Hlavní obsah

Beauty vychytávky do kabelky

Foto: Thinkstock

Je spousta užitečných pomocníků, co se vejdou i do kabelkyFoto: Thinkstock

Reklama

Úžasný rovný účes, pěkně upravené nehty a voňavé boty, to všechno můžete mít, pokud se inspirujete naším článkem. Zapátrali jsme a vybrali pár šikovných věciček do kabelky, které by se vám rozhodně mohly nejen tento rok hodit. Díky nim budete krásné doslova od hlavy až k patě.

Článek

Které malé pomocníky si tedy nově uložíte do svých kabelek?

Minižehlička na cesty

Žehlička na vlasy už se důstojně zabydlela mezi vašimi ostatními prostředky, díky kterým pečujete o své vlasy. A snad právě proto si bez ní nedokážete představit život. Výrobcům žehliček to už došlo také a vydali se vstříc požadavkům svých náročných zákazníků. Co si pořídit její sestřičku v miniprovedení? Je tak malá, že nezabere téměř žádné místo, pohodlně se vejde do kabelky. Teď už si vzhled svých vlasů můžete upravit prakticky kdekoli.

Jestli se bojíte, že je minižehlička méně kvalitní než klasická, jste na omylu. Splňuje požadavky i těch nejnáročnějších z vás. Nevýhodou jejích rozměrů je, že na každodenní narovnávání vlasů není. Žehlicí plocha je přece jen malá, vždyť je určena spíš na cesty. Úprava ofiny nebo části účesu ovšem není problém. Budete-li chtít víc, bude vás to jen stát trochu více času a trpělivosti. Příjemná je také cena. Seženete je již od 350 korun. A jestli si nevíte rady, jak správně postupovat při žehlení vlasů, můžete se inspirovat v článku zde.

Tip: S minižehličkami se skvěle dělají i pravidelné drobné vlny. Pramínek vlasů obtočíte kolem žehličky a sjedete s ní opatrně dolů po směru růstu vlasů.

Fígl pro krásné a hebké rty

Peeling na rty? Jasně! Je to přesně ta věcička, kterou jednou vyzkoušíte, a už ji nikdy nebudete chtít přestat používat, protože se bez ní neobejdete. Je složená z pískového cukru, který vaše rty zbaví dokonale staré kůže. Jojobový olej je následně zvláční tak, že to ihned pocítíte. Peeling od Lush se vyplatí mít po ruce, protože jeho pravidelné používání působí jako prevence popraskání rtů. Nejlepší ovšem přijde nakonec. Díky tomu, že neobsahuje žádné neekologické plastové částečky, si na něm můžete následně smlsnout. Stačí tedy nanést, promnout a slíznout. Cena je kolem 220 korun.

Pokud nechcete řešit lesknoucí se pleť, můžete si do kabelky pořídit  speciální papírové ubrousky, díky kterým budete mít své líce neustále pod kontrolou. Postup je jednoduchý: Přiložíte, přitisknete a ubrousky na sebe převezmou veškerou mastnotu. K dostání jsou v drogeriích za cenu kolem 50 korun.

Rychlá a elegantní francouzská manikúra

Chcete mít stále upravené nehty, a přitom netoužíte po umělých? Na trhu se objevila novinka, která potěší příznivkyně francouzské manikúry. Jmenuje se French Wrap Manicure. Jde o jedinečnou technologii bez použití UV lampy. Ultratenký plastový proužek si jednoduše speciálním lepidlem nalepíte na upravený nehet. Pak místo přechodu mírně spilujete a nakonec nanesete jednu vrstvu speciální báze a jednu až dvě vrstvy nadlaku. Když po čase vrchní vrstva začne praskat, odstraní se pomocí odlakovače všechny vrstvy (kromě nalepeného proužku) a opět se aplikují znovu.

Úpravu zvládnou i ty méně trénované. Proužek se aplikuje na nehet pomocí plastové podložky, která se automaticky po nalepení na konec nehtu uvolní. Pozor! Nejde o žádné prodloužení. Cílem je vytvoření perfektní francouzské manikúry na přírodních nehtech. Cena sady se vším, co budete k úpravě  potřebovat, včetně 140 koncovek a pomerančového dřívka na úpravu kůžičky nehtového lůžka, činí 1200 korun. K dostání je na internetu.

Voňavé filtry do bot

Určitě znáte ten potupný pocit, když se někde zujete a z vašich bot se line ne zrovna příjemý odér. Není se čemu divit, někdy v jedněch botách strávíte celý den. Nepříjemným situacím ale můžete odteď udělat přítrž. Stačí si pořídit speciální filtr do bot. Nemusíte se obávat, že nějak naruší váš komfort v nošení oblíbených bot! Vloží se do obuvi v době, kdy je na sobě nemáte, tedy přes noc. Speciální sáček obsahuje aktivní látky, které dokážou pohltit pachy, vlhkost, působí antibakteriálně a zároveň i jako prevence proti plísním a bakteriím. Silice bylin vaše oblíbené boty příjemně provoní.

Dají se použít do všech bot, do lyžáků, kolečkových bruslí nebo hokejových rukavic a podobně. Účinkují při každodenním využití až dva měsíce. V balení jsou samozřejmě vždy dva sáčky.

Krásné boty i na cestách... Proč ne?

Že se bez svých luxusních botek neobejdete ani na cestách, tomu rozumíme. Ale ten pocit byste si jistě neužili naplno, kdyby nevypadaly podle vašich představ. Objevili jsme cestovní sadu na čištění bot. Minibalení obsahuje dva kartáče na boty, dva krémy (černý a bílý), hadřík na leštění a lžíci. Krémy jsou na bázi vody, bez rozpouštědel, takže se o své druhé nohy nemusíte vůbec bát. Vše je uloženo v luxusním boxu, imitujícím kůži. U Tchiba sadu pořídíte za cenu asi 250 korun.

Tak ať vám noví pomocníci dobře slouží!

Reklama

Související témata:

Načítám