Hlavní obsah

Barevná revoluce pro vaše módní oblečení

Zásadní změna či jen oživení barvy vašich módních oděvů či bytových doplňků? Jde to snadno a rychle!

Článek

Máte rády změny a zajímavé barvy? Vaší kreativitě již nestojí nic v cestě. Změna barvy oblečení nikdy nebyla tak snadná. Nová značka luxusních barev na oblečení DYLON se složením all-in-one vás přesvědčí, že jednoduše a přímo v pračce můžete oživit barvu oblečení, stejně tak i docílit zásadní změny barvy vašich módních kousků! Použít je můžete i na barvení bytového textilu, takže váš obývák nebo ložnice bude vypadat jako po zásahu předního designéra.

Vítejte ve světě barev na oblečení, ve kterém naleznete jasné a intenzivní odstíny, od jemných tónů po tmavou a tajemnou. Ať už si vyberete sytě červenou nebo se ponoříte do námořnické modré, inspirace je na dosah ruky.

Barevná revoluce pro vaše módní oblečení.

Už žádné pytlíčky s barvou, obarvené ruce nebo barevný prášek na podlaze vaší koupelny. Jednoduše vložte do pračky mokré oblečení, poté odstraňte fólii, včetně víčka z produktu DYLON Fabric Dye, postavte obal kolmo na prádlo do bubnu pračky a vyperte, dokonce i při teplotě od 30 stupňů. Poté spusťte ještě jednou prací cyklus, tentokrát použijte i prací prostředek. S barvami na oblečení DYLON dosáhnete takto jednoduše vynikajících barevných výsledků. Pro dokonalé vyčištění pračky, zvláště při barvení tmavšími odstíny, spusťte prací cyklus ještě jednou naprázdno.

Vybrat si můžete ze škály osmi barev: sytě červené Tulip Red, intenzivní černé Intense Black, šedé Smoke Grey, pudrově růžové Peony Pink, oceánsky modré Ocean Blue, námořnicky modré Navy Blue, smaragdově zelené Emerald Green a světle fialové Dusty Violet.

Barvěte efektivně

Nejlepších výsledků dosáhnete při barvení bavlny, lnu a viskózy. Smíšené tkaniny obsahující syntetické materiály, jako je polyester, se budou barvit do světlejších odstínů. Mějte na paměti, že vlna, hedvábí, plně syntetická vlákna (polyester, akryl, nylon) a tkaniny se speciálními povrchovými úpravami nebo membránami nelze barvit. Jedno balení barvy na tkaniny DYLON obarví až 600 g suché, bílé látky do sytého barevného odstínu.

Vyberte si z osmi módních odstínů barev DYLON. Vaší kreativitě se meze nekladou!

Tipy pro nejlepší barevný výsledek

  • Zvažte suchou tkaninu, abyste zajistili dostatečné množství barviva pro požadovaný efekt -
  • Barvy DYLON obsahují vše potřebné, není třeba přidávat sůl ani jiná aditiva -
  • Při sušení obarveného oblečení nevystavujte tkaniny přímému vlivu tepla nebo slunce -
  • Barvěte vždy maximálně do poloviční náplně pračky, zajistíte tak lepší barevné výsledky -

Výrobky zakoupíte exkluzivně v obchodech Drogerie Teta.

Doporučujeme pozorně číst příbalový leták s podrobnými instrukcemi k použití. Více informací naleznete na www.dylon.cz.

Reklama

Načítám