Hlavní obsah

Až ke krku aneb V hlavní roli roláky. Takhle si je zamilujete!

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouhé představování není nutné. Určitě už jste se oťukaly. Roláky patří ke kusům, které buď milujete, nebo zatvrzele odmítáte. Patříte do první skupiny? Podívejte se, jaké kousky si můžete pořídit právě teď a s čím vším se dají kombinovat.

Článek

Nechceme vás nijak přesvědčovat, ale jestli máte pocit, že vám klasický rolák moc nesvědčí, zkuste si někdy do kabinky odnést kousek, který je u krku trochu volnější (podívejte se na druhou módní sestavu). Možná na tuto kategorii svršků změníte názor. Vy ostatní se směle pusťte do výrazných barev, vest a nápaditých kombinací!

V barvě je síla

Tip číslo jedna – pusťte se do barev. Vždyť šedi je kolem nás až až. Láká vás sladká růžová? Zapomeňte na předsudky, že byste v ní vypadaly jako bonbonek, a klidně ji do šatníku zařaďte. Barevný rolák bude vypadat skvěle i s tak „banálním“ kouskem, jako jsou džíny (mimochodem, všimněte si perliček nad kotníky). A naše doporučení? Přidejte ještě zajímavou kabelku nebo (a) boty.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kašmírový rolák (Marks & Spencer, 1499 Kč), džíny (H&M, 999 Kč), kabelka (Marks & Spencer, 1099 Kč), boty (H&M, 999 Kč), sada prstenů (H&M, 349 Kč)Foto: Eva Malúšová

Když chcete více volnosti

Cítíte se pohodlně ve větších, oversized svetrech? Okopírujte recept stylistky Ireny Vokrojové a vyvažte rolák kratší sukní. Důstojným parťákem této dvojky jsou kozačky sahající až ke kolenům – a pokud máte odvahu, klidně k nim natáhněte i síťované punčocháče. Letos zažívají hotový boom.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: rolák (F&F, 699 Kč), sukně (H&M, 899 Kč), čepice (H&M, 249 Kč), punčocháče (H&M, 299 Kč), semišové kozačky (Tezyo, 6990 Kč), kožená kabelka (Gino Rossi, 1490 Kč)Foto: Eva Malúšová

Na tělo

Dáváte přednost tenkým rolákům na tělo? Zkuste je spárovat se sukní do pasu (mimochodem, ta, kterou má modelka na sobě, je kožená) a uvidíte, že se dočkáte nejedné pochvaly. A jaký pár vytáhnout z botníku? Kromě kotníčkových bot to mohou být i kozačky nebo – jde-li vám o ležérnější look – stylové tenisky.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: rolák (Pavel Brejcha, 2499 Kč), kožená sukně (H&M, 5999 Kč), náušnice (H&M, 199 Kč), kožená kabelka (Gino Rossi, 4290 Kč), kožené boty (Högl, 6199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Sako jako spojenec

Kdo říkal, že pod sako patří jen košile nebo tričko? Docházejí-li vám nápady na hřejivé kombinace, tady jednu máte. Kostkovaný kalhotový kostým patří k zásadním trendům sezony a rolák mu vyloženě sluší.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sako (Lindex, 1399 Kč), rolák (F&F, 599 Kč), kalhoty (Lindex, 799 Kč), tenisky (Gino Rossi, 4490 Kč), kožená kabelka (Tezyo, 1352 Kč), náušnice (H&M, 249 Kč za set)Foto: Eva Malúšová

Bez rukávů

Když ji budete míjet v obchodě, nejspíš jí ani nebudete věnovat pozornost. S vestou s rolákem ale můžete vytvořit spoustu zajímavých kombinací. Začít můžete tím, že ji přehodíte přes oblíbené tričko s dlouhým rukávem (za lesklý nebo jinak zajímavý materiál se udělují plusové body a ne, vůbec nevadí, že půjde také o rolák) a spárujete s klasickými kalhotami. Úspěch zaručen!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: vesta s rolákem (COS, 1690 Kč), triko s dlouhým rukávem a rolákem (COS, 1290 Kč), kalhoty (COS, 2690 Kč), semišové boty (Gino Rossi, 4290 Kč), náušnice (H&M, 249 Kč za set)Foto: Eva Malúšová

Náš tým

  • Modelka - Kristýna Tulachová (Czechoslovak Models)
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Vizáž - Petra Soukupová

 Jaká kombinace vás zaujala nejvíce? Napište nám!

Reklama

Načítám