Hlavní obsah

Celebrity a ňadra: Která z nich je umí obléknout?

Foto: isifa

Carmen Electra (42) se takhle fotila pro turnaj v pokeru. Pochybujeme, že protihráči se mohli soustředit na to, jaká jim padá karta. Její případné vítězství tedy považujeme za podpásovkuFoto: isifa

Reklama

Ukažte prsa, a jste na titulní stránce. Tuhle rovnici se celebrity asi učí hned v prvním ročníku škol modelek, hereček a dalších podobných profesí. Nepřehnaly to ale tentokrát?

Článek

Ve více či méně objemných dekoltech se lze utopit pohledem na jakékoli společenské akci, kde mají celebrity příležitost se ukázat. A právě na fotografie z takových setkání jsme mrkli nejen pro inspiraci, ale mnohdy i pro poučení. Některé celebrity si výběrem šatů, ale hlavně prádla (či naopak jeho naprostou absencí) spíš uškodily.

„Prádlo je základ, dovede postavu vytvarovat, zdůraznit přednosti a zakrýt nedostatky. A je škoda, že to mnohé slavné dámy naprosto podcenily,“ shrnuje své poznatky Renáta Přenosilová z firmy Grandine, která prádlo navrhuje. Právě s ní jsme si podrobně prohlédli pár fotek celebrit, které se toho nebály a tentokrát se pěkně „vyprsily“.

Pamela Anderson

Pamelu Anderson je umění potkat někde tak oblečenou, aby nebyla prsa první, na co vám padne pohled. „Snaží se být za každou cenu sexy, ale někdy to přežene a vypadá spíš lacině – to v případě, že je prádlo i šaty vykrojené tak, že sotva skrývají bradavky,“ komentuje Renáta Přenosilová. My jen doplňujeme blahopřání ke včerejším 47. narozeninám.

Foto: Isifa

Pamela Andreson ukazuje svá prsa často a rádaFoto: Isifa

Nicki Minaj

Nicki Minaj byste asi 31 let nehádali. Většinou se snaží šokovat a překvapit, takže tento obleček i make-up považujeme v jejím případě až za konzervativní. To, jak naložila se svým hrudníkem, ale pochválit nelze. „Korzet má příliš malý košíček, prsa se tlačí i dospodu a hrudník nemá ve výsledku takový objem, jaký by mohl mít,“ konstatuje odbornice.

Foto: isifa

Výstřední Nicki Minaj je tentokrát za slušňačkuFoto: isifa

Shakira

Zpěvačka a producentka Shakira (37) vypadá šťastně a spokojeně. Odbornice s jejím výběrem tvaru šatů v dekoltu až tak spokojená není: „Přijde mi, že je zbytečně nízko a má nesedící tvar. Ačkoli drží prsa u sebe, máte pocit, jako by se šaty každou chvíli poroučely,“ říká Renáta Přenosilová.

Jennifer Hewitt

Jennifer Hewitt (35) znáte zřejmě hlavně ze seriálu Posel ztracených duší. Věříme, že mnozí muži se dokážou zcela ztratit i v jejím dekoltu. Je totiž dokonalý. Až se nechce věřit, že se na něm opravdu nepodepsal žádný z plastických chirurgů. Uznáním nešetřila ani naše konzultantka: „Opravdu krásný dekolt.“

Foto: Isifa

Je obtížné se dívat herečce Jennifer Hewitt do očí...Foto: Isifa

Kim Kardashian

Kde se vzala, tu se vzala, ale jméno veskrze vnadné Kim Kardashian (33) zná snad opravdu každý. I její neuvěřitelnou schopnost prodat své bujné tvary beze špetky studu. Tahle fotka je z těch skoro až „jeptiškovských“. „Kdyby bylo přestřižení pod prsy o kousíček níž, aby měla prsa větší oporu, pak bych neměla co vytknout,“ říká Renáta Přenosilová.

Foto: Isifa

Kim Kardashian je chodící reklama na své popředí i pozadíFoto: Isifa

Sofía Vergara

Sofía Vergara (41) začínala jako modelka a až postupem času se přes moderování dostala až k filmu. Můžete ji znát ze seriálu Taková moderní rodinka. Za tuto roli byla nominována na cenu Emmy za vedlejší roli. Za to, jak naložila se svým objemným poprsím, od nás ale žádnou nominaci nedostane. S oblibou se souká do prádla o dvě čísla menšího, takže to udělala i teď. „Zbytečně si deformuje prsa, to už není sexy dekolt, ale nehezky přetékající prsa,“ komentuje odbornice.

Foto: Isifa

Sofía Vergara se snažila nacpat velká prsa do malých šatůFoto: Isifa

Lisa Ann Walter

Herečku Lisu Ann Walter (50) si můžete pamatovat i ze seriálu Plastická chirurgie s. r. o. nebo filmu Válka světů. Na téhle fotce svádí urputnou válku s gravitací. „Prsa jsou příliš vysoko, a tak dělají dva nepřirozené kopečky – zřejmě jde o silikony, protože tvar je příliš kulatý a hrana implantátu jako by byla zřetelná,“ uvádí odbornice.

Foto: Isifa

Lisa Ann Walter by neměla proti gravitaci bojovat tak urputněFoto: Isifa

Halina Pawlowská

Halina Pawlowská (59) na svůj věk rozhodně nevypadá. Svou image staví velmi úspěšně i na své postavě, která by možná mnoha ženám dělala spíš vrásky. „I tak velká prsa, jaká má, by mohla vypadat pevněji. Stačilo by mít pevnější a hlubší košíčky a kratší ramínka,“ říká Renáta Přenosilová.

Foto: Isifa

Halina Pawlowská je k nepřehlédnutí i objemem svého hrudníkuFoto: Isifa

Jak se vám líbí dekolty slavných žen? Napište nám!

Reklama

Načítám