Hlavní obsah

Červená? Vždy sexy!

Foto: joblo.com

Křehká krása Audrey Tautou vynikne v červenémFoto: joblo.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete být sexy? Aby pouhý pohled na vás probouzel mužskou fantazii? Myslíte, že to nepůjde, když nemáte prsa pětky a blond vlasy? Omyl! Na muže totiž platí mnohem více metod! Podvědomě je můžete uhranout třeba i červenou barvou. Vyrazte v rudé a muži budou šílet!

Článek

V žádném dámském šatníku by rozhodně neměla chybět červená barva. Možná si teď budete myslet, že jde o nějaký zastaralý způsob svádění nebo erotické klišé, ale nenechte se zmýlit. Nejde jen o záležitost trendů a toho, co si daná doba žádá. Červená barva na chlapy zkrátka platí pořád.

„Je psychologicky dokázáno, že červená barva platí na muže jako lehké afrodiziakum. Většina pánů se v psychologických testech vyjadřuje, že barva, která je dokáže nejvíce navnadit na sexuální hrátky, je právě červená," vysvětluje psycholog Vojtěch Benda.

Muž vybírá spíše červené prádlo

A jeho slova může nepřímo potvrdit také Kateřina Matějíčková, která provozuje obchod s erotickými kostýmy a spodním prádlem. „Hodně se prodává oblečení černé a červené barvy. Černou si zde ale kupují spíše samy ženy.

Pochopitelně, černá zeštíhluje. Pokud ale přijde muž, který chce své drahé polovičce něco vybrat sám, je to většinou obleček v červené," popisuje zkušenosti se zákazníky Kateřina Matějíčková. A dodává, že červená barva má i tu výhodu, že vynikne prakticky na každé ženě. Ať má vlasy černé, nebo blond, vždycky na ní červené spodní prádlo bude zářit.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Nebojte se sytě červené barvyFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Červená musí být vidět

Červenou barvu byste ale neměla volit jen při výběru sexy prádélka. Tím sice můžete navnadit partnera, ale na veřejnosti ji nikdo příliš neocení. Proto se nebojte a pořiďte si v sytě červené barvě i jiné módní doplňky. „Chodit jen v červené by bylo nevkusné. Tato barva by se měla používat pro ozvláštnění a pro podtržení předností každé ženy. Pokud máte hezký štíhlý pás, kupte si rudý pásek. Když máte naopak hezká prsa, nestyďte se, že vám pod tílkem vykoukne kousek ramínka červené podprsenky. A pokud máte hezké nohy, vyberte si sukni s motivem, kde bude mimo jiné i sytě červená barva. Když budete chtít upoutat pozornost na své ruce, můžete zvolit právě červený řemínek hodinek," vysvětluje principy používání této barvy módní stylistka Martina Koliková. A hned také dodává, že červená nejvíce vynikne na doplňcích. Například pokud je žena oblečená elegantně celá do černé nebo do bílé, bude na ní červený doplněk jen zářit.

Mohou to být pochopitelně i červené boty, kabelka nebo třeba náušnice s náhrdelníkem. „V letních měsících se tradičně zvyšuje záliba žen zkrášlit se umělými nehty. Volí se i pestřejší a veselejší odstíny. A já mohu jen doporučit, aby se ženy a slečny nebály a vyzkoušely třeba celé nehty v sytě rudé barvě. Pozornosti mužů tak určitě neuniknete," láká na závěr stylistka.

Související témata:

Načítám