Hlavní obsah

Miliardář Karel Janeček prodává jednu z nejluxusnějších nemovitostí v ČR. Cena? 137 milionů korun!

Foto: NRG International Realty, Profimedia.cz

Foto: NRG International Realty, Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Občas nám dovolí nahlédnout do svých domovů světové celebrity, ovšem podívat se, jak bydlí nejbohatší Češi, to je unikátní příležitost. Právě proto vám nabízíme možnost nakouknout do vily miliardáře, vizionáře, investora a matematika Karla Janečka.

Článek

Jedna z nejluxusnější nemovitostí u nás je na prodej. V krásné rezidenci uprostřed vilové čtvrti v Praze 5 bydlel miliardář, matematik, investor a mediálně velmi známý člověk Karel Janeček. Nyní ji zájemcům nabízí realitní kancelář NRG International Realty za cenu 137 milionů korun, což ji ihned zařadilo mezi nejdražší domy u nás.

Luxusní místo i dům

V popisu realitní kanceláře najdete nejen informaci, že vila stojí Na Hřebenkách, ale i to, že je koncipována jako „úkryt“ a soukromí, které sice obyvatele chrání před ruchem města, ale na druhou stranu jim nabízí naprosto úchvatný výhled na Prahu. Výjimečný pozemek má výměru 989 metrů čtverečních a samotný dům pak užitnou plochu 719 metrů.

Je to naprosto top dům – umístěním blízko centra, provedením, použitými materiály, spoluprací se špičkovým architektem, ale i luxusním výhledem…

Jan Bareš z kanceláře NRG International Realty uvedl, že Karel Janeček rezidenci prodává, protože si pořídil nové sídlo za Prahou, kde může využívat daleko větší zahradu. Zároveň shrnuje, proč i za cenu 137 milionů představuje nemovitost skvělou investici: „Je to naprosto top dům – umístěním blízko centra, provedením, použitými materiály, spoluprací se špičkovým architektem, ale i luxusním výhledem. Podobných domů na podobném místě moc není a jde o naprosto unikání nabídku.“

Vilu zakoupil Karel Janeček v roce 2016 a nechal ji zrekonstruovat pod vedením proslulého interiérového návrháře Radovana Mačáka. Na ničem se nešetřilo, důraz byl kladen na kvalitu i designové provedení. Pojďte na návštěvu:

Načítám