Hlavní obsah

Sexuální pozice pro partnera, který má narozeniny

Foto: Lizardflms, Shutterstock.com

Foto: Lizardflms, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Všechno ve vaší režii, bez starostí o jeho výkon. Dopřejte partnerovi nejlepší překvapení pro oslavence a věnujte mu milování, na které jen tak nezapomene! Které pozice ho nadchnou a jak ho na rozbalování dárku připravit?

Článek

Možná má partner narozeniny právě v těchto dnech nebo se oslava teprve blíží. Už pro něj máte dárek? Mezi nejosobnější patří poukázka na divoký sex. A co by to bylo za narozeniny, kdyby si protějšek nemohl maximálně užít – s minimálním úsilím? Nechte ho, aby zažil pořádnou jízdu plnou vzrušení, a zvolte sexuální pozice, při kterých zapomene na starosti všedních dní!

A dopřát mu takovou rozkoš samozřejmě můžete i kdykoli jindy během roku.

1. Probuzení: Základní orální pozice

Orální sex je jednou z nejoblíbenějších milostných praktik, která se hlavně u mužů stále drží v kurzu. Sexperti tvrdí, že toto milování vnáší do vztahu pocity důvěrnosti a odevzdání, které jsou jiné než při souloži. Penis v ústech zažívá nejvyšší stupně vzrušení a hluboké uspokojení. Proto partnera posaďte do polosedu, přisuňte jeho pánev trochu k sobě, roztáhněte mu nohy a klekněte si mezi ně. Tato základní pozice umožňuje laskat pánský rozkrok bez toho, aby vás bolelo za krkem. Nemusíte být super flexibilní, máte kontrolu nad situací a navíc penis jazykem probudíte k životu – aniž by oslavenec „hnul prstem“.

2. Pomalejší rozjezd: Klubíčko

Podle statistik páry vždy během jednoho milostného setkání vystřídají dvě až tři nejoblíbenější milostné pozice. Jelikož narozeniny jsou výjimečná příležitost, přičtěte k tomu něco navíc a skončete na pětce. Ale ne zbrkle. Pro začátek, tedy až bude penis tvrdý jako skála, ze základní orální pozice zvolna přejděte k první méně divoké poloze – ke klubíčku. Muž si klekne a dosedne na paty. Tělo má přitom zpříma. Přisedněte do jeho klína, nohama jej obejměte v oblasti hýždí a ruce omotejte kolem ramen. Pohyby jsou na vás, ale partner jemně pomáhá pažemi, které drží pod vaším zadečkem. No a pak už to chce pořádnou jízdu!

Foto: Lizardflms, Shutterstock.com

Na tyhle narozeniny budete oba dlouho vzpomínatFoto: Lizardflms, Shutterstock.com

3. Akce: Koníček v záklonu

Muž si lehne na záda a podepře se na loktech, nohy má mírně od sebe. Vy si ho osedlejte čelem k němu, ruce dejte za sebe a položte je na jeho kolena. Dostanete se tak do mírného záklonu. Pohyby opět vycházejí z vás, jste aktérkou a divoškou zároveň, milenec má dokonalý výhled a vám jeho penis tlačí na přední stranu pochvy. Oba si tak přijdete na své!

4. Cesta za slastí: Chlípné dostihy

V sedle ještě zůstaňte, jen se nahněte dopředu. Muž leží s nohama u sebe, vy přitiskněte ňadra k jeho hrudníku (po těle mu přejíždějte i bradavkami), nohy natáhněte podél jeho těla – tím zajistíte hlubší průnik. Pohyby jsou krátké a klouzavé, ale lze také kroužit pánví a různě se nadzvedávat a o milence se třít. Variant je hned několik a tu svou určitě najdete.

Foto: Photoroyalty, Shutterstock.com

Je tak jednoduché mu udělat radost – a je to zadarmo!Foto: Photoroyalty, Shutterstock.com

5. Vizuální odbočka: Čelem vzad

Tato pozice je pro ženu fyzicky náročnější, ale jako dárek se dokonale ujme! Partner si lehne na okraj postele tak, aby měl její hranu pod pánví, nohy dá mírně od sebe. Vy se rozkročte a stoupněte si nad partnera zády k jeho obličeji. Nasedněte na penis a vyšpulte půlky. Přidržovat se můžete třeba židle před sebou či partnerových kolen. Milenec vidí váš zadeček a sleduje zasouvání penisu do pochvy, což je pro něj fantastickým stimulantem. A jak je to s velkým finále? Máte hned dvě možnosti.

6. Cílová rovinka: Naservírovaná

Pro sladký závěr vyberte pozici, o níž víte, že ji má partner ze všeho nejradši, ať už je jakákoli. Chcete-li ho spíš svátečně překvapit, položte se na stůl nebo kuchyňskou linku (zadek protentokrát mějte na hraně právě vy), dejte mu nohy za krk a nechte ho, aby vestoje zakončil to, co vy jste tak parádně začala. Hlaďte si ňadra, rukou drážděte klitoris a poskytněte mu tak pohled pro bohy. Ať si sám zvolí tempo pronikání a bouřlivě vyvrcholí do pochvy či na vaše prsa. Šťastné narozeniny!

Reklama

Načítám