Hlavní obsah

Černá a modrá: Outfity (nejen) na večer!

Foto: Marie Bartošová

V roli modelky se vám tentokrát představí čtenářka MarkétaFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože se na tuhle barevnou dvojku spousta lidí dívá tak trochu podezíravě, černá a modrá spolu ve skutečnosti vycházejí skvěle. Vzpomeňte si na ně ve chvíli, kdy se budete zběsile probírat šatníkem a řešit, v čem vyrazíte do „víru noci“. Malou inspiraci si pro vás připravila stylistka Marie Fléglová. Propadnete této kombinaci i vy?

Článek

K černé klasice se v okamžicích nerozhodnosti uchyluje většina žen. Protože „černou přece nic nezkazíte“. Modrá působí vznešeně a noblesně (obzvláště třeba královská modř nebo kobaltová) a na rozdíl od černé je nápadnější. Zkrátka ideální duo! „Kombinace černé a tmavší modré vypadá výborně, nemusíte ale zůstávat jen u těchto dvou odstínů. Pohrát si můžete třeba i s jinak barevnými doplňky,“ říká stylistka Marie Fléglová, která se postarala o následující modely. Ve kterém to podle vás čtenářce Markétě sluší nejvíce?

Když chcete být za dámu

Pokud byste měly mít v šatníku jednu jedinou sukni, pak bychom rozhodně doporučili černou pouzdrovou sukni nad kolena. Lichotí postavě a dá se použít na spoustu způsobů. Stylistka k ní vybrala lehký top, který zastrčila dovnitř a naší lady Markétě připnula ještě perličkový náhrdelník a náramek. Naprostou nutností jsou v tomto případě podpatky. Věci si můžete schovat do kabelky v tělovém odstínu (pokud mu fandíte, nenechte si ujít článek Topy, sukně, kalhoty. Všechny v tělové barvě!).

Foto: Marie Bartošová

Na foto: top (Ann Christine, 379 Kč), sukně (Vero Moda, 799 Kč), kabelka (Ann Christine, 489 Kč), náhrdelník (F&F, 120 Kč), náramek (F&F, 120 Kč), boty (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Pro maximální efekt

Jste připravené strhnout veškerou pozornost na sebe? Pořiďte si efektní šaty poseté flitry, které jsou na party jako dělané. Modré blýskavé šaty si o doplnění černou doslova říkají, přehoďte proto přes ně jednoduše střižené sáčko a nezapomeňte na boty na podpatku, které vaše nohy opticky prodlouží (stejně jako těchto 5 triků!).

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (stylistky vlastní, asos.com), sako (H&M, 400 Kč), náramek (F&F, 90 Kč), boty (Asos.com, 700 Kč)Foto: Marie Bartošová

Saténové kalhoty

Že vás na sukně nebo šaty moc neužije? Hledáte ležérnější variantu? Pohodově se budete cítit ve volnějších saténových kalhotách, které můžete jednoduše doplnit modrým topem a klidně i rozpínací průsvitnou blůzkou. Nepřehlédnutelným doplňkem jsou v tomto případě boty na platformě s barevným potiskem.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: top (F&F, 129 Kč), rozpínací halenka (Mango, 799 Kč), kalhoty (United Colors of Benetton, 1149 Kč), boty (stylistky vlastní), čelenka (Vero Moda, info o ceně v obchodě)Foto: Marie Bartošová

Ukažte nohy v kraťáskovém overalu

Módní alternativou, ve které můžete vyrazit třeba do baru, je i kraťáskový overal. Vypadá skvěle, je neotřelý a ke všemu ještě pohodlný – co víc si přát? Markéta si k němu vyzkoušela koženkovou vestu a barevné doplňky v podobě psaníčka, mixu dvou náhrdelníků a páskové boty na jehlách (no, ty už tak pohodlné nebudou).

Foto: Marie Bartošová

Na foto: overal (Mango, 699 Kč), kabelka (F&F, 229 Kč), vesta (Zara, 999 Kč), náhrdelník (Ann Christine, 199 Kč – Markéta má dva), boty (Zara, 999 Kč)Foto: Marie Bartošová

Foto: marie bartošová

Ani Markétu jsme nemohli ošidit o šátek ProŽeny.cz by Jakub PolankaFoto: marie bartošová

Styling: Marie Fléglová (BACKSTAGE, škola stylistů)

Vizáž: Hana Holišová (MADA make-up network)

Děkujeme baru GROOVE BAR (Voršilská 6, Praha 1) za poskytnutí prostoru k focení!

Líbí se vám kombinace černé a modré? Který outfit u vás zabodoval? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám