Hlavní obsah

Brumíkův obrázkový atlas pro malé cestovatele

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je tady, děti už se těší ze sluníčka, her a nejrůznějších prázdninových radovánek. Jako rodiče však už jistě přemýšlíte nad tím, jaký program vymyslet, aby se vaše děti kromě zábavy ještě něčemu přiučily. Méďa Brumík proto přichází na pomoc s originálním prázdninovým překvapením.

Článek

Pořiďte si nový Brumíkův naučný obrázkový atlas České a Slovenské republiky, sbírejte samolepky a vydejte se spolu s vašimi ratolestmi na výlety napříč Českem i Slovenskem. Brumíkův atlas získáte jednoduše, stačí si pouze koupit deset soutěžních Brumíků (svačinka nebo snídaně), zaregistrovat se na www.brumikhra.eu, poslat čárové kódy, a pak už si jen vybrat dárek.

Sbírat veselé samolepky, kterými si vaše děti atlas vyzdobí, pak budete moci od konce května až do konce července. Pokud se vám a vašim malým nezbedům navíc podaří nasbírat všechny samolepky, budete moci vyhrát rodinnou víkendovou jízdenku SONE+ na vlaky ČD a procestovat místa z atlasu i ve skutečnosti.

Celý atlas je rozdělen do devíti regionů napříč Českou i Slovenskou republikou. Malí cestovatelé se tak zábavnou formou dozvědí spoustu zajímavostí jak z oblasti zeměpisu, historie, tak třeba přírody. Seznámí se však také s pohádkovými bytostmi, jako je Krakonoš, rožmberský vodník či čert z Čertovy díry. Koneckonců své znalosti si leckdy určitě rádi oprášíte i vy – rodiče. Zkrátka stačí jen otevřít Brumíkův atlas a vyrazit!

Vydejte se s Brumíkem na cesty!

Cestujeme s Brumíkem

„Společně strávený čas dětí a rodičů prostřednictvím cestování či výletů napomáhá uspokojovat hned dvě základní psychické potřeby dítěte. Posiluje emoční a sociální vztahy uvnitř rodiny, dále pak rozvíjí potřebu dětí ve smyslu aktivního poznávání okolního světa, přísunu nových podnětů,“ říká dětská psycholožka PhDr. Renáta Faltýnová a dodává: „Společné zážitky podporují komunikaci v rodině, vytváří její historii, je totiž na co vzpomínat, o čem vyprávět. Nelze opominout ani vzdělávací aspekt, děti se nové věci učí prostřednictvím hry a vlastního prožitku, což je pro zapamatování informací tou nejlepší cestou.“

Svůj atlas si mohou malí rošťáci doplnit spoustou veselých samolepek, které se vždy vážou k nějakému zajímavému místu v jednom z devíti regionů České i Slovenské republiky. Teprve se všemi samolepkami bude Brumíkův atlas kompletní. Správné místo, kam samolepku nalepit, poznáte podle čísel na mapě. Atlas i samolepky získáte za zaslání čárových kódů z výrobků BeBe Brumík.

Více informací o soutěži, tipy na výlety, poznávací hry a další zajímavosti o Česku a Slovensku pro malé objevitele, které už se do atlasu nevešly, najdete na www.brumikhra.eu. Nezapomeňte, že méďu Brumíka potkáte stejně jako loni také v pražské zoo 16. a 17. června 2012, kde si pro všechny zvídavé děti opět připravil naučnou stezku. Tak už na nic nečekejte, nasedněte s rodinnou víkendovou jízdenkou SONE+ do vlaků ČD, a hurá na výlet s Brumíkem!

Související témata:
Atlas

Načítám