Hlavní obsah

Bílé tenisky 6x jinak: Proměňte je pomocí tkaniček

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bílé tenisky jsou na jaře a v létě alfou omegou dámských outfitů, takže je má v botníku určitě každá žena. My vám dnes ale ukážeme, jak je můžete skvěle oživit barevnými tkaničkami. Podívejte se na šest originálních tipů!

Článek

Bílé tenisky jsou sice trendy, ovšem letos je můžete proměnit v úplně jiný model. A to pomocí barevných a metalických tkaniček, které uvážete efektním způsobem. Na tenisky o sedmi dírkách si tak připravte tkaničky dlouhé 120 cm. Návod najdete v našem videu, kde jsme pro vás připravili šest nevšedních a stylových variant, se kterými budete letos cool. Tenisky s barevnými tkaničkami vám budou slušet nejen k bílým zkráceným džínám, ale obujte je i k midi sukním a rozevlátým letním šatům. Pokud sháníte i nové tenisky, vyberte si v našich článcích: Tenisky 2019: Jaké se letos budou nejvíc nosit?, nebo Bílé tenisky pro malou postavu: Vsaďte na platformu! 

Za ukázku vázání tkaniček děkujeme Haně Krckové, manažerce obchodu s obuví Högl Store Chodov, Roztylská 2321/19, Praha 11.

Tenisky jsou na jaře a v létě nejoblíbenější obuví, a proto je unosíte všude a ke všemu.

Reklama

Související témata:

Načítám