Hlavní obsah

Chloupky, zmizte, dovolená se blíží!

Už se nemůžete dočkat, až sbalíte plavky, sluneční brýle a stylový klobouk a vyrazíte k moři? Když začnete s přípravou včas, můžete si užívat i krásně hebkých nohou, které vám vydrží celé prázdniny.

Článek

Na dobu, kdy jste si na dovolené u moře obden holila nohy a další části těla žiletkou, už můžete jen s nostalgií vzpomínat. Letos totiž zůstává žiletka, případně epilátor nebo vosk, zklamaně doma. Zato vaše lýtka, podpaží i oblast bikin se budou tvářit, že jsou chloupky zcela nepolíbené. Že vlastně ani nevědí, co to takový chloupek je. A nebude vás to stát žádné extra velké úsilí. Jen musíte začít včas.

Nežádoucích chloupků vás nadlouho, bezbolestně a rychle zbaví domácí IPL ošetření v podobě nového přístroje Philips Lumea, která odstraní až 92 % chloupků po pouhých třech ošetřeních v dvoutýdenním intervalu. Po čtyřech ošetřeních v dvoutýdenním intervalu už vám bude stačit posvítit si na chloupky jen každých šest až osm týdnů. Až 8 týdnů bez chloupků – dovedete si to vůbec představit?

Nová Philips Lumea nabízí čtyři nástavce pro různé části těla. Ošetření je tak ještě efektivnější

Ošetření probíhá jednoduše: Vyberete si jeden ze čtyř nástavců podle toho, kterou část těla chcete ošetřit. Největší je na nohy a ruce, nejmenší na obličej, další dva na oblast bikin a podpaží. Potom jen přejíždíte po vybrané části těla a Lumea při tom vysílá jemné světelné pulzy ke kořínku chloupku. Díky tomu přejde kořínek do klidové fáze a posléze přirozeně vypadne.

Na celou akci bedlivě dohlíží vestavěný světelný filtr, díky kterému je celé ošetření bezpečné i pro tu nejjemnější pokožku. Ještě před začátkem ošetření si nastavíte intenzitu podle typu pokožky. Inteligentní senzor SmartSkin doporučí pro odstín vaší pokožky to nejlepší nastavení, můžete jej ale nastavit i manuálně, například pokud máte citlivou pokožku. Rychlost ošetření zvýšíte také tím, že Lumeu zapojíte do zásuvky. Můžete ji ale používat i bez kabelu a volně se s ní pohybovat po bytě, případně si ji během ošetření flexibilně dobít. Záleží na vás.

Nová Philips Lumea je neuvěřitelně rychlá: obě lýtka s ní ošetříte už za 8,5 minuty. Můžete ji používat i v letních měsících, jen musíte dodržet několik zásad. Po opalování počkejte s použitím minimálně 48 hodin, a pokud máte pokožku spálenou od slunce, počkejte, dokud příznaky spálení nezmizí. Po použití Lumey se nejméně 24 hodin neopalujte a dalších 24 hodin zakryjte ošetřené oblasti oblečením nebo je namažte krémem s ochranným faktorem SPF 50.

Nová Philips Lumea přináší i Lumea aplikaci pro chytré telefony, která provází IPL ošetřením krok za krokem. Pokud si zakoupíte přístroj Philips Lumea do 30. června a zjistíte, že nesplnila vaše očekávání, můžete ji do 90 dní od zakoupení vrátit, celou částku dostanete zpět.

Přístroj Philips Lumea už používá více než 1,5 milionu Evropanek. Přidáte se k nim?

Více na www.philips.cz/lumea nebo na následujícím videu.

Philips Lumea

Načítám