Hlavní obsah

Chodím „na ostro“. I v zimě!

Foto: shutterstock.com

Chodit bez prádla je pro mě vzrušujícíFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá máme jiný vkus, ráda jiné materiály, to je jasné. A také každá z nás má jiný pohled na vlastní pohodlí... Jedna miluje roláky, druhá sexy výstřihy, naše čtenářka Petra chodí celý rok bez spodního prádla. Je to ale bezpečné? A jak se chodí „na ostro“ v právě končící zimě? Čtěte její vyprávění.

Článek

Jmenuji se Petra, je mi devětadvacet let a bydlím v Praze s přítelem Jirkou. Jsem asistentka ředitele a svou práci zbožňuji. Mám vysokoškolské vzdělání a dále se neustále vzdělávám, třeba nyní mě čekají státnice ze španělštiny.

Rok nenosím kalhotky

Můj přítel si moc pochvaluje moji malou úchylku! Už zhruba rok totiž chodím bez kalhotek a bez podprsenky. Chodit bez „vršku" si mohu dovolit, protože jsem si před čtyřmi roky nechala zpevnit a mírně zvětšit prsa. Takže jejich tvar je naprosto dokonalý i bez podprsenky. „Je úžasně sexy a vzrušující, když vím, že pod oblečením už nic dalšího nemáš,“ říká Jirka.

I já si to nemůžu vynachválit. Za poslední rok jsem si kalhotky a podprsenku nevzala ani jednou. Asi se budete ptát, jak to dělám v době menstruace. Beru hormonální antikoncepci, díky které si mohu menstruační cykly posouvat a zkracovat. Jím více „platíček“ za sebou a díky tomu menstruuji jen zhruba pětkrát do roka a to se dá přežít bez problémů s tampony. Vím, že zrovna tohle moc zdravé není, ale co je dneska extra zdravé a neškodné? Takže udělat něco málo pro své osobní pohodlí mi nepřijde nijak výrazně pohoršující.

Možná si myslíte, že vám v zimě bude zima a nachladnete. Popravdě řečeno, také jsem z toho měla původně obavy. Ale když nechodíte v mrazech v minisukni, ale máte kvalitní kalhoty, případně i punčochy pod nimi, žádný chlad necítíte.

Foto: shutterstock.com

Nenosit kalhotky má i zdravotní rizikaFoto: shutterstock.com

Okořeníte tím sexuální život?

Navíc si myslím, že právě chození „na ostro“ může pomoct i skomírajícímu sexuálnímu životu. Alespoň mně to ve vztahu pomohlo hodně. Jirka byl pokaždé natěšený, kdykoli mě viděl. Bylo na něm znát, že by se se mnou nejraději miloval pořád. Proto, jestli si můžu zahrát na rádkyni, vyhoďte neforemné podprsenky a zbytečně překážející spodní prádlo a začněte chodit tak, aby vás konečně nikde nic neškrtilo a netlačilo. Pokud nemáte výstavní prsa a máte pocit, že bez podprsenky by to nebylo ono, nechte si ji a odložte pouze kalhotky. Budete vzrušující.

Gynekolog varuje

Rady paní Petry jsou jistě zajímavé a je možné, že v mnoha případech chozením bez spodního prádla můžete partnera dostat takříkajíc na lopatky a třeba ho tím i vzrušovat. Ale na stranu druhou je třeba brát v úvahu i vaše zdraví. Zejména v zimních měsících byste se měla takovéhoto stylu oblékání zdržet. „Je to velmi nebezpečné. Hrozí vám nachladnutí vaječníků a vejcovodů, případně i záněty močového měchýře a ledvin. Pokud se vám navíc dostanou na pohlavní orgány nečistoty, riskujete například poševní zánět,“ říká sexuolog Pavel Tomáš. Naopak těmto komplikacím předejdete tím, že v zimě nebudete nosit tanga, ale elastické přiléhavé kalhotky, méně prodyšné a spíše teplé.

Jaký máte na Petru názor? Souhlasíte s ní, že takovéto „ oblékání" dokáže zachránit vztah? A vůbec, zkusila jste i vy někdy vyjít ven „na ostro"? Napište své názory na info@prozeny.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám