Hlavní obsah

Češky a podzimní kabáty? Víme, kterým se vyhnout a na jaké vsadit!

 

Reklama

Rozmanité kabáty jsou neodmyslitelným módním pomocníkem do podzimního počasí. A i zde panují pravidla – sice jednoduchá, rozhodně se je však nevyplatí ignorovat, chcete-li vypadat šik. Na jaké barvy, materiály i střihy letos zapomenout?

Článek

Pokud nejste věrné jen a pouze koženému křiváku, určitě i vy vlastníte minimálně jeden podzimní kabát, ale pravděpodobně víc. Důvodů, proč po nich sáhnout, je totiž nepočítaně. Schovají pár kil navíc, skvěle se hodí k teniskám i k vysokým podpatkům, a když si vyberete správný střih, barvu a materiál, můžete mít vystaráno hned na několik sezon dopředu bez ohledu na aktuální trendy.

Ovšem i u takového celkem stabilního kusu šatníku se dá pořádně šlápnout vedle. Nevěříte? Eliška Hudcová z pořadu Minuta módy internetové televize Stream.cz vyrazila se svým týmem do pražských ulic zkontrolovat kabáty českých žen. A bohužel, nenarazila jen na dokonalé modely, ale i na kusy, které měly už dávno odcestovat do propadliště módních dějin. Ostatně, pojďte sledovat a hodnotit s námi.

A jaký je váš nejoblíbenější kabát, který jen tak nedáte z ruky?

Reklama

Načítám