vysoký pár, na kterém zezadu visí onen ,úspěšný' lovec a olizuje obrovské ušní boltce svého spoluhráče. No a ty anální korále měla slečna na krku..."

Kazma (28 let), moderátor: „Na vysoké škole jsme se jednou vraceli z hospody a rozhodli jsme se jet domů autem. Bylo to asi jen 500 metrů, ale stejně nám to přišlo jako super nápad. Náš řidič měl Fiat Uno, což jak název napovídá není automobil pro mnoho lidí. Nás bylo devět.

Asi už ten proces vměstnávání se do auta před hospodou musela sledovat policejní hlídka, protože jakmile jsme se rozjeli, za námi modré majáky a výstražný nápis STOP. Jeden z kamarádů v tu chvíli otevřel dveře, vyskočil z jedoucího auta do tmy. I přesto se policisté nestačili divit, když nás z auta po našem zastavení vystoupilo sedm. Auto nám odstavili a našeho řidiče odvezli na záchytku, kde strávil noc. Ráno jsme museli volat jeho partnerce, ať si pro něj přijede na celu předběžného zadržení. Měl 3,6 promile a pozitivní test na drogy. Odpoledne, když jsme s ní jeli vyzvednout ono auto, jsme k našemu společnému překvapení zjistili, že jeden z našich kamarádů je stále zamčený v kufru. Takže se to moc utajit nepovedlo. What a funny night :)."

Jiří Snížek (29 let), team leader: „Před jednou narozeninovou oslavou jsem kamarádkám – tehdy ještě jako nezadaný – slíbil, že jim na party udělám striptýz :). Když k němu mělo dojít, vše jsem si pěkně rozmyslel a odmítl slib splnit. Jenže po pár kolech panáků jsem byl ,donucen' a úkol se vším všudy splnil. Po několika letech se o jednom silvestru pouštěl sestřih našich dosavadních zážitků v partě, tentokrát již s mojí novou přítelkyní. Netušil jsem, že součástí sestřihu je onen striptýz... Naštěstí to skončilo pouze útěkem a silným bouchnutím dveří :)."

A jaké jsou vaše zážitky z flámů a hospod? Přidávejte je do diskuse pod článkem!

Reklama

Načítám