Hlavní obsah

Ženy zpěváka Petra Jandy se spojily a vybudovaly chalupu jako z Provence. Dominuje vzdušnost a útulnost

Foto: Bonami

Foto: Bonami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chalupa je ideálním místem pro odpočinek i relax s rodinou. O tom ví své také trio žen z klanu Jandových, které předělaly hostinský pokoj v útulné místo inspirované Provence. O pomoc se obrátily na designérku a prosadily si tyrkysovou sedačku. Na zbytek se podívejte.

Článek

Svěží, vzdušný a útulný. Takový je nyní pokoj pro hosty v chalupě, kterou si pořídila moderátorka Martina Jandová, druhá manželka Petra Jandy z Olympicu, s nímž má dceru Elišku. Martiny přání je, aby se zde setkávala celá rodina, a proto se pustila do její celkové rekonstrukce. Naštěstí na to nebyla sama.

Zútulnit interiér moderátorce pomohly i její kamarádky, kterými není nikdo jiný než zpěvákova dcera a rovněž zpěvačka Marta Jandová a jeho současná manželka Alice Jandová. Tyhle dámy navíc společně založily svůj YouTube kanál i Instagram s příhodným názvem JandoVíc, kde se věnují nejen rekonstrukci, ale i zahradničení a všemu, co s jejich chalupou souvisí. S výbavou hostinského pokoje se obrátily na designérku Bonami, kde nabízí službu návrh interiéru.

Inspirace Provence

Před zahájením proměny pokoje se trio žen rozhodlo nejprve inspirovat na platformě zvané Pinterest. Tam si shromáždily své nápady a tipy, takže si udělaly celkem jasnou představu o tom, jak by měl pokoj vypadat. Jejich záměrem bylo původně tmavý pokoj prosvětlit a vyladit ve venkovském stylu Provence, pro nějž je typická patina, světlé barvy a přírodní materiály. S návrhem se obrátily na designérku.

Dalším prvkem, který nesměl chybět, byla tyrkysová barva, kterou Martina Jandová miluje. Proto v pokoji najdete nejen modrou sedačku, ale i textil či dekorace. Ruku k dílu přidaly „Jandovic dámy“ v momentě, kdy se rozhodly natřít starožitnou skříň a okno s garnýží na modro.

Zásadní byla sedačka

Kromě postele, která díky prostorné místnosti mohla být velká a vešly se k ní i praktické a designové noční stolky netradičního kulatého tvaru, je dominantou hostinského pokoje tyrkysová sedačka, již jako jedinou měly „holky Jandovic“ předem vybranou. V ostatním zařizování prý měla designérka celkem volnou ruku. My jsme našli kromě inspirace z Bonami i další podobné kousky včetně doplňků ve stejném stylu. Mrkněte na inspiraci.

Načítám