Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Bramborový salát s ředkvičkami a česnekem skvěle doplní jehněčí či jinou pečeni, ale i smažené řízečky.

10 min.
Příprava
20 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
6 porcí
  • 600 g brambor
  • 1 svazek ředkviček
  • 3 lžíce majonézy
    3
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
    10
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/4 lžičky pepře
  • 2 stroužky česneku
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Brambory uvařte ve slupce doměkka. Po vychladnutí je oloupejte a nakrájejte na kostičky, stejně jako ředkvičky. 

02.

Obojí promíchejte s majonézou, hořčicí a utřeným česnekem. Salát podle chuti osolte a opepřete.

Načítám